Разлика между бели и черни хора

Бели срещу черни хора

С какво чернокожите се различават от белите деноминации? Очевидно всичко се свежда до цвета на кожата, разбира се. Независимо от това, терминът „бял ​​или черен“ е използван за описание на някои раси, поне метафорично.

Наричани още кавказци, белите хора се наричат ​​такива, главно поради тяхната привидно лека пигментация на кожата. Тези хора са тези, които по принцип са европейци по произход. Те имат най -светлия цвят на кожата (почти до степен, че изобщо нямат цвят на кожата, когато са несъгласни); въпреки че не можете безопасно да определите американците да бъдат чисто бели поради голямото разнообразие в техните специфични подраси.

По-ранните дефиниции на черни хора ги описват като тези, които са от подсахарско-африкански произход. Днес терминът е обхванат, за да включва местните жители на Океания и дори някои части на Югоизточна Азия. Наред с това са ключови характеристики, като текстурата на косата е афро-подобна (гъсти, дебели и вълнени коси) и разбира се тези, които наистина изглеждат черни.

Черният цвят на кожата се дължи на твърде много меланин, „пигментът на кожата, отговорен за цвета. Научно този пигмент е форма на защита срещу суровите лъчи на слънцето и други външни фактори. Ето защо белите хора са по -предразположени към слънчеви изгаряния, когато са оставени изложени под топлината на слънцето за продължителни периоди от време, в сравнение с чернокожите. Също така, те са по -предразположени към рак на кожата, като се споменава особено за тези от Австралия, тъй като те са тези с най -висок индекс на рак на кожата.

Черните, от друга страна, са по -защитени от разрушаване на витамин фолат, което ги прави по -здрави същества за размножаване. Следователно е безопасно да се каже, че при естествени условия (без помощта на лекарства, витамини и други форми на хранене) черните имат по -висока продължителност на живота и шансове за оцеляване и размножаване, когато останат в тропиците в сравнение с белите хора.

За да не се унизи нито една от двете групи, беше казано (макар и все още не доказано), че има някои други разлики между тях. Някои учени твърдят, че чернокожите са по -малко интелигентни и по -склонни към насилие от белите. Най -вероятно това се дължи на начина им на мислене. Все още обаче няма ясни доказателства за това схващане и дори да има доказателства, случаят е трудно да се обобщи, тъй като интелигентността и насилието могат да бъдат резултат от много променливи и ситуации, които са трудни за контролиране. Освен това е отбелязано също, че както чернокожите, така и белите имат различни реакции към някои лекарства. И както споменатите по -рано, всяка група има някои предразположения към определени заболявания, което прави една група по -вероятно да ги има в сравнение с другата.

Резюме

1. Черните хора са тези, които са от субсахарско-африкански произход, докато белите са тези, които са предимно европейци с приличен характер. 2. Чернокожите имат много тъмен цвят на кожата в сравнение с белите, които имат много светла кожа. 3. Черните имат вълнена и по-плътна коса в сравнение с белите, които често имат права и светла коса.

79 коментара

 1. така че причината, поради която черните хора смятат, че различното се свежда до робството, ако белите хора са били роби и все още имат историята, която сега имат отхвърлените хора, би било по същия начин. Робството не изчезва, тъй като идва ново поколение, ако семейството ви е възпитано погрешно, тогава има вероятност и следващото поколение.

  • Има много доказателства, че не белите са отговорни за по -голямата част от африканската търговия с роби, а всъщност евреите ашкенази (и те са хора от смесена раса, които приличат на бели, но не са).

   Вижте тук: http://www.iamthewitness.com/books/Walter.White/Who.Bnged.the.Slaves.to.America.htm

   • F#ck off, вие пропаганда любящ народ, който обича да обвинява всичко за бедните евреи. Сериозно бихте си помислили, че това ще остарее ... но някак си неразумните просто ОБИЧАТ да обвиняват ВСЕКИ лоши действия, извършени на земята, върху евреи. Сериозно, през живота си съм виждал толкова много отвратителни неща, направени от толкова много различни хора и мога да СИГУРЯ, че никой от тях не е евреин. Историята също е пълна с объркани събития, но ВСИЧКИ не са направени от един и същи етнически произход. Особено, тъй като повечето хора, които са ашкенази евреи, са като 90% европейски етнос плюс малко евреин. Хората, които обвиняват ВСИЧКО върху евреите, трябва наистина да инвестират в някаква терапия.

    Но що се отнася до всички хора, които наричат ​​себе си „черни“, а всъщност не са афро -американците, които са поробени, не. Виждал съм сомалийци и напълно ОЧЕВИТЕЛНО различни черни идват в Северна Америка и изведнъж се държат така, сякаш са били поробени от всяко бяло, което някога е съществувало. Мисля, че медиите са страна за вина, след това образователната система и повечето хора от Сомалия не са известни като изключително интелигентни хора.

    • Сега как мислиш Гео. Буш се чувства? Мислите ли, че му е писнало да го обвиняват? Просто кажи.

    • Какво разбирате под интелигентност? Какви критерии използвате за измерване на интелигентността? Колко интелигентен бихте изглеждали за коренното население, ако бяхте в селска среда някъде в Африка, където всичко се прави ръчно/физически ...? Определено бихте се възприемали като някакъв неразумен човек от друга земя, защото не знаете как да правите нещата, които правят. Въпросът е, че никой не трябва да се счита за неинтелигентен, защото не знае как да прави нещата, които вие знаете как да правите

     • Под интелигентност той има предвид в мозъка и начина, по който работи. Черните и белите хора очевидно са изградени по различен начин, ако говорим за костна структура и кожа. Това означава, че най-вероятно има разлики и в мозъка. Различните видове имат различни нива на интелигентност в мозъка си, както и различните породи. Черно -белите хора са различни породи хора. Някои породи кучета са по -умни от други, това може да е същата концепция и при хората. Не казвам, че белите хора са по -умни, само заявявам, че има възможност. Доколкото знам, черните хора могат да бъдат по -умни от белите.

    • Как започвате разговора си, защитавайки вашата раса, но след това наричате друга раса/държава неразумна ???? Вие сами много се нуждаете от някаква проклета терапия! Прикрепете онези, които ви обидиха, и оставете други, които нямат нищо общо с тази BS тема, глупак!

    • Браво на теб, някои хора обичат да обвиняват евреите, но забравят да се погледнат в огледалото какво е расист.

   • Ашкенази евреите са бели индивиди от европейски произход. Самото име идва от кралството „Аскеназ“ в ГЕРМАНИЯ, БЯЛА ЕВРОПЕЙСКА държава…. Спрете да се опитвате да се отделите от белите евреи. Единствената разлика между вас и тях е, че техните предци са приели юдаизма и са приели вярата като своя, докато вашите не са. Юдаизмът произхожда от Африка. Оригиналните евреи, описани в Библията, разбира се, бяха африкански народ, а не европейците, които наричате евреи.

   • На човека, написал тази „статия“, липсват факти, история и универсалното „нещо“, което всички видове животни предпочитат своето. Месечен цикъл. Погледнете църкви, квартали и просто случаен контакт. „Сини птици като сини птици“. „Червените птици като червените птици“. Това беше необичаен цитат на Мухамад Али. Страхотен боксьор и говорител. Истината е, че човекът е войнствен, бил и ще бъде смъртта на човешката раса. Просто имаме нужда от повече миротворци в този свят, окупиран от всички нас. Надявам се един ден да станем по -добри един към друг, защото животът е твърде кратък, за да мразим и скърбим. Ние сме по -добри от това да се мразим. Бог избра всички нас. Нека бъдем хора, каквито трябва да бъдем.

   • Нека направим рекорда, всеки човек от Европа, който твърди, че е евреин, изобщо не е евреин. Те поеха културата и приемането на култура не ви прави истинската сделка. Второ, тъмната кожа не е тъмна поради твърде много меланин, тъй като няма определено количество, което човек трябва да има, за да се счита за нормално. Трето, липсата на меланин е генна мутация, която, както знаем, мутация е анормална. Четвърто, писателят каза: „За да не се унижава нито една от двете групи, беше казано (макар и все още не доказано), че има някои други разлики между тях. Някои учени твърдят, че черните хора са по -малко интелигентни и по -склонни към насилие от белите. " Според Statista.com Между 1982 г. и август 2019 г., 64 от 114 масови стрелби са инициирани от бели стрелци. Така че нека фактите говорят. Защо белите хора винаги карат хората да мислят, че са авторитет за всичко? Който е одобрил тази статия, трябва да бъде уволнен. Неговите боклуци. Фактите не са доказани, нито има проучвания, които да подкрепят всичко, което казват. Те също така казаха: „терминът„ бял или черен “е използван за описание на някои раси, поне метафорично. Това също е грешно. Бялото и черното са правни термини: Вижте Закона за черните 4 -то изд. Свободни бели лица: „Свободни бели лица“, посочени в Закона за натурализацията, изменен с Закон от 14 юли 1870 г., има естествено значение, дадено му при първото му използване в 1Stat. 103, c 3, което означава всички лица, принадлежащи към европейските раси, тогава обикновено се считат за бели, и техните потомци, включително такива потомци в други страни, в които са емигрирали. Свободните бели хора включват всички европейски евреи, повече или по -малко смесени с народи от келтски, скандинавски, тевтонски, иберийски, латински, гръцки и славянски произход. Включва маджари, лапони и финландци, баски и албанци. Тя включва смесените латински, келтско-иберийски и мавритански жители на Испания и Португалия, смесените гръцки, латински, финикийски и северноафрикански жители на Сицилия и смесените славянски и тартерски жители на Южна Русия. Свободните бели хора не означават кавказка раса, арийска раса или индоевропейска раса, нито смесени индоевропейски, дравидийски, семитски и монголски народи, които обитават Персия. Сириец от азиатско раждане и произход няма да има право да стане натурализиран гражданин на САЩ като свободен бял човек. Сега, ако ще пишете статия или референция, която и да е раса, различна от вашата, опитайте се да използвате по -задълбочена статия и учени. Рециклирането на същите глупости може да не е плагиатство, но грешките са по -лоши от лъжите, защото се възприемат като истина.

  • ... Белите са поробени. Думата „роб“ е образувана от „славяни“ или източни европейци.

   Вижте ирландската търговия с роби, монголската империя, османската империя, търговията с роби на варвари, мюсюлманските халифати, хунските империи и др.

   • Вижте следата на сълзите !!!!!!!

   • Белите не са първите европейски чернокожи, първата империя е Мавританската империя, изглежда хората оставят това извън историята.

  • Белите от по -нисък клас са били роби на висшата класа във Великобритания през викторианските времена и преди, децата принуждават да издигат комини и да работят в мелниците, да свалят мини и т.н. когато римляните ни нахлуха. Очевидно белите са далеч по -добри в гледането напред и не се опитват да обвиняват всички останали за глупавия живот. Черните са само в цивилизованите общества, защото белият човек е измислил транспортни средства, какво е изобретил чернокож човек, за което си струва да се говори, в сравнение с това, което е направил бял човек? Не е случайно, че всички страни, които са черни, са глупави дупки и всички места, които са населени с чернокожи в бялата страна, са скапани дупки. Вие правите математиката.

   • Наистина не знаете глупости, смешни черни хора и кафяви хора, създали цивилизацията преди всяка друга раса да е била тук, най -старите кости на чернокожите достигат до 36 милиона години, а най -старите кости от кавказката са открити на около сто хиляди години, дори не близо милион години така че, по дяволите, някой може да каже, че белите хора са направили този бял народ, който всички бели хора правят е да крадат и убиват и да претендират за други хора земя и собственост. Те откраднаха всяко изобретение от роби, а аз, моите бели хора, ни измислиха патентното право и надграждахме това, за да откраднем законно и да претендираме за други изобретения. Африканците преподаваха гърци и римляни в Тимбукту и Империя куш. Азиатците и арабите им дадоха злато, след което те го превърнаха в пари и това стана силата на европееца. Те чуха за златото и ученията и тайните неща, които бяха в Африка, военните избягаха и Ограбиха Африка, почти взеха всички ценни неща, робството бяха пари, така че те започнаха да правят робства Египет е мястото, където Александър Велики отиде, той беше шокиран да види планини с черни лица видяха им носа, за да наложат това, което по принцип продължава да се случва днес, виждате ли, но ако на #истината се каже, че младежта може да расте, ние ще се научим да оцеляваме, докато не получим контрол прочетете повече научете повече променете света.

    • Току -що прочетох първата част от отговора ви на някой друг и той показва колко неинформирани сте. Можете ли наистина да повярвате, че човек е населявал тази планета в продължение на милиони години? Ако започнахте населението дори преди един милион години, нямаше да имате достатъчно място да стоите, ще има толкова много хора. Вижте всеки калкулатор на населението, няма начин човек да е тук повече от 10 000 години. Населението, което имаме сега, всъщност корелира с около 10 000 години, които споменах по -горе. Защо не спреш да се доверяваш толкова много на теоретичната, неемпирична наука.

     • Звучи сякаш някой не вярва във всемогъщия Бог. Проверете Яков и Исав. Що се отнася до това. Всички идваме от небето. Възнамерявам да се върна през моя спасител Йесува! На небето те нямат цвят, те са само спасени хора. Нека да се обичаме и да си простим. Едемската градина къде беше? Това сме всички ние! Божии деца! Нека се държим така! Любовта ❤️ е ключът !!!!

     • Добре казано приятелю.

     • Какво ще кажете за болести, глад, медицински грижи, война, масово убиване на победените. Списъкът може да продължи, но ние сме тук, защото животът намира начин.

    • Преди да има контакт със западния свят, НИКОТО черно африканско общество все още не е изобретило колелото, построило е двуетажна сграда, създало е ВСЯКО механично устройство, установило е написан език или календар или е опитомило всякакви товарни животни. Хаити, почти всички чернокожи, установиха своята независимост преди повече от 200 години, около тази на Съединените щати. Той е измъчван от корупция, бедност и престъпност. Те отсекли всички дървета на острова си и едва могат да изхранват собствените си хора.

     Така че докато европейците плаваха по света, създавайки произведения на изкуството, правейки машини, високи сгради и скулптури, африканците се скитаха наоколо като пещерни хора.

     Няма нито един град на Земята, създаден от чернокожи ... Нито един И така, какво казвахте за чернокожите, създаващи цивилизация?

     • Почти всички замъци в Европа, пирамида, трябва да потърсите в гурбърите на Испания. Ние учихме гърците в Египет, едва когато чернокожите колонизираха Европа и ви въведоха цивилизация. Хартия и писане също от Африка.

     • Престани да се шегуваш сега Белите хора са крадци.

   • Белите хора не са измислили кораби, глупак по дяволите Черните плават по света белите хора са пиявици, четат книга по история

   • Ирландската търговия с роби е нищо друго освен неподдържан мит! И защо е така, че така наречените афроамериканци имат ирландски фамилни имена? Ирландските собственици на роби притежаваха ли ирландски роби? SMH

    Пропагандата е евтина за производство в мрежата. И целенасочена лъжа в епохата на „вирусно съдържание“ не само може да се състезава по света за един ден, но и да изплува отново и отново с изненадваща издръжливост.

    Такъв е случаят с мита за „ирландските роби“, аисторическо преосмисляне на реални събития, оръжия от расисти и теоретици на конспирации преди мрежата и сега достигащи до огромна нова аудитория онлайн.

    Накратко, митът за „ирландските роби“ твърди, че първите роби, докарани в Америка, са ирландци, че са бели и че този факт, прикрит от либералните историци, подкопава наследството на африканската търговия с роби и доказва, че съвременните теории на расова малоценност са верни.

    Очаквано този ревизионизъм привлече неонацисти, бели националисти, неоконфедерати и дори отрицатели на Холокоста, докато расистките тролове разгърнаха мита, за да атакуват движението Black Lives Matter. По -тревожно обаче е широкото му приемане от главно американски потребители на интернет, сякаш е точка на „ирландска гордост“.

    В най -добрия случай ирландците дойдоха като служители без наем, а не роби като афро -американците.

   • Никога, никога и никога няма да повярвам, че белите мъже са по -добри от всички чернокожи. Вижте, ако само белите мъже бяха с тях това, което направиха с черните мъже, тогава каква разлика щяха да имат те от чернокожите.

    Искам да кажа, че черните мъже определено ще бъдат управляващата раса и всичко останало, но историята вече е направена. Белите мъже са създали своите империи от приноса на черни мъже, ако не, те нямаше да могат да се хвалят с нищо, както правят днес.

    Вие питате кои значими изобретения са направили черните мъже, струва ми се, че някой не е слушал какво казват някои бели мъже за чернокожите. Черните винаги са били в сянката на белите мъже, така че черните дори когато развиват изобретения и правят свои собствени революционни изобретения, на белите мъже е дадена заслуга за това, поради избягването на преследване от страна на черния мъж. Огледайте се и ще бъдете изумени колко много черната раса е допринесла за напредъка на белите мъже.

    И да, никога не можеш да кажеш, че чернокожите не са толкова интелигентни като белите. Казва кой, на какво основание, кой е направил това заключение. Измиването с бяло винаги е било проблем, медиите също. Те измиват бяло всичко, като превръщат Сина на Човека в бял човек, хаха. Черните мъже винаги са били интелигентни по свой собствен начин, ние не можем да бъдем оценени като неинтелигентни поради някаква друга расова основа на интелигентността, никога.

    Черните имаха своите начини да правят нещата, че ако белите мъже дойдоха, ние също ги сметнахме за неразумни. И така, кажете ми, как класифицирате това като неинтелигентно, когато голяма част от технологиите, които белите развиха, идват от Африка. Защо не могат просто да измислят собствените си неща от нулата?

    Бог ни направи равни, освен ако не решим да не виждаме нещата така, тогава, както виждам, чернокожите са от по -висша раса тогава.

    Мислите, че години на робство, изнасилване и много други глупости просто си отиват така? Проверете, дори ефектите от бомбата в Хирошима са очевидни до днес, какво повече потискането на черните раси.

    • Освободете се от омразата си. Той унищожава онова, което окупира. Направени са неща, които вие или аз не можем да променим. Може да е нов ден. Моля те да бъдеш с теб.

   • Дали да започна. Ротационният двигател, мобилните телефони, Люис напена крушката с нажежаема жичка, китарата, хладилника, кръвната плазма, операцията на отворено сърце, телефон, автоматичната трансмисия, Исус, Буда, те бяха черна европейска цивилизация, пустинята на Испания, медицината , математика, огън, компютърен чип списъкът продължава от древни времена до наши дни

   • Наистина трябва да научите историята си. Белите нямаха причина да се оплакват. Всичко, което имаш, си откраднал. Включително тази земя, която лъжат и казват, че Христофор Колумб е открит. АФРИКАНЦИТЕ бяха тук много по -дълго от всеки, тъй като най -старите човешки кости, открити преди 75 000 години, бяха африкански. Не можете много добре да намерите нещо, ако някой вече е тук. Ако не бяха американските индианци, показващи на европейците как да оцелеят, сега нямаше да сте тук. Не знаехте как да оцелеете. Трябваше да ти покажат как да ловуваш за храна и да си миеш задника. Предполагам, че би било лесно да привлечете други хора тук, за да свършат целия ви безплатен труд. Що се отнася до мен ... СЪЗДАВАМЕ ТОВА !!! (АМЕРИКА) Що се отнася до белите, които измислят всичко ... НЕ! Това е лъжа, която са казали и вашите предци. За начало един чернокож извърши първата операция на отворено сърце, направи стоп лампата, железопътни сигнали, нажежаема жичка с крушка, система за домашна сигурност, модерния пейсмейкър, хладилник, конзоли за видео игри, 3D графика, по -безопасно отстраняване на катаракта, кръвни банки, противогаз , мобилно презареждане, автоматично превключване на предавките, машини, които правят обувките по -достъпни, пощенската кутия, преносими кардиограми, модерни косачки с въртящи се ножове, газови пещи, пръскачки, огнеупорни сейфове, телефони с докосване, технология за мобилни телефони, лечение на глаукома, химически за раждане контролни хапчета и много изобретения от фъстъци, включително фъстъчено масло. Толкова се радвам, че майка ми и чернокожите учители ме научиха повече, отколкото научих в бели книги за историята. Ако не, може би ще бъда също толкова невеж като вас.

   • Стив Блекс е измислил много неща точно тук, в Америка. Желязната дъска, тавата за прах, измислена по време на робството по очевидни причини. Климатик, кутия за лед, нагревател са пещ, която е изобретена от черна жена, асансьор, смазваща чаша за смазване на колелата на влака на парната машина, която белите създадоха. Кутията за лед, прикрепена към влака, за да пренася нетрайни стоки от държава в държава, първата противогаз, използвана за иприт в Първата световна война. Белите са измислили тоалетната, която спира хората да използват къщи. Черните изобретяват модела T първи автомобилен и радиопредавател. Първа операция на отворено сърце, лазер за операция на катаракта в окото, за да улесни възстановяването и да премахне катарактата по -ефективно. Персоналният компютър, пътната сигнализация и първата машина за производство на обувки. харпун за харпуниране на кит, така че ще има масло за лампи. Множество други изобретения по време на робството. Продукти за изправяне на коса.

   • Съгласен съм, че юг от Сахара е по-нисък от европейската идея за коефициент на интелигентност, но тези хора са живели в райони, в които европейският коефициент на интелигентност би ги убил през първите няколко месеца без помощ от коренното население.

  • Белите са били роби много преди чернокожите, оттук и думата славянски или славянски, са били роби от векове, около 2 милиона от тях от чернокожи при много по -ужасяващи обстоятелства. Черните все още се робуват взаимно за пари днес, но тъй като те не им позволяват да се женят или да се размножават, не виждате много останали в Африка и страните от Близкия изток.

  • Просто изучете RH- и RH+! Ние сме RH-, живеещи във филма 4 на планетата на маймуните ИСТИНСКИ! Защо мислите, че RH+ е направил филма? За да се подиграете на ИСТИНСКИТЕ ЕВРЕИ!

 2. . По-долу са изброени връзки към данни за Историческия МИТ за ЦВЕТНА / РАБОСТНА ХИЕРАРХИЯ-както и към Градската ЛЕГЕНДА за хартиени торби, сини вени и други твърдения за въвеждане, основано на характеристики „ТЕСТОВЕ“:. http://groups.yahoo.com/group/Generation-Mixed/message/4153 http://groups.yahoo.com/group/Generation-Mixed/message/4154 http://groups.yahoo.com/group/ Generation-Mixed/message/2885 http://groups.yahoo.com/group/Generation-Mixed/message/2511 http://groups.yahoo.com/group/Generation-Mixed/message/1400 . ОНЛАЙН ГРУПИ / ОБЩНОСТИ ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ЛИНИЯ:. http://groups.yahoo.com/group/Generation-Mixed http://groups.yahoo.com/group/MGM-Mixed http://groups.yahoo.com/group/FGM-Mixed http: // www .youtube.com/user/APGifts .

 3. Всъщност мислех, че тази статия ще бъде по -необичайна и по -интелигентна, отколкото всъщност беше. Има културни, исторически, расови и много други фактори, които се различават между нас, малцина, които бяха споменати в тази статия.

  Добре, така че цветовете на кожата ни са различни. Испанските бели са с различен цвят (алабастър), отколкото английските бели (мургави), какво ще кажете за азиатските бели (между тях), знаете тези с наклонени очи, но все пак се смятате за кавказки? По отношение на чернокожите: защо биха се считали за хора с „твърде много меланин“, ако това е нормалното за тях? И тогава, ако сте бели и имате вълнена коса, означава ли това, че сте светлокож чернокож или ако имате права коса, това означава ли, че сте тъмнокож бял човек? Какво още прави черно -белите различни? Какво ще кажете за носовете? Устни? Виждал съм плоски носове при кавказци и заострени носове при чернокожи или азиатци? Слаби устни при чернокожи и пълни (без колаген) устни при бели.

  Да се ​​върнем към наклонените очи .... Не са ли те уместни за така наречените индианци, какво ги прави? Кавказки или азиатски? Вярно е, че те се считат за червени, но не е ли така заради цялата червена мръсотия, която би трябвало да са изяли? Последният коментар, който ме порази, беше този за това, че чернокожите са по -агресивни или неразумни и фактът, че това не е доказано по никакъв начин. Интересното е, че не се споменава какъв цвят са тези учени ... .. интересно наистина колко интересна се оказа цялата тази статия.

  Разбира се, може да почувствате същото за моите два цента. Така да бъде!

 4. Всичко се свежда до храната и околната среда. Черните са били отровени от храната от преди десетилетия. Още от колониалните и робските времена. Разбира се, белите имаха предимството да бъдат по -цивилизовани и познати по това време. Те злоупотребяват с тези знания, за да отровят чернокожите, за да ги превърнат в по -низши същества, които могат да контролират. Отровените гени се предават от поколение на поколение и степента на отравяне е нараснала. Сега дори белите се тровят. Ето защо нивото на хемоглобин btn в двете раси е различно, тъй като хемоглобинът се нуждае от мед, а черните храни са лишени от мед или имат медни изтощители. Цветът на кожата може също да се определя от видовете киселини, на които тялото е било изложено във времето. Нивата на киселини също се наследяват. Това са няколко примера. В крайна сметка - всички сме хора от една раса. Ако всички започнахме неутрално и бяхме изложени на подобни храни и околна среда, всички щяхме да сме еднакви. Всъщност за мен всички сме интелигентни. Разликата е в количеството енергия, което човек има на разположение в мозъка. Тази енергия може да бъде увеличена или изчерпана с помощта на храни или здравословното състояние на човек. Колкото повече енергия, толкова повече креативност и мотивация да правите големи неща. По -малко енергия може да означава, че човек може да има идея, но да не я реализира, защото се чувства летаргичен и не може да я изпълни. Дори престъпното поведение може да се обясни с храненето и минералите, с които разполага всеки индивид, който си почивам

 5. няма нищо различно между чернокожите и белите, освен в цвета на кожата и след всичко знание се намира чрез неговия процес (учене). производителят на тези статии изглежда е от белите племена, определено е глупав

  • hassan: „и след като всички знания се намират чрез неговия процес (учене).“ - за съжаление след 50 години вливане на огромни ресурси в преподаването на чернокожи без ефекти, които знаем, че чернокожите не могат да се научат. Огледайте света и историята - всяка страна, населена с чернокожи, е бедна, насилствена и хаотична.

   • какво искаш да кажеш, че всяка черна страна е пълна с хаос? стъпвал ли си някога в Африка? Аз лично съм африканец и страната ми е много спокойна ... защо вместо това говориш за Близкия изток ... но предполагам, че вероятно си глупав* бял човек, който просто казва неща без доказателства ... е* брато. Мразя те толкова много човече ... никой не избира в каква раса иска да се роди. Помисли какво, ако си роден чернокож как би се почувствал, ако някой е казал такъв CRP? баба ми ми разказва истории за това как тя и много други са били малтретирани и безмилостно избивани от бели хора по време на колонизация ... така че да, това е истинско и все още свежо в спомените на хората. иди по дяволите, шибан расист. все пак благодаря, че отделихте време да прочетете това

 6. Мисля, че са получили идеята за разузнаване от Данните, записани от преброяването на САЩ, в което се казва, че чернокожите завършват колеж по -малко от белите. Също така има тенденции, които показват, че страните през историята, които съдържат чернокожи и латиноамериканци, са имали по -висок процент на бедност от азиатските и белите земи, въпреки че земите, които африканците заемат, където са богати на ресурси.

  • Можете да кажете, че не сте посещавали колеж, като наблюдавате уменията си за писане, както и неточната си публикация. Черните жени са най -голямата група жени, получаващи висше образование в САЩ, така че тази лъжа се развенчава. Бедността на чернокожите се дължи на расизъм, както и на система, която е изградена, за да отнеме възможностите от пок. Ако вярвате, че вашите по -интелигентни, отколкото черни хора, ви каня да сравните GPAs на колежа, ако дори сте посещавали висше образование. Расизмът, подобно на невежествената омраза, която разпръсквате, е причината за пропастта в икономическото богатство, както и бедността. Белите хора съставляват по-голямата част от хората в областта на благосъстоянието в САЩ, около 70%, така че, моля, спрете с грешната информация и използвайте Google, както и книга за историята ми разузнаване.

 7. Белите се считат за по -висши и имат технология и говорят подходящ английски език, имат авторитет или отговарят за всичко, а чернокожите се считат за гето, гръмко, насилствено или употребяващи наркотици, но реално всички имаме грешки и не сме съвършени.

  • ЕДИНСТВЕНИЯТ, който е по -висш „Не са бели, нито черни“, а Бог нашият създател! Ако благодарите на всички, че твърдението ви е вярно, тогава баща ви е от Дявола, който е бащата на ВСИЧКИ лъжи! Възлюбени, Тях, които обитават с нашия Господ и Спасител Исус Христос в дух и вярват, споделя истинското наследство на Неговите превъзходства над всички по -скоро черно или бяло! Защото Истинският жив Бог вижда & Juges не нашия цвят, а по -скоро нашата любов към Него и един към друг! Затова ви казвам възлюбени, не се заблуждавайте, защото нашият Бог думата няма да се върне нищожна! For them who cause harm in any from to His children Shall reap that of the same ten times more, rather in this Life or thereafter… I pray you seek Ye first the Kingdom of God our Father and Trust in His RIGHTOUSNESS (Not that of Your own)! Signed: His watcher

  • ur racist as f*ck .

 8. “Black skin color is due to too much melanin.” Еха. That is rather ridiculous and racist. “Too much?” Why didn't you choose to say “White skin color is due to too little melanin?” An accurate way to discuss melanin would be to say “The contrast between naturally darker skin and lighter skin is produced by the difference in melanin content.” That's still very clunky but better than a value judgment of “too much” or “too little.”

