Разлика между Elegant Slutty и Trashy Slutty

Elegant Slutty срещу Trashy Slutty

По отношение на модата , един стил изглежда върти глави в днешно време - разпуснатият стил. Причината, поради която хората искат да носят разпуснат стил, е, че искат да изглеждат по -привлекателни за другите или да изглеждат по -освободени, като носят секси или оскъдни дрехи. Това вероятно им дава чувство на самочувствие и увереност, най-вече към противоположния пол. В допълнение, „разпуснато“ може да се отнася и за самия човек, различно от нейното чувство за мода.

Независимо от това, има два вида разпуснати: единият се нарича елегантен, а другият е боклук. От самите думи всъщност няма нужда да се обясняват допълнително, само за да се установят техните различия, защото те вече са в самите имена. Въпреки че е много субективен въпрос, елегантната разпуснатост е „елегантна“, докато разхвърляната разпусната е просто „боклучна“. Въпреки че има тънка линия, която прави разликата, има някои общи характеристики, които ги разделят.

Няма съмнение в това, елегантната разпусната мода е синоним на пропускаща сексапил, съчетана с добра доза самочувствие. Можете да бъдете разпуснати, но елегантни, като носите оскъдни топове с мини поли или якета със секси дънки. Повечето от тях прилягат идеално към контура на тялото на носещия. Дори ако елегантните, разпуснати жени носят този вид облекло, те все пак имат по -добро спокойствие и като цяло са по -интелигентни от другите родословни, мръсници. Когато знаете как да бъдете разпуснати, ще разберете, че сте елегантни, ако хората около вас казват, че изглеждате елегантно и зашеметяващо. Използването на грим също е много минимално или просто се използва винаги, когато е подходящо (шикозен вид).

Вие сте скапаният тип, ако имате такъв тип нагласа, която се откроява от всички. За съжаление, това отношение се опира повече на негативния аспект, отколкото на положителния, като например да бъдете твърде безгрижни или отворени с живота или емоциите си. По отношение на модата, колкото по -малко се използват дрехи, толкова по -секси се чувстват към себе си. Човек лесно може да постигне тромав, разпуснат моден усет, като носи най -късия от всички микро шорти. Прозрачните топове, които ви карат да изглеждате така, сякаш не носите нищо, също са често срещано, мръсно модно изявление. В допълнение, повечето от тези жени не носят бельо, защото са по -експлоататорски и авантюристични по отношение на секса.

Резюме:

1. Елегантни, разпуснати жени са тези, които са признати за това как се държат, използвайки оскъдно облекло. 2. Тъпи, разпуснати жени са тези, които са признати за това колко малки или оскъдни са станали облеклата им. 3. Елегантната разпуснатост обикновено се свързва с честното използване на грима, за да се постигне шикозен вид, докато мръсната разпуснатост върви ръка за ръка с прекомерното използване на козметика. 4. По отношение на личността, елегантните, разпуснати жени са по -сдържани и сдържани, докато мръсните разпуснати са толкова безгрижни.

Вижте повече за: