Разлика между масло от бял и черен трюфел

Масло от бял трюфел срещу масло от черен трюфел

Трюфелното масло се счита за алтернатива на истинските трюфели. Истинските трюфели са много скъпи и като такива тези масла се използват по -често. Тези масла се произвеждат предимно от основата на зехтин, които са овкусени. Маслото от трюфели се предлага в две форми - масло от бял и черен трюфел. Това, което се получава от бял трюфел, е маслото от бял трюфел, а това, което идва от черния трюфел, е маслото от черен трюфел.

Въпреки че маслото от бял и черен трюфел се характеризира с аромати на гъби, те са доста различни в някои отношения.

Когато говорим за черни трюфели, той е кръстен на трюфелите, открити във Франция, където растат сред корените на дъбовете. Когато сравняваме аромата, черният трюфел има по -силен аромат от всеки друг трюфел. Тези трюфели имат по -земен вкус. Черният трюфел се използва мъжки за добавяне на ароматни сосове, пастети от черен дроб и пикантни сладкиши.

Известно е, че белите трюфели растат повече в Северна Италия, главно в района на Пиемонт. В сравнение с черния трюфел, белият трюфел има деликатен вкус и аромат на чесън. Тези трюфели се консумират сурови и се използват в ризото, тестени изделия, фонду, ястия с яйца, доматени ястия, ризото и сирене моцарела.

Маслото от бял и черен трюфел се използва за различни рецепти. За разлика от белия трюфел, белите винаги се готвят. Силният вкус на черните трюфели прави важно да се добавя към сосове, меса и гювечи.

Белите трюфели не се готвят и също имат по -лек вкус. Като такова, маслото от бял трюфел се добавя, след като готвенето приключи.

Резюме 1. Маслото от бели трюфели е направено от бял трюфел, а маслото от черен трюфел - от черен трюфел. 2. Когато говорим за черни трюфели, той е кръстен на трюфелите, намерени във Франция, където те растат сред корените на дъбовете. 3. Известно е, че белите трюфели растат повече в Северна Италия, главно в района на Пиемонт. 4. Когато сравняваме аромата, черният трюфел има по -силен аромат от всеки друг трюфел. Тези трюфели имат по -земен вкус. 5. За разлика от белия трюфел, белите винаги се готвят. Силният вкус на черните трюфели прави важно да се добавя към сосове, меса и гювечи. 6. Белите трюфели не се готвят и също имат по -лек вкус. Като такова, маслото от бял трюфел се добавя, след като готвенето приключи.

1 коментар

  1. Италианският бял трюфел се счита за кралицата на кухнята, но черният трюфел се счита за диамант. Това, което много хора не знаят, е, че черният трюфел се отглежда в Испания и много други страни по света. Фермите за черни трюфели са чудесен начин да се издържате.

Вижте повече за: ,