Разлика между зимни и летни дънки

Летни дънки срещу зимни дънки

Дънките са една от най -популярните дрехи в целия свят. Изработен е от деним плат, който се е развил с времето. Откакто първите дънки излязоха на пазара, имаше много стилове и разфасовки на дънките. Тъй като се носят през цялата година, те се предлагат с различна дебелина, дънкови платове, изработени с различни прежди за различно време и различни смеси, които да отговарят на различните сезони. Стиловете не само са различни през лятото и зимата, но и различните видове деним, които се използват за направата на летни и зимни дънки.

През лятото дънките се предлагат в разфасовки, подходящи за горещо и влажно време. По същия начин денимът, използван за летните дънки, също е различен през лятото, отколкото през зимата. Денимът, използван за лятото, е по -светъл; той е изработен от порести памучни влакна. Памучните влакна пропускат въздуха през тях и спомагат за абсорбирането на потта. Платът за летни дънки се пере многократно от производителите на дънки, за да стане лек и удобен. Измивайки го преди производството, тъканта става по -лека и по -мека на текстура. Дънките, изработени от тази материя, когато се носят, позволяват на кожата да диша и позволява на въздуха да преминава през нея; по този начин те са много удобни за горещо време.

Зимните дънки са дънки, изработени от плат, който запазва топлината на тялото и не позволява на въздуха да преминава през него толкова лесно, колкото летните дънки. Основната функция на зимните дънки е да изолира тялото от студените ветрове и студа на сезона. За да стане това възможно, зимните дънки са предимно от по -тежък деним. Не само тъканта е по -тежка, но има и други изолационни влакна, смесени с памучните влакна. Светът на деним е революционизиран от различни изкуствени влакна, налични днес, за да осигурят изолация, топлина, разтегливост и др. Зимните дънки са здрави, издръжливи, универсални и се предлагат в различни нюанси и цветове според съвременната зимна мода. Те са проектирани така, че да могат да се носят с ботуши и други зимни дрехи.

Резюме:

Летните дънки са дънки, които са направени за горещо и влажно време; по този начин, те са изработени от по -лека материя, която е по -мека и по -удобна на текстура с порести памучни влакна, които позволяват на въздуха да преминава през тях, за да поддържа тялото по -удобно и да позволява на кожата да диша; зимните дънки са изработени от по -тежка материя и имат влакна, смесени с памук, които изолират топлината на тялото.

Вижте повече за: