Разлики между Boot Cut и Flare

Boot Cut срещу Flare

Какво е това нещо, което всеки индивид, млади и стари, ще притежава и да имат в своя собствен гардероб или скрин? Един чифт дънки, това е, което. Не си ли съгласна? Обърнете внимание на собствения си по-близо или салон ... колко чифт дънки Притежавате ли? Просто казано, всяко живо мъж и жена винаги ще има един чифт дънки. Няма значение на колко години сте, какво националност, и това, което страната в която живеете, като чифт дънки по някакъв начин е универсален дрехи, които ще отидат с почти всеки тип топ.

Говорейки за дънки, каква е разликата между зареждане кройка чифт дънки и тип пристъп на дънки? Има действително много видове дънки в наши дни, особено по-така с появата на интернет, защото просто трябва по-широк пазар за избор, и още по-широк пазар на потребителите. Нещо повече, с по-широк пазар на потребителите, трябва да сте сигурни, че ще бъде в състояние да се погрижат за своите нужди, следователно, се отнася до вида на тялото.

Какво е обувка нарязани чифт дънки?

Когато търсите в облеклото каталози, вие ще забележите, че не само е от вида и цвета на дънките считат, но как ще изглежда, че кройката на долната част на дънките. Boot изрязани дънки нормално би трябвало дъното на крака откриване на малко по-широк от обикновено, но не повече от тази на ширината си от меню на коляното. Идеята е за подгъва за да се поберат над ботушите, откъдето идва и името. Друго описание за този тип дънки е заострен вид до коляното и как те леко разширяване навън, за да се настанят на ботушите човек е облечен.

Какво е пристъп чифт дънки?

Flare дънки, от друга страна, са от типа на дънки, че ще има широк отвор. Друг термин, използван за този тип дънки е на "звънец дъна. Това е доста популярен през 60-те години и след това по време на 90-те години, този тип дънки отново да стане популярна. Талията за този тип дънки ще варира в зависимост от марката. Някои ще бъде ниско към хълбоците, някои просто се разхождаш бедрената кост, и все пак някои от кръста. Тези дни обаче, конусовидните дънки са били дадени модерен привкус, тъй като на бедрото и горната част на крака са доста здраво.

Как избирате между спиране на зареждане и пристъп?

Ако сте добре запознати с размера на тялото и вид, а след това най-вероятно мислите, че вече знаем какъв тип дънки ще изглежда добре на вас. Ето няколко насоки, които можете да добавите. Boot кройка са най-обичаните стил, а не само от каубои, но от почти всички. Това се счита за класически, така че това може да е добре да има един чифт наоколо. Flare дънки са най-ласкателно, и те ще изглеждат добре на почти всякакъв вид обувки, както и, така че при избора на чифт пристъп дънки, може да искате да се уверите, че те са идеалният избор не само на областта на талията, но най-вече в областта за задника.

Резюме:

Boot изрязани дънки не са само общи, но като се счита, класически и те са наречени като такъв, защото откриването на крак е достатъчно просто, така че панталоните си крака биха се побрали над вашите обувки.

Flare дънки са точно като твоето поколение "хипи". Те ще изглежда чудесно на почти всеки тип тяло тип, но след това отново, винаги се уверете, че те са идеалният избор за тялото си.

На последно място, какъв тип дънки ще отидат за без значение, всеки чифт дънки винаги ще се счита, трябва да имате във всеки гардероб.

Вижте още за: , , , ,