Разлика между крем и половин и половин крем

Cream and Half срещу Half Cream

На пазара могат да се срещнат различни видове кремове. Понякога може да е трудно да си купите подходящия тип кремове. Човек може да направи правилния избор на кремове само ако знае разликата между различните видове кремове и тяхното съдържание. Обезмасляването на горния слой масло от мазнини прави кремовете. Основната разлика между кремовете е в съдържанието на мазнини. Именно в този смисъл кремът и половин и половин кремове правят разликата.

Когато говорим за половин и половин сметана, това е крем, който е наполовина мляко и наполовина тежка сметана. Една основна разлика, която може да се види между кремовете и Кремовете Half and Half е, че първите са по -дебели. Тя също така е видно, че наполовина кремове отнеме по-дълго време за готвене.

Докато кремовете могат да се разбиват, половината и половината сметана не могат да се разбиват. Половин и половин крем, който е смес от мляко и сметана, съдържа около 18 процента мазнини. Различните кремове имат различно съдържание на мазнини. Докато тежкият крем съдържа 36 до 40 процента мазнини, леките кремове съдържат около 18 до 30 процента мазнини. Тежката сметана за разбиване идва с около 36 % мазнини, докато сметаната за разбиване е с 30 до 36 % мазнина. Други кремове като Производствен крем и Аерозолен крем съдържат около 40 % мазнини.

При сравняване на съдържанието на калории, половин и половин крем се различава от другите кремове. Например, докато една чаена лъжичка тежък крем съдържа около 52 калории, една чаена лъжичка половин и половин сметана съдържа около 20 калории.

Друго нещо е, че кремовете могат да се приготвят наполовина, като към него се добави половин мляко.

Резюме 1. Основната разлика между кремовете е в съдържанието на мазнини. 2. Една основна разлика, която може да се види между кремовете и Кремовете Half and Half е, че първите са по -дебели. 3. Също така може да се види, че половината и половината кремове отнемат повече време за готвене. 4. Половин и половин крем, който е смес от мляко и сметана, съдържа около 18 процента мазнини. Различните кремове имат различно съдържание на мазнини. 5. Има и разлика в съдържанието на калории между половин и половин кремове и други кремове. 6. Кремовете могат да се правят наполовина, като към тях се добави половин мляко.

Вижте повече за: ,