Разлика между Raw и Smackdown

Raw vs Smackdown

В света на развлеченията по борба едно име става синоним на спорта - WWE. Изцяло известна като World Wrestling Entertainment, WWE е развлекателна компания, която представя професионална борба, съчетана с някои обрати заради техните истории. WWE също се разклонява на различни нива на забавление, което създава имената WWE Raw и Smackdown, за да назовем само няколко. И така, как тези два подклона се различават по -специално един от друг?

Субективно, запалените професионални зрители по борба казват, че една от най -забележимите разлики между двете е, че Raw е по -фантастичен по природа от Smackdown. Това се дължи единствено на странните истории, които сценаристите вкарват в шоуто, само за да повишат рейтинга, и те със сигурност са успешни в това. Въпреки че борбата може да има тенденция да бъде засенчена от това, по -младите фенове са склонни да обичат настройката поради нейната развлекателна стойност, независимо дали борбата вече не е автентична.

Може да се дължи и на прекалено драматичните сюжетни линии, които направиха Raw по -популярен в търговската мрежа от Smackdown. В резултат на това има повече суперзвезди по борба, произведени в Raw като Triple H, Heartbreak Kid (HBK), Batista, Cena и Orton сред други известни артисти. Просто казано, талантите в Raw са по -популярни, отколкото да бъдат признати за истински велики борци. В Smackdown има много велики борци, въпреки че не са толкова популярни. По този начин Smackdown е само вторична синя марка в сравнение с великолепния статут на водеща червена марка на WWE Raw.

По отношение на времето за показване, Raw се излъчва в понеделник вечерта, докато Smackdown се излъчва в петък вечер. Също така си струва да се отбележи, че Raw има по -дълго време за изпълнение от другия. Това вероятно се дължи на по -големия брой телевизионни зрители в понеделник вечерта, за разлика от петъците, които правят Raw по -важен от търговска гледна точка от своя колега. В исторически план Raw има по -плодотворна история, която започва да се излъчва на 11 януари 1993 г., докато Smackdown започва на 29 април 1999 г. Създадени от два отделни творчески екипа, Raw и Smackdown предлагат различни нива на забавление, които да отговарят на разнообразните вкусове на широк кръг. множество любители на борбата.

Резюме:

1. Raw е водещата червена марка на WWE, за разлика от вторичната синя марка Smackdown. 2. Raw се излъчва в понеделник вечер, за разлика от Smackdown се излъчва в петък вечерта. 3. Raw има по -дълго време за работа от Smackdown. 4. Raw има по -популярните звезди по борба от Smackdown. 5. Казват, че Smackdown демонстрира по -добра борба от Raw. 6.It също е отбелязано, че Raw съдържа красиви сюжети от Smackdown. 7. Raw е по -старото шоу или марка в сравнение със Smackdown.

Вижте повече за: