Разлика между палачинки и пикети

Палачинки срещу пикелети

Палачинките са една от най -любимите закуски на всички времена в Америка и се ядат горещи заедно с втори топинг. Децата и възрастните се радват еднакво на палачинки, а в Америка има много вериги за палачинки, които сервират всякакви палачинки, както човек може да си представи. Пикетите са подобни на палачинките на Америка. Те се ядат горещи или студени в страни като Шотландия, Австралия и Нова Зеландия . Основните съставки, използвани за палачинки, както и за пикети, са същите, които са брашно, яйца и мляко, но текстурата, размерът и външният вид на палачинките са малко по -различни от пилетата.

Палачинки Палачинките се правят от брашно, мляко и яйца; те са плоски, тънки и кръгли. Те се готвят в тиган или гореща тиган. Предимно те са бързи хлябове, но понякога, в зависимост от рецептата, тестото се ферментира или се вдига и мая. Първо се готвят от едната страна и след това се обръщат.

Палачинките се сервират с най -различни неща. Сервират се с плодове, сиропи, конфитюри, шоколадови парченца и дори месо. На първо място, палачинки се считат за закуска на храна , но могат да бъдат обслужвани по различно време на деня, в зависимост от региона, в който живеете. Те могат да бъдат направени и сервирани с гарнитури или пълни със сладко и т.н. Палачинките се ядат под една или друга форма по целия свят, като например в Германия, Китай, Великобритания и т.н.

Размерът на палачинките може да варира от почти 12 инча до 2 инча в диаметър. Има много различни размери палачинки като сребърната доларова палачинка, която е с много малък диаметър. Структурата на палачинката е гладка, а тестото е леко хлъзгаво. Не е много тежък, след като е направен.

Пайкети Пайкетите са по -малки от палачинките и се консумират в страни като Нова Зеландия, Великобритания и Шотландия. Те също са направени от мляко, брашно и яйца, но тестото им е по -гъсто от тестото за палачинки. Те се правят с яйца, самовъзникнало брашно и мляко. Веднъж направени, те са с по -тежка текстура от палачинките. Традиционно те са с диаметър 3-4 инча и се издигат повече от паласката палачинка, която е почти плоска.

Пикетите се сервират по различно време на деня; те могат да се ядат на закуска или по време на чай. Обикновено се сервират студени. Сервират се с мед, бита сметана, конфитюр, мармалад, хумус, извара от лимон, Nutella, Vegemite, плодове, сиропи и др. Когато се сервират с чай следобед, се сервират само с масло.

Резюме:

1. Палачинките се ядат в Америка, Франция, Германия и др .; Пикетите се ядат в Шотландия, Великобритания, Нова Зеландия, Австралия и др. 2. Палачинките могат да бъдат с различни размери, вариращи от 12 инча до диаметър до 2 инча; пикелите са традиционно с диаметър 3-4 инча. 3. Палачинките се сервират топли и обикновено по време на закуска, въпреки че времето за сервиране се променя в зависимост от региона, в който живеете; пилетата се сервират студени и на сутрешен чай или следобед, а понякога и на закуска. 4. Палачинките се сервират с различни гарнитури; пилетата също се сервират с различни гарнитури, но следобед само с масло. 5. Палачинките са плоски, тънки и леки; пикелите са по -тежки.

3 коментара

 1. Боже, Шотландия е във Великобритания !! Глупак.

  И страната е Обединеното кралство, а не Великобритания!

  • Здравейте на предишния репликатор. Ъм, Шотландия определено НЕ е във Великобритания! Великобритания е специално Англия и Уелс; частта на острова, наречена Великобритания от римляните, когато те са били начело. Въпреки че е част от острова Великобритания, Шотландия никога не е завладявана от римляните, така че никога не е определяна като част от тяхната колония Великобритания. Хората понякога казват Великобритания (част от), когато имат предвид Великобритания (цял остров). Това не означава, че са прави. О, и Великобритания е съкращение от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. Това е съюз. Така че те са прави, когато казват Великобритания (Англия и Уелс) и Шотландия. Не казвам, че са го обяснили добре, но технически правилно. Мислех, че може би искате да знаете.

  • Не само, че Шотландия не е във Великобритания, нито Австралия. Австралия-най-голямата нация за разяждане на пикели на земята, не е обобщена като Великобритания.

   Великобритания - Англия и Уелс

   Великобритания - Великобритания + Шотландия + Северна Ирландия

   Австралия - Австралия

   Учим всички заедно! Кой би си помислил, че ще бъдем обединени от статия за пикети?

Вижте повече за: