Разлика между чорапогащник и чорапогащник

Разлика между чорапогащник и чорапогащник

Чорапогащник

Чорапогащи срещу чорапогащи

Чорапогащи и чорапогащи са два вида облекла за крака. И двете дрехи са покрития, които започват от талията на потребителя до краката. Тези дрехи покриват долните части на тялото, като бедрата и краката. Много хора предпочитат да носят и двете дрехи, защото са удобни, плътно прилепнали, но разтегливи.

Важна прилика между чорапогащи и чорапогащи е тяхното използване. И двете дрехи осигуряват топлина и красота. Носенето на тези дрехи и предотвратяване на износване на кожата в подножието и скриване на кожни несъвършенства като цвят на кожата, петна, синини, коса, белези, разширени вени и други неща, които помагат за разкрасяване на краката на жената. И двете осигуряват еднаква форма и цвят на краката на потребителя.

Съществуват обаче и много разлики между двете облекла. Първата разлика е в използването на език .

В Америка думата „чорапогащник“ се отнася до чисти дрехи, които се носят като трикотаж. Чорапогащи са наследник и подмяна на чорапи. Чорапогащи, в американската перспектива, се отнасят до подобна дреха с по -плътен, непрозрачен и по -дебел материал. Чорапогащникът може да варира от 8 до 30 дение (измерването се използва за означаване на дебелина или тънкост на тъканта). Чорапогащникът, от друга страна, е от 40 до 100 дение.

Междувременно британците и някои европейци нямат чорапогащи. По -скоро те имат само чорапогащи, които се отнасят до един и същ дизайн и конструкция на износване на крака. В този контекст чорапогащите са общ термин, който обхваща както тънки, така и дебели чорапи.

Разлика между чорапогащник и чорапогащник-1

Чорапогащи

Друга разлика е в естеството на дрехата. Чорапогащи се считат почти за бельо или бельо. Като трикотаж или бельо, чорапогащникът не може да се носи самостоятелно, а служи като допълнителна дреха при спазване на определен дрескод в конкретна ситуация или контекст. От друга страна, чорапогащите могат да се носят независимо като облекло. Като бельо или трикотаж, чорапогащникът е чист, почти прозрачен и кожата разкрива. Това е така, защото чорапогащникът е направен като тънък материал в областта на краката. Чорапогащникът или горната част на чорапогащника често са изработени от памук или друг порест материал. За разлика от това, чорапогащите имат еднаква консистенция на тъканта.

В употреба чорапогащникът се използва като бельо и в официални случаи. Те са склонни към сълзи (често наричани бягания), докато чорапогащите са по -издръжливи и се използват при ежедневни, спортни, спортни и спортни събития.

Произходът на чорапогащник и чорапогащи също се различават. Чорапогащникът е представен през 1959 г .; междувременно чорапогащи съществуват още от Средновековието. Чорапогащи са изключителни за жени, докато двата пола могат да носят чорапогащи.

Резюме:

1. Както чорапогащи, така и чорапогащи са дрехи за крака. Те обаче имат значителни разлики. 2. Чорапогащник и чорапогащник като облекло се използват в САЩ Думата „чорапогащник“ се отнася до чисто, долно бельо, а думата „чорапогащник“ се отнася до непрозрачни и по -дебели чорапи. В Англия и някои европейски страни чорапогащите са общ термин за всяко облекло, независимо от дебелината или тънкостта. 3. Разчетът на дение на чорапогащника варира от 8 до 30, докато чорапогащите имат броя на дениета от 40 до 100. Тънката на чорапогащника допринася за тяхната уязвимост към разкъсване, докато дебелината на чорапогащника показва тяхната издръжливост. 4. Чорапогащникът се използва като бельо, бельо или основно в официалния дамски гардероб. От друга страна, чорапогащите са издръжливи, изработени за различни цели (спортни, спортни, ежедневни или полезни) и могат да се носят и от двата пола. 5. Изграждането на чорапогащник изисква различни комбинации от материал. Горната част, която служи като бельо, е изработена от порест материал и става малко по -тънка, когато стигне до дъното. Междувременно чорапогащите имат постоянна дебелина от плат или материал в цялата дреха. 6. Чорапогащи са правени и носени по -рано от чорапогащник. Те са на мода от Средновековието и съществуват и до днес. Чорапогащниците, от друга страна, се считат за по -нови, с въвеждането им през 1959 г.

5 коментара

  1. Тази статия е малко подвеждаща: има няколко вида чорапогащи, някои от които отговарят на описанието по -горе, но други не.

    По отношение на съвременната, обща модна терминология, чорапогащите по същество са просто по-дебели чорапогащи (т.е. чорапогащи с по-висок дение, както е споменато в статията). Има чорапогащи с контролна горна част (т.е. неравномерна консистенция на материала), а чорапогащите, макар и с по-висок дение, все още не са достатъчно тежки, за да могат да се носят като заместители на панталоните сами (освен ако не сте наистина смели) !).

    Чорапогащите не трябва да се бъркат с гамаши, които са много дебели, безкрачни дрехи, които могат да се носят сами.

  2. Разликата между зависи от това къде живеете в Англия. Всички чорапи се наричат ​​чорапогащи, в САЩ ние наричаме чорапогащи като висок дене, чорапогащникът е с по -малък дене и след това има клинове само без крака.

    • В Обединеното кралство (откъдето съм) повечето от това са грешни от това, което виждам там, и същото и повечето неща тук са лъжи.

  3. Искам само да кажа, че чорапогащите със сигурност не са били използвани през Средновековието извън холивудските продукции. Мъжете на средните векове носели маркучи, които първо били ушити чорапи, а по-късно (за известно време) били съединени в бедрата, за да образуват много прегръщащи гамаши, но те все още били ушити от тъкани, а не от еластични трикотажни материали. Плетените чорапи са въведени през Възраждането, но дрехата, която днес наричаме „чорапогащи“ (еластични, прегръщащи формата покривки от талията до краката) са модерно изобретение. Също така определено никога не бих носила чорапогащи, независимо от дебелината, като покривало за крака на подметката. Те изискват пола или рокля или дори къси панталони, носени върху тях.

Вижте повече за: