Разлики между чорапогащи и гамаши

Чорапогащи срещу гамаши

Чорапогащи и гамаши са две модни изяви, които са толкова популярни сред дамите. Те са лесни за носене, леки и много модерни. Всеки, който носи чорапогащи или гамаши, се чувства комфортно. Как обаче се прави разлика между чорапогащи и гамаши? Въпреки че и двата са панталони с форма, чорапогащите и гамашите не са еднакви. Може да наричате чорапогащи като гамаши или гамаши като чорапогащи. Време е да поправите грешните си представи за чорапогащи и клинове, преди модната полиция да ви повдигне вежди. В тази статия нека открием разликите между чорапогащи и клинове.

Мнозина са объркани между чорапогащи и клинове. Не бихме могли да ги обвиним, тъй като тези два са много сходни видове дрехи. Някои ги носят с къси панталони и поли. Други ги носят с пуловери и ботуши. Чорапогащи и клинове са както тесни, така и прилепнали панталони (но не са обичайните панталони). И те могат да бъдат стилни, цветни и шарени.

Една от основните разлики между чорапогащите и гамашите е тяхната дебелина. Чорапогащите обикновено са по -тънки, а гамашите са по -дебели. Казано по -просто, чорапогащите са като чорапогащник, докато гамашите са като панталони. Чорапогащите са прозрачни, а гамашите не.

Тъй като чорапогащите са като чорапогащник, те са много разтегливи. Някои чорапогащи също са много дантелени. Когато носите чорапогащи, внимавайте да не се докосвате до остри ъгли, защото има вероятност те да се разкъсат. Поради това чорапогащите несъмнено са по -евтини от гамаши. Някои жени обичат да носят чорапогащи в ярки цветове - неоновите. Но някои чорапогащи също имат петна и шарени стилове. Чорапогащите са прозрачни. Не излизайте навън без да носите нищо по дупето си. Ще ви се смеят. Можете да носите чорапогащи с рокли, къси панталони и поли.

Ако искате нещо по -дебело, тогава отидете за гамаши. Освен това може да ви осигури повече топлина. Лъскавите гамаши са популярни, дори кожените. Жените обичат да спортуват всичко черно, гладко и лъскаво. Тъй като гамашите са по -дебели и дупето или кожата ви не се виждат, можете да ги носите като панталони. Няма нужда да слагате върху него къси панталони и поли. Освен лъскавите видове, някои гамаши също са плетени и шарени. Опитайте да ги носите и определено ще изглеждате прекрасно.

Чорапогащите също покриват краката ви, докато гамашите не. Гамаши спират до глезените ви, но сега има различна дължина за клин. Днес има изрязани гамаши. Жените обичат да ги носят по време на тренировките си. Някои жени също носят съкратени гамаши под роклите си. В миналото гамашите са били предимно черни и са имали стремена в долната част за краката. Тези стремена предотвратяват придвижването на гамашите нагоре. Може би вече сте виждали гамаши със стреме. Носят се предимно от гимнастички и балерини. Но от днешната мода гамашите със стреме не са „вътрешното“ нещо.

За чорапогащи е хубаво да носите балетки и ботуши. За гамаши е хубаво да носите токчета, кецове и обувки с отворени пръсти. Независимо от това, обувките, които носите за чорапогащи или гамаши, зависят от цялостната ви визия. Ако изглеждат по -добре заедно, отколкото отделно, носете ги.

Резюме:

  1. Чорапогащи и гамаши са много сходни видове дрехи, така че много са объркани. И двата са тесни и удобни панталони.

  2. Чорапогащите са по -тънки, докато гамашите са по -дебели.

  3. Чорапогащите са прозрачни, така че имате нужда от нещо, което да облечете върху тях, като шорти и поли.

  4. Гамашите са достатъчно дебели, за да покрият бедрата и дупето ви, така че може да не се наложи да носите нещо върху тях.

  5. Чорапогащите покриват краката ви, докато гамашите не.

  6. Гамашите също се различават по дължина. Някои гамаши слизат в глезените, а други са подрязани.

1 коментар

  1. Искам да се извиня на автора, Селин. Никога не бях оценявал статия на този уебсайт. Щракнах върху предишните оценки, за да видя как работи, за да мога да сложа своята оценка. Но когато направих това, си помислих, че всъщност го оценявам точно тогава. Сигурно съм докоснал средата на зоната, защото разбра, че съм дал на статията 3 звезди.

    Исках да му дам 5 звезди. Щракнах върху 5 звезди, само за да видя дали рейтингът ще се промени. Моля, променете оценката ми на 5 звезди, ако все още не е направено. Аз бях третият, който оцени статията.

Вижте още за: , , , ,