Разлика между черни ботуши и черни велурени ботуши

Черни ботуши срещу черни велурени ботуши

Купуването на черни ботуши и черни велурени ботуши може да бъде трудна работа, не поради дилемата да изберете кой е подходящият вид ботуши за вас, а поради проблема с идентифицирането на това какво е черно и какво е черен велур. Черните ботуши и черните велурени ботуши трудно се различават един от друг. Ако обаче ги погледнете достатъчно близо, със сигурност ще забележите фините разлики. Двамата имат някои различни текстури и качества.

На първо място, черните ботуши са предимно от типична кожа. Този материал се приготвя чрез изсушаване на кожата на животното, докато се стегне до степен на издръжливост. Днес обаче много производители използват други видове материали, различни от кожа. Черните ботуши са станали популярни за мнозина, защото могат да се съчетаят с почти всеки тип или цвят облекло. Това означава, че няма да бъдете подложени на голям натиск с модния си стил от главата до петите, ако носите черни ботуши като обувки. Мнозина също използват черни ботуши през студения и влажен сезон, тъй като осигурява допълнителен комфорт. На всичкото отгоре се казва, че черните ботуши са по -здрави от другите обувки поради използвания плътен кожен слой.

Черните велурени ботуши, напротив, изглеждат почти същите като традиционните черни ботуши. Просто те се приготвят, като се използва долната повърхност на кожата на животното, а не твърдия слой. Подобно на черните ботуши, материалът също е закален под топлината на слънцето.

За разлика от първите обаче, черният велур има по -меко, мъгляво и по -фино усещане на повърхността, защото не отразява външната по -твърда кожа. Като такива, хората, носещи черен велур, намират обувките за по -удобни и по -лесни за придвижване, вместо да използват черни ботуши. Това е една от причините цените на черните велурени ботуши като цяло да са много по -високи от другите. Единственият недостатък на черния велур обаче е наличието на пори. Поради това течности, замърсявания и други елементи могат лесно да проникнат в материала, което води до ранното му разпадане.

Резюме:

1. Черните велурени ботуши се приготвят с помощта на долната повърхност на кожата на животното. 2. Черните велурени ботуши имат по -мъх, по -фин и по -мек усет от черните ботуши. 3. Черните велурени ботуши са по -удобни, когато се използват в сравнение с черните ботуши. 4. Черните велурени ботуши обикновено са по -скъпи от черните ботуши.

1 коментар

  1. Интригуваща дискусия си струва да бъде коментирана. Няма съмнение, че трябва да напишете повече по този въпрос, може да не е въпрос на табу, но обикновено хората не говорят по тези теми. Към следващия!

    Наздраве !!

Вижте повече за: