Разлика между акрил и гел Nails

gel-nail Акрилни срещу гел за нокти Експертите винаги са приписани добро оформяне към успеха. Да бъдеш добре поддържан дава трайно положително впечатление на тези, които се срещате с, независимо дали е в интервю за тази мечта работа или приятел от гръб по време на вашия колеж дни. Добро оформяне не само завършва с лицето си, косата и екипировка. По-често, отколкото не, истинската измерване на добро оформяне са в тези, които хората да се чувстват, че са най-малкото, забелязали, като ноктите ви. Именно поради тази причина, че жените прекарват доста време като се уверите, че ноктите са добре оформените през цялото време.

Докато има дълъг, грижливо поддържани нокти могат да бъдат много атрактивни на ръцете на жените, не всички жени са в състояние да го направят. Това е така, защото много жени са склонни да страдат от това да имат чупливи нокти. Като такива, ноктите им са склонни да се прекъсне по-лесно, без значение колко къса или колко дълго могат да бъдат ноктите си. Ето защо изкуствените нокти са станали изключително популярни в маникюр салони. Тези изкуствени нокти могат да бъдат фиксирани на нокътното легло, осигуряване на жени с чупливи нокти възможност да имаме силни, дълги и добре оформените нокти.

acrylic Акрилни нокти са най-популярните и най-широко използван. Акрилни ноктите са създадени от маникюристката чрез смесване на акрилен лак за прах или с етил метакрилат (ЕМА) или метилметакрилат (ММА). Пастата след е боядисан и оформен от професионален техник пирон в горната част на естествения нокът. След това тя се оставя да изсъхне, преди да кандидатствате лак за нокти за това попадение.

Недостатъкът на получаване на акрилни нокти е, че някои от съставките, намиращи се в EMA или ВМА са били открити за да предизвика по-нататъшно увреждане на вашите естествени нокти. Много от тях са свързани с използването на тези течности в акрилни нокти за кожни раздразнения и неправилен растеж на ноктите. Новината Добрата е, че сега има различни алтернативи на разположение на пазара, за да ви даде по същия вид, предоставена от акрилни нокти, като същевременно минимизират възможността за някакъв ефект, който се наблюдава при използването на акрилни нокти. Една от това е UV гел нокти.

Като се отнася наименованието, нокти техници прилагат съединение гел директно върху естествения нокът. След това гелът се втвърдява под ултравиолетова светлина в продължение на 2-3 минути, преди да бъде оформен и след това завърши с лак. В сравнение с акрилни нокти, покровители на гел нокти UV намерят последната по-трайни и по този начин се поддържат лесно. Те също така, че гел нокти осигуряват много по-естествен вид в сравнение с акрилни нокти.

1 коментар

  1. тази статия е точно за насърчаване гелове над акрили ... боклук

Вижте още за: , , ,