Разлика между гамаши и джеги

Тъй като модната индустрия става все по -важна през 21 -ви век, имаше много нови дизайни, които се появиха на пазара и магазините за облекла с гръм и трясък и успяха да грабнат огромен пазарен дял от дрехите, които се продават. Не само, че има нови жилетки, заместващи старите, новите дизайни са се погрижили да не прибягвате до дрехите в гардероба си, тъй като те са „старомодни“. Много от вас, особено мъжете , които не се интересуват особено от преобладаващата мода сред жените, може дори да не са чували термините джеггинг или трегинг. Ако някой от вас няма представа за какво говорим, нека просто кажем, че те са подобни на гамаши! Сега знаете за какво говорим! Не можем обаче да използваме думата гамаши, за да запомним другите две, тъй като те не са еднакви. Между тях има някои разлики, които скоро ще видим.

Клинове са облекла , които са на кожата стегната и покриват краката. Обикновено се носят както от мъже, така и от жени. Преди това щеше да има чифт гамаши, по един за всеки крак, въпреки че сега има само една дреха, която донякъде е съвместна двойка. За разлика от тях, джеггинзите са основно два вида. Един от тези видове е подобен на изработката на материал за гамаши и прилича на деним. Те имат фалшиви джобове и дори примки за колан. Другата категория обаче е по -скоро кръстоска между материал за гамаши и деним. Това, което се нарича „дънкови джинси“, са направени само от деним плат, но имат еластичност на гамаши. Това е по -скоро като по -добра комбинация. Jeggings станаха известни, когато тесните дънки бяха търсени в началото на 21 -ви век и хората искаха още по -тесни панталони. Джагите бяха съставени от смес от деним/спандекс и се носеха под пола или понякога с рокля. Продължавайки, джеггингите понякога се правят по такъв начин, че имат предни закрепващи съоръжения. Други обаче имат еластични колани и нямат джобове.

Чорапогащи са плътни и непрозрачни трикотажни изделия, които се носят с панталони и рокли. Те обикновено се предлагат в черен цвят, падащи нюанси и понякога също имат текстурирани шарки. Гамашите са просто по -дебели чорапогащи и също почти винаги са в черен цвят. Те са предназначени да бъдат носени в начина, по който кожата тесни панталони се очаква да бъде носен. Jeggings, от друга страна, са проектирани по начин, който прилича на тесни дънки. Шевовете са такива, че има фалшиви джобове и муха отпред.

Продължавайки, гамашите обикновено са изработени от по -мек материал в сравнение с джагите, които са плътно разтеглив деним. Джегингите не само приличат на дънки, но и имат копчета, цип и понякога истински джобове. Талията е направена да бъде еластична. Гамаши се предлагат в различни цветове, както и материи. Те могат да бъдат от полиестер, ликра, найлон, памук и др. През зимата някои хора обикновено предпочитат акрилни гамаши, докато други предпочитат вълнени. Има и такива, които предпочитат да имат кожени гамаши. Jeggings също се предлагат в различни цветове, но тъй като те са просто гамаши, които приличат на тесни дънки, те обикновено се предлагат в цветове и дизайн на дънки като избледнели, сини, черни, скъсани и т.н. Те са много удобни, както и модерни и поради своите плътно прилепнали, ви карат да изглеждате много добре с допълнителен акцент върху извивките ви.

Обобщение на разликите, изразени в точки

1. Гамаши са дрехи, които са стегнати по кожата и покриват краката, носени от мъже и жени; джаги-от два вида; единият е подобен на изработката на материал за гамаши и прилича на деним, има фалшиви джобове и примки за колан, другият е кръстоска между материал за гамаши и деним, „джинсовите джинси“ са просто изработени от деним плат, но имат еластичност на гамаши, някои имат отпред съоръжения за закопчаване, други имат еластични колани и нямат джобове, обикновено носени само от жени

2. Панталони с по-дебел чорапогащник, почти винаги в черно, които да се носят така, както са прилепнали до кожата панталони; Jeggings-гамаши, които приличат на тесни дънки, фалшиви джобове и муха отпред

3. гамаши обикновено са изработени от по -мек материал в сравнение с джинсите, които са обтягащи кожата еластичен деним

1 коментар

  1. Бизнес цел получаване на знания или научаване да знаете за продукта.

Вижте повече за: , , , ,