Разлика между царевичен сироп и високо фруктозен царевичен сироп

Царевичен сироп срещу високо фруктозен царевичен сироп

Сироп е добавка, използвани за храна, и царевичен сироп, направени от царевица е една такава добавка. Царевичен сироп и високо фруктозен царевичен сироп се използват предимно като подсладители.

Царевичен сироп е гъста и сладък сироп, който се произвежда от счупи на царевично нишесте. Това скъсване надолу се извършва чрез комбиниране с ензими или нагряване с разредена киселина. Високо фруктозен царевичен сироп се получава чрез ензимно действие, което променя декстроза захар в фруктоза захар.

При сравняване на две сиропи, високо фруктозен царевичен сироп е сладък. Това е, което го прави високо фруктозен царевичен сироп предпочитаната добавка в преработени храни, бързи храни и газирани напитки.

На високо фруктозен царевичен сироп е силно концентрирана форма OFA царевичен сироп. Тъй като има повече захар, висока царевичен сироп ще добавите към нивата на глюкозата в организма. Това означава, че царевичен сироп е по-малко опасен, отколкото високо фруктозен царевичен сироп.

Въпреки, че както на царевичен сироп и високо фруктозен царевичен сироп на известно, че са вредни за човешкото тяло, той се счита за по-опасно. Най-високо съдържание на фруктоза царевичен сироп е известно, че увеличава нивата на лошия холестерол в организма.

Друга разлика, която може да се види, че е царевичен сироп не се разтваря толкова лесно, колкото високо фруктозен царевичен сироп, защото на неговия вискозитет. Най-високо съдържание на фруктоза царевичен сироп е по-достъпно от царевичен сироп. При сравняване на цените, високо-фруктозен сироп от царевица е по-евтино. Високо фруктозен царевичен сироп също добавя повече срок на годност на храните.

Резюме

 1. Царевичен сироп е гъста и сладък сироп, който се произвежда от счупи на царевично нишесте. Високо фруктозен царевичен сироп е разработен от ензимното действие, което променя декстроза захар в фруктоза захар.
 2. Най-високо съдържание на фруктоза царевичен сироп е по-сладка от обикновената царевичен сироп.
 3. Високо фруктозен царевичен сироп обикновено се предпочита над царевичен сироп като добавка в преработени храни, бързи храни и сода.
 4. Царевичен сироп не е толкова опасно за здравето на човека, както е високо фруктозен царевичен сироп.
 5. Най-високо съдържание на фруктоза царевичен сироп е известно, че увеличава нивата на лошия холестерол в организма.
 6. Царевичен сироп не се разтваря толкова лесно, колкото високо фруктозен царевичен сироп, защото на неговия вискозитет.
 7. Фруктоза, царевичен сироп, добавя повече срок на годност на храните.

11 коментара

 1. моят лекар ми обясни, че Диабет се причинява главно от по-голямо количество на кръвната захар, причинени от храни, съдържащи високо фруктозен царевичен сироп. Стойте далеч от глупости. Нито един действително счита за добра за вас, трябва да използвате естествени захари и възможно най-малко. Също така, може да получи достатъчно упражнение. Кока кола и най-безалкохолна напитка има HFCS в него също. Сода Аз не пия повече, защото те карат да се мазнини като ада. Пуснах 24 паунда само чрез изрязване на газирани напитки. Късмет.

  • Вашият лекар е шарлатанин. Диабетът се случва, когато панкреаса е в състояние да процес инсулин. Семейната история също е огромен фактор. Бих предложил да се намери друг лекар, който знае си задника от дупка в земята, преди т.нар неговата докторска степен в областта на медицината ви причинява големи щети

 2. Актуална информация за Фруктозата е много лошо. Търсене за ученият Робърт Лустиг. Само на черния дроб може да се извари фруктоза, глюкоза се усвоява от цялото тяло. Това поставя акцент върху черния дроб, както и на продуктите от страна-на изваряване на фруктоза вреди на черния дроб. Лустиг е Изследванията показват хора, които ядат храни, съдържащи много фруктоза направи същото увреждане на черния си дроб, тъй като хората, които злоупотребяват с алкохол.

  Дори по-лошо, голяма част от фруктозата се превръща в мазнини в черния дроб. Сега се смята, че тази мазнина е мазнината, която причинява артериални и сърдечни увреждания, много повече, отколкото мазнините, която идва от яденето на месо (като 10 пъти по-много).

  Дори-лошо (КСО), хора, които преяждат с фруктоза получат устойчиви на инсулин (причинява всички захари, за да се преобразуват в мазнини) и лептин (лептин ви казва, когато са пълни), така че те да пълнеем и да продължи да се храни. Поради инсулиновата резистентност, които предоставят на повече мазнини, отколкото хората, които ядат същите калории в други храни: Тъй като те ще получат по-устойчиви тялото произвежда повече инсулин, който опакова дори повече от храната си в мазнини, оставяйки ги недохранени. И тъй като те ще получат лептин устойчив те не могат да кажат, че са пълни и се хранят повече, което ускорява цикъла на хранене повече, получаване на устойчиви, което води до по-хранене, получаване на по-устойчиви ...

  Being недохранени те имат по-малко енергия и да се премести по-малко, по-нататък съсипват здравето си.

  Дори worsering (КСО), фруктоза храносмилането пресата допамин, който е хормон, който предизвиква усещане за удоволствие / щастие. Това е същият хормон освобождава от много лекарства като хероин и оксиконтин. Яденето фруктоза е буквално завладяваща, по-нататъшно ускоряване на цикъла на наддаване на тегло и здравето на упадък.