  “Some scientists claim that black people are less intelligent and more prone to commit violence than the whites. Most likely it is because of the way they think.” There is so much wrong with this. The fact that you chose to cite “some scientists” to reference such an archaic notion of “race” makes me wonder what your motivations are behind writing this Difference Between entry. Using your approach, one could also say “some scientists” believe that there are small gnomes living within human beings that create illnesses. Sure, there are “some scientists” who claim things that are not universally accepted understandings but citing them is only useful when discussing the nature of the scientific community itself. And don't get me started on your use of “the whites” or “the blacks.” Unless you're writing dialogue for a reboot of the character Archie Bunker, it makes your credibility plummet through the floor when you use that language.

  If you want to be taken seriously, I strongly advise that you go back to writing class before you try to write another article on any subject whatsoever.

  • i noticed that too. i dont think blacks can have too much melanin because they were the first humans, so whites came after blacks, therefore, whites have too little melanin.

   • You haven't read too much up on the Neanderthal Genome have you?

    Africans were not the first or the only people on the planet, not even evolutionists believe this anymore.

    Africa was not the Bread Basket of Life.

   • Whites had the melanin that was necessary to survive in colder areas with less sunlight than areas closer to the equator. They needed much more vitamin D from the sun, a sun that was not as prevalent as much as near the equator. When humans migrated northward, the ones with less melanin were able to survive; the ones with “too much” melanin did not.

    As for neanderthals, they originated in Africa as well and migrated into the European continent well before modern humans.

 9. There is no such thing as a “Sub Saharan African”. That is a racist term meant to try to separate the original black north africans from the other africans below the sahara desert. Many white people don't want to admit that the great egyptian civilization and the moors were black, but they were. They were all African.

  • You are correct! Very good facts!

  • i wish you people would stop trying to steal others glory. Egyptians are not black, they're more like Arab. how desperate must you be to try to take credit for Egyptian civilization.

   • @ colleen failey No one is stealing anything, the Arabs are doing the stealing if anyone, but i dont blame them you only know what lies you have been taught,but as humans beings get smarter and technology is getting more advanced, science is reveling more the truth that some if not most of us already know .the original Egyptians where black its been proven time and time again but even with the facts and even with the dam dead bodies with most of the dark skin clearly visible right in there faces, you people still don't want to believe it. the Arabs invaded Egypt, Then after Egypt fell the Arabs resumed as imposters,im sorry that all you've been taught and told was a lie… even some Arabs know this.

    • You are 100% wrong. That is your fake Afrocentric history that is clouding your mind and making you dumb. Blacks score 15% lower on IQ tests historically, blacks have a different bone structure than whites, blacks can get different diseases than whites ( like sycal sp? cell). We are different and both races have known the differences up until the 60s when the lefts agenda and political correctness took off.

    • Yep, Egyptians were black but after the arabs invaded, hence the reason the religion changed from having multiple gods to having on god (islam). Some egyptians went south and are nowadays nomads and can be found in eastern africa , like the masai people who still shave their heads and were bright beads are similar to the ancient egyptian trends. (Ancient history that is written in books and can also be seen on the internet ¬¬ just because you do not believe it does not mean that it did not happen. Also sub-saharan african have been trading with the east for a long time BC so they were advanced. Bits of African history have just been taken out…

   • Thank to God, you newcomers to Egypt could not alter the ancient black artifacts.

   • Actually, the Egyptians were black. They had their own language. After, started mixing with the Europeans (especially the greeks.. Cleopatra was greek) and after this, there was the Arab influx where the Arabs came from the middle-east to Egypt. They bought along a new culture, hence the reason that Egypt now speaks Arabic and there is also a large percentage of Muslims there. Check out the Egyptian hieroglyphics and the statue of Nefertiti (there is NO WAY that she is NOT black). Also, their old language is also quite similar to old and more modern versions of some African languages. However, in some of the hieroglyphics, the Egyptians are portrayed lighter than the other races like the moors for example and this is because they though that light skin meant beauty, especially for women and they used oils and such to attain that look. However, in many references, they are described to have bronze skin or melanchroes (which means dark skin which gives root to the word melanin) and woolly hair which again has association with black people…

 10. This article was very funny and made me laugh…hard. Being Black I love it when less intelligent folks start off saying we're less intelligent, have different bone structure, too much of this or not enough of that, blah, blah. A better article would have been there's more cultural differences but Blacks & Whites share various similarities…they come in all sizes, shapes and complexions and both are subject to factors in their environment for success or failure. It cracks me up when someone says something stupid about my race and I have to educate them…see these are the folks that think ALL Blacks, or minorities in general, are darker because they read this article…I look whiter than most White people…along with a bunch of other Blacks, Spanish, Hispanics, etc. Let's take out the racist undertones and stick to the facts and this will be a good article like others on this web page.

 11. This article is disappointing and illegitimate due to its lack of evidence and citations and blatant racism. Just to point out two of the numerous unsupported assertions made in this article, this person claims that blacks are “healthier for reproduction” and Australian blacks have the “highest index for skin cancer” without any attempt to support with legitimate references. The complete absence of source citing in this article is an embarrassment for the so-called writer as Wikipedia even attempts to cite many of its sources. The worst part of this whole article is the assertion that “…black people are less intelligent and more prone to commit violence than the whites. Most likely it is because of the way they think,” while trying to cushion this statement by saying “not to demean either group” while only claims about black people followed. It's outrageous and unabashedly racist that anyone would assert that because of race, one is inherently born “less intelligent” and more likely to commit violent crimes. If anything here is lacking intelligence, it is this article and its poorly supported, racist comments. I hope this is taken down or at the very least reinforced with legitimate sources.

 12. QUOTE:: “Obviously, it all boils down to skin color of course.”

  Oh no it does NOT!

  Black males are non-occupational ranking males – cannot stratify their male group by occupational titles, hence, no industries, few businesses, and no sustainable tax base. FACT: Black males have NEVER been able to produce a tax base based on occupations. The problem of course also exists ALL OVER AFRICA. Black males DO NOT belong in occupational ranking environments.

  Prior to white man gifting the black man INTEGRATION rights and the white tax base and white jobs (1964):

  –total number of cities built by Negro males : None –total number of industries built by Negro males: None –total number of tax bases created by Negro males capable of sustaining gov't services: None

  –number of white males & females employed by a Negro and supporting a family: None (I have not found ONE case)

  –number of Negroes employed by a white person (household/corporation/business) and supporting a family: Millions

  — total number of residential housing structures built by Negro males in major metropolitan centers: So minute statistically immeasurable

  –total number of Negro male registered businesses: 34,400 (in other words, only .0043 of all adult black males owned their own business in 1960- all are mom & pop operations.

  • What you are talking about is white society, white structures, white values and white everything. It just happens that in this era, GOD has allowed the whites to colonize the world and impose their way of life on us. But who says it is superior? How long have you been in this world since it was created? was the white man always on top? So don't write ignorant trash, just enjoy your supposed “superiority” while it lasts. African society had its own way of life which was simple, fulfilling and in touch with nature till you changed coz of GOD's purpose for this era. Its obvious that blacks are naturally more humane and welcoming and so can easily be colonized by the more cruel whites rather than colonize other societies. I REPEAT THE WHITE WAY OF LIFE IS NOT SUPERIOR. I appreciate Christianity, but the quality of life now is soo low and the inner vitality of humans has disappeared coz them whites have interfered with all natural ways. NOT SUPERIOR AT ALL. How do you expect blacks to excel at a way of life that is not originally theirs? We will most likely be at the bottom coz we are humans and not machines. Otherwise we are freeier people at heart. I wish blacks would revert to a kind of societal structure and systems that suit them and would bring out the best in them. This whitenizing is all wrong for us

   • There is a difference, wether it be bone structure, ability, or thought. We evolved differently as our skin clearly proves. I'm clearly no expert, but GOD had NOTHING to do with any of it.

   • We must understand that the so called white domination,supremacy or call it whatever you want only begun less than a thousand years ago and there were much greater empires that came to existence way back even before the europeans started gaining power.The world as a whole thinks that education is all but that is a BIG lie,godliness with wisdom makes a man to prosper,psalm 105:19-21,Daniel 1:20,see here,Joseph was an uneducated man but God brought him to Egypt (being sold by his brothers)to rule a super power nation at the time.They had scholars and great men,also with their astrologers even in Babylon (the greatest empire since God created the earth,Daniel 2:31-47)but godly men gave the king advice on what to do,not scholars,and that brings us to 1 Corinthians 1:27.when you talk about the whites,remember that their 'progression only started from the 10th century,but before then there were the Assyrians,Egyptians,Babylonians,Mede and Persian empires even before the Greek and The Roman empires,so now is the turn of the whites which has lasted for more than 1000 years (if i am not mistaken here),so they were not the first and it's certain they will not be the last (mind you).Now back to the topic,there are tons of blacks who are learned,from Africa,the US,the West Indies,South America and even Europe but what they lack is wisdom and vision.(the only visionary black president was Kwame Nkrumah,the visions of Martin Luther King and Nelson Mandela are attributed to racial equality)You have also forgotten something and probably you do not know (unless the Lord reveal it to you) the reason why blacks in the US,South America,South Africa and the West Indies are more into crime which eventually lands them in prison.It is because of the curse of slavery and racial discrimination from the past up until now but you will never know if you are not deep in the spirit.See,whenever such takes place,many things happens (slaughter of human beings,dehumanization,unlawful torture,discrimination of various degree) in the spiritual realm that releases a lot of curses because of the pain,anguish and so many things that were involved,so when God delivered the people of Israel from their Egyptian task masters and brought them to 'Gilgal',he rolled away the reproach of Egypt from off them (Joshua 5:9).Now we are in Christ (talking about Christians)and that reproach has to be rolled away,that means great prayers are needed before it can be rolled away,for the earth is the Lord's,the fulness thereof,the world and they that dwell therein.In conclusion,the only thing that can make blacks to become as intelligent as the whites and even beyond is the fear of the Lord,which is the beginning of WISDOM,and in practical,honesty,truth,patience and dedication,God bless you.

  • may I see your sources please?

 13. I came across this so funny websit accidently.I love the passion some whites have for poor little black man.The education they get after high school is either free or very low.And we all can agree the reason more blacks are in jail is because they commit more crimes. I don't submit to weakness.Blacks have long had the edge and to prove that they still dwell on the slave days and we as white people play along. Do away with the Rebel Flag,but please don't forget my people that were slaves. Keep playing my black brothers your doing a great job. Hats off to you Al Sharpton,Mr.Jackson and Mr. Wright.Keep the fire going.

 14. Are whites more powerful then blacks? Защо? If whites are powerful why are they powerful? And if blacks are more powerful why are they?

 15. Unless you understand white supremacy as a global institution, everything else will only confuse you. Including this article. The elite whites who are in charge protect classicism with racism white supremacy and vice versa. The white elite understand that “white” humans make up less than 5% of the global population, making them real minority on the planet. Before whites understood this fact, there was no global system to oppress people based on the color of skin. After whites found out about their percentage status, they set out to obtain and control all of the world's resources to solidify the survival of recessive white genetics. As time has continued, the global minority (“whites”) has developed systematic structures that target melinated people. Melanin oppression and melanin genocide is very important to the system of white supremacy. This is why articles like the one above are placed on the internet. It's another form of propaganda. It has been proven time and time again that intelligence cannot be determined by a group of people's skin tone. Factors such as detrimental environments, economic deprivation, miseducation, psychological warfare and systematic oppression play key roles in the development of one's cognitive thinking. However, white supremacists continue to stand on lies to divert the masses from truth. In reality, there's a very small group of white wealthy individuals who use racism white supremacy to keep the majority of poor and middle class people (whites included) from joining together against classicism (wealthy whites) who continue to mistreat the poor and middle class people. So you see, racism white supremacy protects classism. And classicism protects racism white supremacy for the sole purpose of keeping the elite on top of everyone else. Once middle class and poor whites understand that they have more in common with middle class and poor melinated people, only then will we see a change. Because in all honesty, white people who get mentally stimulated from thinking they are somehow superior to the majority of the people on the planet are blinded by lies. Because the elite whites look at middle class and poor whites the same way they look at the rest of the world. This elite group that created the religion and ideology of white supremacy are an anomaly in the original HUMANE system that existed on this planet prior.

 16. Everything WAS about color 50 years ago and beyond. If there are crappy white people out there still stuck on it, they suck. If there are black people out there still stuck on it, they suck. Защо? Because guess what, we don't own slaves and haven't since our ancestors. I have never seen anyone picking cotton for a place to sleep at night regardless of beatings that no one I know in this day and age has ever given. I see white, black, oriental, and latino people working shit jobs to “get by” and we are all in it together now. Any expected reparations should have been gained ages ago for people that actually suffered. In this day and age we all suffer the same crap. Want the good life? Have talent and drive. That's what it takes. And guess what? We all can't have the same job or life. Even white people suffer scrubbing toilets and cooking scrambled eggs. So for those of you screaming “racist” all the time, stuff it. No one is buying it anymore.

 17. Why Black people is so hot..?

 18. I'm over it.tell me when its over. The last time I checked, we all want something different. I don't have to embrace anything.you do what you want to do and vice versa.Its too late for brainwashing. I get it in with who I want to. Life :\

 19. I stopped reading after the description that “black people” have too much melanin in their skin.. lol really? Maybe white people don't have enough?? This was obviously written by one lacking melanin… smh melianin is essential to life, don't get to pointing the finger like a group of people have excess, they have what they should have.. Not too much, not too little. This could have been worded differently. Seems like it's say something is wrong with having noticeable pigment or “extra melanin” said in the same way you would describe Down syndrome.. too many, or excess chromosomes… smdh

 20. hi im at school

 21. It scares the crap out of me that people still think In such limited ways. All this talk of supremacy and slavery and skin color…… What century is this??

  I'm also reading a lot about historically “accurate” facts. (Reminds me of Napoleon Bonaparte quip; “History is a set of lies agreed upon”.

  I also would like to offer for consideration, when per rousing all this “well intentioned” blog of bigotry, Mark Twain's comment: “There are three kinds of lies: Lies, Damn lies, and Statistics”

  Also, consider the observation of Winston Churchill: “History is written by the victors”.

  Now……The truth, if EVER be told, is that we really don't know shit about any significant differences between the races. Nor should we care.

  I don't think we even really know how many distinctly separate races there are. Not to mention all the mixed races of all sorts, shapes and colors. The variety must be infinite.

  Debating which races is better is an intellectual “fools erand” of the first order.

  So…… Please take my advice. If you still have an open heart. And you're not completely calloused by this seemingly cruel world.

  You've got one life to live and one God to please. You better get on with it. Refocus to loving others and constantly improving yourself.

  Be very wary of the typically desperate and tragically underutilized brain power floating around here and other blogs like this one.

  Lost souls that need to cling to a theory. Could be this one or that. It really doesn't matter which theory it is. It seems, basically, to grab the most “credible” theory they can find that best addresses some personal tragedy, disappointment, flaw and/or failure.

  Sadly, the hook to most of these “theories”……., the thing that tricks you, and takes root in you is, that most theories have some shadow of logic and truth woven in. This allows for inferred credibility.

  Lost souls searching for reasons or excuses to justify the endless variety of bigotry in their hearts.

  So, off the go, clinging to some bazaar theory or another. As if they found the new and true religion. But latch on they do.(No matter how insane the premise.), Because they feel the same awesome responsibility we all feel. The perceived responsibility to have a complete understanding of history. And be able to provide answers when the so-called difficult questions arise.

  And, it is true, the questions will come. Especially from the kids.

  But in reality, the questions are not that hard. It's the stupid answers and lies we conger up as answers, that are hard (to atone for).

 22. Reading all these comments made me feel so sad. We are all equal. We are all people.

  Ego is a hungry beast that will never be satisfied

  Whoever invented or created the most. A lot of it is hardly something to be proud of anyway. Plastics polluting oceans. Human activity creating climate changes etc

  Imagine what could be achieved if we all got along and created together.

 23. Lol…you guyz really mess things up A LOT…There's no fucking point to the racist conversation from above…This article is purposed to clarify physical differencies between and black people and it all gone wrong because the autor has made a sensitive statement, the one about intelligence differencies. Tho he mentioned that SOME say that black are less intelligent than white people(FALS), you started arguing over history…As he said, there is no scientifical proof and just because some say that some race is better than another it's wrong to feel ofended and there is no point for this discussion… No one is better, WE ARE ALL EQUAL because we are humans and we all come from Africa, the same place, so all races had enough time to evolve equally; and even tho I am white I have seen so many bad white people; trust me, I grew up with them, studied 9 years with them and I listened to so many idiot remarks such as « niggas », « white people are cooler/ better/ more beautiful /more fair etc » tho 50% of them were bad people than only cared for themselves. After living in a wholy white society I have discovered that we are far from being better at anything than other races and when it comes to understanding others and being human white people often fail. That's why there are so many conflicts. PS: When someone uneducated enough comes on the public chat and posts something like « white people are more evolved because they built […] » there is no need to reply to that. PS: And for those who say that white people have a + because black people where slaves at the beginning so white people are better, I feel sorry for their stupidity since those slaves turned out to become great people, just as Usain Bolt than broke speed records and even with all the discrimination, black people bear pretty well all the burden and got just as up as their white broders…

  • Благодаря ти. Someone that actually gives a proper unbiased, unracist answer. Every african or caucasian or whichever race you are from, should respect each other and stop with this childish fighting about which race is superior, everyone on earth is uniqely different and beautiful. History books were written by men, so every book no matter how highly regarded, Is the opinion of either one man or a group of men telling their story. Black people are beautiful, intelligent, athletic and inspirational as well as white people, Indians, chinese and every other race. There is already enough hate in this world, dont let racism and the media take your smile away. We all need each one other! I have lived with all races and love them all, flaws and all.

 24. It's funny how people still live with this theories in head. Blacks are as equal as white nowadays, cause the world is changing. We listen to both black and white music. I listen to Kendrick and maroon 5 at the same time. Blacks loving and making babies with white, this racist myth won't lead us nowhere. We have rich white people as well as black rich people poor white people as well poor black people. Any white who is still racist has probably not been to Africa before or was shown the ugly said of Africa. The are crimes in white man country and crime in Africa too.

 25. Blacks and whites have different cultural dispositions and free thinking. As humans beings we will never be a completely 100% united people. It's like saying ” peace on earth”. It sounds great but it will never ever actually happen.

See more about :