Разлика между Prime и Choice

Говеждото месо е най -консумираният животински продукт в света. Следователно той се класифицира и цени по различен начин, в зависимост от степента на добива на количеството постно месо и нежността, аромата, както и соковете за качество на сочността. Според резултатите, тя се класифицира в избрано, избор или първокласно говеждо месо на мястото на продажба.

Какво е Prime?

Отличен вариант за печене на скара, печене или печене, това е говеждо месо, произведено от млади и добре хранени говеда. Обикновено се среща в ресторанти и хотели и има изобилие от мрамор. Той е по -скъп в сравнение с други видове говеждо месо. Неговото предлагане е ограничено.

Какво е Choice?

Това е висококачествено говеждо месо с по -малко мрамори. Той е сочен, нежен и с невероятен вкус, което го прави отличен за печене на скара, печене или печене. Въпреки това, само нежните разфасовки от избрано говеждо месо са отлични за печене на скара, печене и печене. По -малко нежните разфасовки са идеални за печене, задушаване и задушаване. Това е втори клас по ранг от първокласно говеждо месо.

Прилики между Prime и Choice

  • И двете са приемливи условия за сортиране на говеждо месо

Разлики между Prime и Choice

Определение

Prime се отнася до говеждо месо, което се произвежда от млади и добре хранени говеда. От друга страна, изборът се отнася до висококачествено говеждо месо с по -малко мрамори.

Мрамориране

Докато основното говеждо месо има изобилие от мрамори, говеждото месо с по -малко мрамори.

Оценка

Основното говеждо месо е първият клас при говедата. От друга страна, говеждото месо е класирано на второ място от говеждото месо.

Наличност

Докато основното говеждо месо се предлага в ограничени количества, говеждото по избор е по -достъпно през цялата година.

Обща употреба

Основното говеждо месо е идеално за печене на скара, печене или печене. От друга страна, само нежните разфасовки от избрано говеждо месо са отлични за печене на скара, печене и печене, докато по -малко нежните разфасовки са идеални за печене, задушаване и задушаване.

Основен срещу избор: Сравнителна таблица

Обобщение на Prime срещу избор

Въпреки че както първостепенните, така и избраните говеждо месо може да не са лесни за разграничаване, те дават основание за сортиране на говеждото месо. Сортирането на говеждо месо е символ на качество, както и на безопасност и се използва като език сред   всички участващи страни, включително потребителите, продавачите, както и производителите на селскостопански продукти. Това гарантира, че няма пропуски в продуктовия цикъл, като същевременно се елиминират нестандартни продукти от говеждо месо.

Вижте повече за: ,