  Дори worstest (КСО !!!!!!), високи нива на допамин предизвиква допаминовите рецептори в мозъка си, за да изгори. Това означава, че стават резистентни към допамин точно като инсулин и лептин. Да бъдеш устойчив на допамин означава, че не могат да се чувстват удоволствие или щастие, освен ако не се освободи още по-допамин (който изгаря повече рецептори). Това е още един цикъл, който става все по-лошо и по-лошо. Хората, които са устойчиви на допамин развиете депресия. Депресията прави хранителните си навици по-лошо, тъй като те вече не се грижи за себе си или тяхното здраве. Друг цикъл причинява повече фруктоза прием.

  Чувал съм, че фразата "се яде до смърт" в продължение на години, но най-новите научни изследвания показва, че това е по-вярно, отколкото някой някога си е представял.

  • Клетус, има огромна разлика между фруктоза, и високо-фруктозен сироп от царевица. Фруктозата, която е това, което е отнасящ се до по-малката от две злини.

   Знаете ли, дори знам, че има разлика между двете?

 3. Ако сте от типа хора, които просто обичат сладкиши, най-доброто нещо, което можете да направите, е за продукти, които използват в необработено състояние тръстикова захар или сурова мед поглед. Аз използвам суров мед в моя дом на мястото на водене на всякакъв вид сироп около закуска продукти като вафли / палачинки; това е много по-добре за вас (в отговорни количества, разбира се) и тялото си той използва по-ефективно от захарни сиропи

  И на тази бележка, пазете се от радио-и телевизионни шелф закуска сиропи, означени като "кленов" (повечето от тях дори не са реално кленов сироп - те обикновено са по-отвратително комбо на захар, царевичен сироп и HFCS с кленов ароматизатор) и магазин -bought мед, тъй като не е истински мед по-дълго от времето, да стигне до магазина.

  С една дума, четат етикетите, преди да купуват или консумират тези продукти.

  • Но ohhhhhh сироп г-жа Бътъруърт е толкова добър. 2 или 3 пъти в годината не боли.

 4. Дръжте се, всички. Захар не е някакъв смъртоносен хранителен, което причинява затлъстяване и смърт. Това, което трябва да се разбере е, че всичко е предаване на енергия, няма такова нещо като "добри храни" и "лоши храни", само органични храни, които идват от земята, както и тези, които са модифицирани от нас (обикновено храни, които модифицират са химично променени по някакъв начин, и това са храни, които са най-често ущърб на нашата анатомия). Най-важните качества на диетата на човека е хранителен времето и умереност. Никога не искам да ям твърде много за нещо, ние всички знаем това. Яденето 20 ябълки на ден, няма да се държи доктора далеч от мен, повярвай ми. Фруктозата е буквално разбити като "плодова захар", защото това е, което и да е, на захар, която произлиза от много плодове и други растения. Има време и ситуация, която призовава за специфични хранителни вещества, например, ако сте на път да направи нещо напрегнат, че призовава за незабавен количество енергия, че "захар треска", които смятате да яде бонбони се казва, е необходимо енергия. Това, което казвам, е голяма предварителна тренировка хранене ще бъде един банан и кисело мляко, с високо съдържание на захар (фруктоза, както и висока царевица syrup- или не). Няма нищо лошо в никое от тези храни, и в тази ситуация, хранителните вещества хора (предимно захари) са monosaccharides- най-простите въглехидрати, преди те да бъдат разбити и се абсорбира. Това означава, че тялото ще, много лесно, разграждат и абсорбират тези хранителни вещества в кръвния поток, и това е, когато терминът "захар прилив" идва от-, че прилив на енергия, която дава възможност на деца от "gitters". Сега, хората казват, че захарта ни кара да затлъстеят, добре ето защо: Повечето хора, които се хранят с високо сладки храни, като бонбони и други лакомства, не използват енергията, която тялото им се отнема. Захарта се разбива бързо, а ако то не се използва, когато е непосредствено на разположение (което е най-скоро след като са били консумирани), след това тя се съхранява от органа като fat- поради механизми инстинкт за оцеляване на организма определя в своя физиология и анатомия , Така че просто казано, захар не е лошо за вас, това е просто използва много често, когато тя не е непременно необходимо. Единственият път, когато тялото ви потребност на захар всяко време (фруктоза, декстроза, захароза и т.н.) трябва да се консумира по някое време periworkout (преди, по време или след тренировка). Същото може да се каже за протеини и мазнини. Има време и ситуация, която призовава за тях. Ако искате да знаете повече, не се колебайте да ми пишете. [email protected] .

  Приятен ден на всички !!

  • Не, наистина държат !! Докато умереност и преди тренировка е умерено добри съвети по отношение на консумацията на захар (включително, разбира се, фруктоза), като така се избягва розов слон в стаята. Това е: въглехидрати и захар, се третират по същия начин от организма. Въглехидратите повишаване нивата на кръвната захар по същия начин като захар. Това създава отговор инсулин. Инсулинът е хормон, който се включва и изключва възможността мазнини клетка на мускула и да го приемат безплатно в глюкозата или не. За съжаление, инсулин и предотвратява триглицериди от счупи и позволява на мастни киселини за гориво на тялото от съхраняват мазнини (триглицериди са глицерол, свързани с три мастни киселини - глицерол е страничен продукт от използване на глюкоза от тялото). Захар и въглехидрати (от самия характер на техния ефект върху инсулиновата) са и двете не са идеални за тялото.

 5. Дори по-лошо, влошаване ... ..

Вижте още за: , ,