Разлика между краставици и кисели краставички

Краставици срещу кисели краставички

Някои зеленчуци наистина имат страхотен вкус. Някои зеленчуци не го правят. Някои имат постоянен и ароматен вкус, докато други имат нежен и ужасен вкус. Говоря за краставици и кисели краставички. Но те нямат ужасен вкус. Това са чудесни зеленчуци, защото имат добър вкус.

Краставиците и киселите краставички са абсолютно еднакви. Те нямат разлика, освен че киселите краставички са претърпели преработка на храни, включваща определени подправки за храни. Нека разберем.

Краставицата е растение, което е член на семейството на тиквата заедно с тиква. Произхожда от Индия и сега се отглежда по целия свят. Това е растение, което пълзи от земята и има лозя. Лозите растат от земята. След това цъфти и прераства в пълноценна краставица. Краставицата е цилиндрична и с удължена форма. Краставиците са съставени от 90% вода. Вкусът на краставица по някакъв начин е воден аромат с привкус на лек вкус на пъпеш. Краставиците се използват най -вече за салати, особено зеленчукови салати. Това също може да бъде форма на предястие заедно с оцет.

Киселите краставички, от друга страна, също са краставици. Това е кратък срок за кисели краставици. В САЩ, Великобритания и Австралия хората ги наричат кисели краставички. Това е краставица, маринована в оцет или саламура. Също така може да се остави да ферментира с други разтвори за друг вкус и разнообразие. Има различни видове кисели краставички, които се произвеждат по целия свят. Първият е корнишон, който е вид туршия, която е малка и се оставя да ферментира в оцет. Друг е корнишонът, който е френски тип туршия. Това е корнишон, ферментирал в естрагон плюс оцет. Други са киселите кисели краставички, които могат да ферментират само със сол. Това произвежда кисел вкус на тези кисели краставички. Друг е кошерният копър в САЩ, в който туршиите се ферментират в саламура с добавяне на чесън и копър. Има повече разнообразие от кисели краставички. Киселите краставички се използват в салати, в дресинги, при пълнене на пилета и др.

Краставицата е наистина чудесен вид реколта, която може да се яде обикновена или да се разсолява, за да се приготвят вкусните и питателни кисели краставички. Нужни са само минимални усилия, за да направите ястие от краставица или туршия.

Резюме:

1. Краставицата е растение, което не е имало ферментация, докато киселите краставички са краставици, подложени на мариноване. 2. Краставиците имат обикновен, воден вкус, докато киселите краставички могат да имат кисел вкус. 3. Краставиците са естествени, но киселите краставички са по -добри.

6 коментара

  1. Имахме малка ферма в Нова Англия. Киселите краставички и краставиците са различни. Туршия обикновено е по -къса от краставица. Има неравна кожа. Обикновено отвътре са малко по -плътни от краставицата. И двете могат да бъдат накиснати в саламура и подправки. След тази обработка и двете се наричат ​​туршия, но наистина има кисели краставици и кисели краставички, които се мариноват. Може би трябва да ги наречем „кисели краставички“. Само се шегувам.

    • Вярвам, че може да грешите, вярвам, че туршията и краставицата са едно и също нещо, без оцета, туршията е краставица, която е маринована, но все пак е краставица, а краставицата е туршия, която не е била обработена

  2. Дон е прав. Роден и израснал във ферма. Има разлика между кисели краставички и краставици точно както заяви Дон.

  3. Купих/засадих семена със снимка с тъмнозелени краставици на гладка кожа на пакетче. Какво излезе; е бодливо малко зелено неравномерно оформена кожа със странна форма „туршия“, което започва да пожълтява след откъсване! могат ли да бъдат в безопасност и да ядат сурови ... смлени може би? КАК РАЗРАВЯВА ИСТИНСКИТЕ КУКОВЕ?

  4. Краставицата е плод, а не зеленчук.

  5. Хм, в Обединеното кралство краставиците не са нещо, което мариноваме, туршиите тук почти винаги са корнишони (които са подвид краставици), но ние много ги разграничаваме. Корнишоните са малки и почти винаги мариновани, а краставиците са големи и се консумират само ненабрани и сурови.

Вижте повече за: