Разлика между ухапване от змия и пиърсинг с ухапване от паяк

Ухапване от змия срещу пиърсинг с ухапване от паяк

Ухапвания от змии и ухапвания от паяци не са прободни рани, направени от змии и паяци, но те са два от най-популярните пиърсинг от ухапване, направени на устните. Те са наречени като такива, защото наистина приличат на ухапвания от животни след същинския пиърсинг. Тези две пиърсинг форми се превърнаха в прищявка в днешно време и много от тях започват да стават много популярни като ги има. Някои обаче питат кое от двете е по -добро по отношение на плюсовете и минусите.

Е, съображението всъщност не е само върху цената, скоростта на изцеление и привлекателността, защото таксата за тези пиърсинг може да варира от място на място. Изцелението също е почти същото за двата (няколко месеца с подходяща грижа) и предпочитанието да ухапете змия или ухапване от паяк зависи от вашето собствено решение. Някои харесват ухапвания от змии повече от ухапвания от паяци, но има и значителен брой хора, които предпочитат обратното.

Пиърсингът на ухапване от змия е наречен така във връзка с модела на ухапване от змия. След като човек е ухапан от змия, левият знак изглежда е чифт дупки, които са правилно разположени. При пиърсинг при ухапване от змия случаят е все същият. Има два пиърсинга от различни страни на долната устна, един отдясно, а другият отляво. Това прилича на това колко далече са зъбите на змията. В тази връзка мнозина твърдят, че ухапването от змия придава бунтарски вид на човека.

Пиърсингът на ухапване от паяк е погрешно разбран от някои като същият като ухапване от змия, защото моделът все още е сдвоен пиърсинг. Основната разлика е местоположението на тези пиърсинг. При ухапване от паяк пиърсингът се намира само от едната страна, които са разположени много по -близо в сравнение с ухапванията от змии. Ще изглежда така, сякаш паяк наистина е ухапал долната ви устна, защото зъбите на паяка не са твърде далеч един от друг, най -вероятно се дължат на малкия му размер. Поради близостта на пиърсинга при ухапване от паяк е по -добре да се използват по -малки бижута, за да се избегне четкането на аксесоарите един срещу друг.

С тези два сдвоени пиърсинга можете действително да поставите всякакъв вид бижута или аксесоари като лабрати и пленени пръстени от мъниста (популярни като пръстени за затваряне на топки). Зависи само от вашия вкус. Въпреки това те все още се различават, както ще отрази резюмето по -долу.

Резюме:

1. Има два пиърсинга от противоположните страни на долната устна за ухапване от змия (един отдясно, а друг отляво). 2. Има два пиърсинга от същата страна на долната устна за пиърсинг на ухапване от паяк (или и двете са отдясно или и двете отляво). 3. Ухапването от змия има пиърсинг, който е по -далеч един от друг в сравнение с ухапванията от паяци. 4. Идеално е да използвате по -малки пръстени или лабреци за ухапвания от паяци, тъй като пиърсингът е направен много по -близо един до друг в сравнение с пиърсинга на ухапване от змия.

Вижте повече за: