Разлика между Baby Doll и Nightie

Baby Doll vs Nightie

Все повече жени сега предпочитат да използват специален вид дреха, когато спят. Освен че носят същото старо обичайно домашно облекло за сън, жените използват нощници и бебешки кукли за лекота, комфорт и дори за по -естетически цели. Но как тези две популярни нощни дрехи се различават един от друг?

Първо, това е бебешката кукла. Това е вид дреха за нощница, популяризирана от класическата черна комедия от 1956 г., озаглавена „Baby Doll“. Днес тази дреха се превърна в по -еротичен вид от всякога, като по този начин изглежда като някаква форма на бельо, тъй като излага изцяло краката на жената и може дори умишлено да изложи областта на гърдите. В тази връзка много кукли за бебета днес са подрязани със специални панделки, кожи и волани.

Освен това полата на бебешка кукла покрива бедрата и обикновено е съобразена с помощта на прозрачен материал за облекло. Долната му половина прилича на минипола. Бебешката кукла е най -добре да се носи с подходящо бельо, което допринася за нейната обща привлекателност. Много бебешки кукли днес вече се продават заедно с допълващи се бикини. Не е изненадващо обаче, че много от тях използват бебешки кукли за други поводи, като партита.

Второ, нощниците не са твърде далеч от бебешките кукли по отношение на външния вид. Известни също като нощница или нощница, нощниците обикновено са по -късата версия на традиционните нощници. Те често са изработени от светло прозрачно облекло, но изглеждат по-хлабави от бебешките кукли. Найлон, памук, сатен и коприна са популярни избори за нощници. Някои нощници остават с дължина на бедрата, докато останалите могат да достигнат до нивото на пода. Независимо от това, стандартните нощници имат подгъва, достигащ нивото на коляното. В допълнение, повечето нощници са изчистено оформени, но в днешно време някои варианти са украсени със сложна бродерия и дантели в областта на подгъва или бюста. Това вероятно е една от причините, поради които нощниците лесно се бъркат с бебешки кукли.

Резюме:

1. Повечето кукли за бебета изглеждат по-секси от нощниците. Те са по -къси дрехи с подгъви, които са над нивото на горната част на бедрото. Седемдесетте, въпреки че някои са с дължина на бедрата, могат да стигнат до дължината на пода. 2. Повечето бебешки кукли имат по -сложен дизайн или украса. Типичните нощници са обикновени без дантели, бродерии и други подобни дизайни. 3. Куклите за бебета са вид нощница, докато нощниците са по-синоними на термина „нощница“, макар че мнозина считат нощниците за по-къси нощници.

Вижте повече за: за