Разлика между джинджифил и червенокоса

Джинджър срещу Редхед

Косата на жените винаги е била тяхната увенчава славата. С днешните любопитни очи на модна полиция, никой не може да се върви по улицата се перчи с дизайнер дреха без оформяне на косата си въз основа на неговия цялостен ансамбъл.

Той се е, че жените са най-наясно за това как изглеждаше косата си. Сканиране чрез страниците на красота и модни списания, въпреки това, ще покаже как хората от днес са наясно с техните прически и дос. Но докато си косата може да бъде център на вниманието сред критици и модата, така, (особено холивудски знаменитости, които често красят на червения килим), прически и цветове също могат да бъдат обект на шеги за повечето пакостници.

Наред с шегите, които дават каламбури за невежи блондинки, има и няколко шеги, които се подиграват на това, което се нарича Gingers.

"Gingers" са описани като индивиди с бледа кожа, лунички лица и orangy червена коса. Заради уникалните си външен вид, няколко карикатуристи са разработили анимационни герои, вдъхновени от Gingers. Чарлз "Чъки" Крендъл Finster от "Дребосъчетата" е може би най-известният джинджифил характер карикатура.

Докато Чъки може да бъде очарователно някои обожаващи фенове на "Дребосъчетата", той перфектно въплъщава игра на думи хвърлени от обществото да Gingers. Те често се шантавите и Гуфи с личности, свързани с ученици, които често са обект на хулигани, както в средното училище и гимназията.

Този отговор на обществото, за да може да бъде объркващо Gingers като модния свят бавно се превръща любители на червенокосите. В действителност, известни блондинки от Холивуд звезда постоянно изненадващо обществеността, като покажем червен си коси по време на наградите на Академията и други събития с лъскавата, червен килим моменти.

В действителност, брюнетки или блондинки знаменитости бавно се превръща в червенокосите никога не успяват да привлече вниманието на фенове и модни критици заедно с папараците и новинари от шоубизнеса новини.

Това е единствената причина, че червенокосите се считат за една от най-модерните и модни знаменитости. Изглежда, че Мери Джейн Spider Man не е единственото момиче с червена коса в шоубизнеса арената вече. Защо тогава би хората се подиграват Gingers когато те ценят червенокоса ходене надолу блока?

Отговорът от интернет форуми, посветени на унижава хората с уникални външен вид е просто: "Джинджър" се отнася до цялостния вид на физическо лице, като се има предвид неговата / нейната orangy червен цвят на косата, бледа кожа и лунички. Червенокосите се отнасят до лицата по силна и приключенски чувство за мода.

Червенокосите демонстрират дълбок цвят на косата, който може да включва буйни сянката на шампанско или нюанси на бордо. Gingers, от друга страна, имат цвят на косата, която може да изглежда като топка от нишки сушени на слънце по време на дългите часове на лятото.

Червенокосите може да бъде етикет дава на лица с различни тонове на кожата. "Джинджър", от друга страна, е термин, свързан с хора с бледа, лунички кожа. Човек може да бъде червенокоса по избор, но Gingers са родени с тези природни характеристики.

Терминът "Червенокосата" може да се разглежда като общо прилагателно, което може да се опише някой въз основа на неговата или нейната цвят на косата. Етикетиране някой като джинджифил, въпреки това, може да бъде унизително и обидно.

Най красота застъпва днес призив за спиране на джинджифил етикети от физически лица. Най помисли игра на думи като расистки движения и форма на тормоз. Gingers, обаче, се възприемат като уникални и красиви лица от повечето козметични застъпници. В действителност, повечето от тези в модната индустрия предпочитат да резервират джинджифил поради способността им да представят няколко знака в различни настройки. Дори самата Тайра Банкс, вторият най-влиятелната жена в непосредствена близост до черен Опра, насърчава модели, за да се подчертае своите лунички и orangy червена коса по време на фотосесии.

Резюме:

1.Redheads се възприемат като модерни хора, докато Gingers са предмет на каламбури и вицове на повечето критици. 2. "Редхед" се използва, за да се отнасят до цвят на косата; "Джинджифил" е пренебрежителен етикет, когато се отнася до цялостния вид на дадено лице. 3.Anyone с червен цвят на косата може да се нарече червенокоса. Хора с бледа, лунички кожа и ярки цветове червена коса се наричат ​​джинджифил.

4 коментара

  1. Вярвам, че дупката в своя аргумент е, че не дефинирате червенокосите на същата линия като Gingers. Като пример, косата ми обикновено прилича на смесица от нюанси на кафявото, но ако се вгледате в него, когато е сресана и суха, по-голямата част от него е всъщност е тъмно червено, оставяйки цялостната ми коса изглежда като тъмно червено, когато " м на слънце. Моят мустаци и брада са напълно тъмно червено (без оранжев до тях). По този начин, аз съм "червенокоса", докато някой с много оранжево коса ще се разглежда като джинджифил. Защо не хора разбират това?

    • Точно! Имам тъмно червено (кестенява) коса и там е пълно разлика между червенокосите и Gingers, портокалов или червена коса. Тъжно някои хора контур червенокосите в с Gingers, защото те просто предполагат, че всичко е едно и също, но те идват от различни места и изглеждат по различен начин (Gingers обикновено са ирландските а червенокосите могат да бъдат руски или понякога нещо друго, Gingers имат много бледа кожа, светли очи и т лунички, червенокосите имат по-тъмно червена коса, тъмни цветни очи и като всички останали, те биха могли да имат някои лунички и каквито и цвета на кожата)

  2. Ха! Аз съм джинджифил. И по силата на това джинджифил, аз също съм червенокоса. И мога да кажа категорично, че когото писа това е ав * NT. Оближи ми джинджифил междукрачията, ти тъпако. Mwah х

  3. Ами тогава какво трябва да се обадите на някого между всички тези характеристики? В зависимост от сезона косата ми може да бъде оранжев или тъмни кестеняви цветове. През лятото ми лунички са там и зимно време почти не лунички. Не мога да бъда на слънце, за да се направи полиморфна светлинна ерупция (алергичен към лъчи UVA / UVB) и когато го правя влезе в слънчева светлина моя цвят на кожата отива от светлина светлокафяв до светлокафяво с червени акценти в него. Така че предполагам, аз съм просто един мистериозен червенокоса / Ginger, че е там, не е име за. Има ли някой от вас, червенокосите / Gingers имат проблеми с кръвната картина?

Вижте още за: