Разлики между Johnnie Walker Red Label и Black Label

Johnnie Walker Red Label срещу Black Label

От земята на Килмарнък, Еършър, Шотландия, възхитителен марка на шотландско уиски е роден благодарение на усилията на Diageo, и това е Джони Уокър. Johnnie Walker е един известен шотландско уиски. Годишно Diageo sellsl над 130 милиона бутилки. Тъй като много любов Джони Уокър толкова много, тя се счита за най-широко разпространен марката на шотландско уиски в световен мащаб. Сред стандартните смеси от Johnnie Walker са Red Label и Black Label.

Основните разлики между Johnnie Walker Red Label и Black Label са му смес. На Johnnie Walker Red Label е 80 доказателство смес от 35 на зърно и малцово уиски, а Johnnie Walker Black Label е 80 доказателство комбинация от 12-годишните 40 уискита.

На Johnnie Walker Red Label се смята за фаворит уиски в света. Сред всички стандартни смеси от Johnnie Walker, Ред останките на етикета в горната част. Кой не би искал освежаващи вкуса на Red Label? Това е добра комбинация за други напитки. В действителност, Уинстън Чърчил и бивш вицепрезидент на САЩ Дик Чейни възлюби червен етикет. Уинстън Чърчил обичал смесване на Johnnie Walker Red Label в своя хляб.

На Johnnie Walker Red Label е ясно, кехлибар цвят. Когато го дам на вихрушката, тънки и бързо движещи се ивици могат да образуват във вътрешността на чашата с вино. Вкусът на този скандален шотландско уиски е сладка и има изтънчен пушеците, благодарение на своята пиперлив пикантност. След това за пиене, ще забележите много топлина. Ароматът е като ром стафиди. Съдържанието на тежки алкохол може да се усети в носа си. Въпреки, че Red Label е малко пиперлив, мнозина все още се ползват за пиене това шотландско уиски. За да се намали пиперлив вкус, можете да добавите малко вода или лед към него.

От друга страна, Johnnie Walker Black Label се счита за най-добрата Scotch делукс уиски. Цветът е дълбок кехлибар. Когато го завърташ там са дебели и бавни ивици, образувани във вашата чаша за вино. Вкусът му е много гладка с канела аромати. Също така е сладко, защото на карамел и кафява захар микс. За разлика от червен етикет, на Black Label е по-лека, за да пие. Вие не може да се наложи да добавите всяка вода , защото на неговата минимална ужилване алкохол. Но ако се добавя вода, ще забележите, че Black Label вкус цветя. Други намират за по-интересно да се пие, ако добавите вода, тъй като тя подобрява вкуса.

Ароматът мирише на ванилия и кленов сироп с много фин пушеците. Неговата миризма е лек и безобиден според някои мнения за Black Label. Пиенето на Johnnie Walker Black Label е добре балансирано и гладка. За разлика от червен етикет, на Black Label не ви осигури много топлина.

Въпреки че има някои отрицателни отзиви за Johnnie Walker Red Label и Black Label, мнозина все още го обичам. Това се доказва от милион долара продажби Johnnie Walker прави всяка година.

Резюме:

 1. Johnnie Walker Red Label и Johnnie Walker Black Label са стандартни смеси от уиски Johnnie Walker уиски.
 2. Марката Johnnie Walker е един от най-широко разпространен шотландско уиски по целия свят.
 3. На Johnnie Walker Red Label е с по-силен алкохол ужилване от Johnnie Walker Black Label.
 4. На Johnnie Walker Red Label е ясно, кехлибар на цвят, докато Джони Уокър Black Label е дълбоко кехлибарен цвят.
 5. На Johnnie Walker Red Label има пиперлив вкус предоставяне на повече топлина, докато вкусовете на етикета Джони Уокър Черен като канела и дава само на леко затопляне.

18 коментара

 1. Използването на термина скандален е неправилен. Скандален начин за постигането на уведомление чрез лишаване от граждански права.

 2. Тази статия е много лошо написани. Има граматически грешки, лоша изречение строителство, безсмислено повторение на няколко основни идеи и недвижими дезинформация. Например скоч не се сервира в чаша вино! СРАМ!

 3. На 4 юли 1975 г., Johnnie Walker Red почти ме уби. Изпих една пета по-малко от един час, той подгони с топла Д-р Пепър. Събудих се един ден и половина по-късно, кървене от ушите ми, и никакъв спомен от предходния месец. Никога не беше намерен колата ми.

 4. Просто го пие и да се изключи е ... нагоре

  • За недвижими твърде много плямпане Надявах се за реални обратно подаване Да го много вкус Уинстън Чърчил имал страхотна идея

 5. Ясно е написана от най-голям фен на марката, или чрез вкус или от заплата.

 6. Аз лично като червен етикет над Черно етикета, Черен етикет е малко по-мек ... моята палитра. Мразех Scotch, когато бях на 20-40, но след 50 започнах да придобие вкус към нея - тя любов сега. Никога повече от 3 напитки, алкохол може да те убие.

  Сега да чуя разликата между етикетите зелено и синьо!

 7. Не знаех, че Дик Чейни харесва Джони Уокър. Но аз знам, че Ким Чен Ун го обича. Момчета, които обичат да взриви хора с ракети естествено като Смоуки ароматизирани напитки.

  • Whaaat? Публикацията е провокативен, но не е реалистично. Звучи като снимате от бедрото. (Пушка)?

  • Смешни му определено е голямо момче питие след това разбрах ви благодаря

 8. Виждам Serval момчета тук пиша за внимание, тъжно, че никога не са израснали! Момчета - просто съблечеш дрехите си и ще получите цялото внимание можеш да се справиш.

  Джони сърна

 9. Macallen 25 години! Нищо по-добро!

 10. Тръгва от дядо ". Той е бил на 70 години, но все още може да го мирише в съзнанието ми, Yum!

 11. Имам един приятел, Джон Уокър аз просто го купи диспансер четири бутилка Аз просто исках да знам какво да го видя и се как съм просто си купих си дама 8 мартини очила Трябва да се намери най-доброто уиски Джони Уокър и мисля, че аз съм ще отида Ketel One за дамски му благодаря

 12. Аз никога не се задави и / или плюе червената но аз го направих Черния. Въпреки това, ако този преходен е добре точно там, червеният има hellaciius послевкус. Аз съм все още експериментира с Черно, но до този момент, аз не изпитвам, че остаряла бира послевкус.

 13. Ей - да разгледаме действителния етикет върху някоя от бутилки Джони Уокър. Тя е написана уиски. Нимрод.

  • Американците и ирландците да добавят "Е". Канадци и шотландците не го правят. Овладей; тъпако.

 14. Червен етикет

  Най-добрата работа някога от човешко същество

Вижте още за: , ,