Разлика между телевизия и телевизия

transextual_book Телевизия срещу TS

Така че защо на много хора е трудно да разграничат телевизор от TS? Е, разумно е. Наистина е малко сложно независимо дали е телевизор или ТС, особено ако използвате понятията за полова ориентация, полова идентичност и други подобни. Нищо чудно, че много хора веднага разглеждат двата термина като едно и също, но първо, телевизорът е трансвестит, докато TS е транссексуал.

Най-просто казано, трансвеститът е човек, който се кръстосва. Това означава, че ако човекът е той, тогава той носи дрехите на женски индивиди и обратно. Причината, поради която този човек се кръстосва, се различава; може да се дължи на сексуална принуда, чувство на фетишизъм или просто на асексуална природа или иска да изглежда като противоположния пол. Кръстосаното обличане в тази ситуация може да включва едно или всички от следните. Човекът може просто да се гримира или да направи някаква промяна в оформянето на косата, или просто да носи дрехите на противоположния пол. Ако някога кръстосаното обличане е частично, това е, когато той или тя е класифициран само като кръстосан, а не трансвестит.

От друга страна, има някои хора, които имат чувството, че са заклещени в друго тяло (грешното). Този човек има много по -силни чувства на копнеж да стане напълно представител на противоположния пол. Той или тя също иска да бъде признат като част от пола, който иска да стане. Поради тази силна нужда тези хора често стигат до хирургични процедури, за да променят буквално половите си органи.

Като цяло се смята, че транссексуализмът е крайната точка на всички тези сексуални кризи. Кризата често започва с обикновен инцидент с преобличане и след това може да еволюира в трансвестизъм; по -късно става транссексуален. Има и много фактори, които трябва да се вземат предвид защо това явление се случва. От една страна, това може да започне като обикновен интерес да иска да знае как изглежда той или тя, когато носи дрехите на противоположния пол. По -късно може да се превърне в пълна необходимост да стане част от противоположния пол (транссексуализъм).

В обобщение, разликата между телевизор и TS е следната:

1. Трансвеститът просто иска да носи дрехите на противоположния пол, докато транссексуалът наистина иска да стане представител на противоположния пол (физически).

2. В транссексуализма съществува наличието на по -силна нужда или копнеж да стане някой от противоположния пол, докато при трансвестизма може изобщо да няма нужда от пълна промяна на тялото.

4 коментара

 1. „Като цяло се смята, че транссексуализмът е крайната точка на всички тези сексуални кризи. Кризата често започва с обикновен инцидент с преобличане и след това може да еволюира в трансвестизъм; по -късно става транссексуален. Има и много фактори, които трябва да се вземат предвид защо това явление се случва. От една страна, това може да започне като обикновен интерес да иска да знае как изглежда той или тя, когато носи дрехите на противоположния пол. По -късно може да се превърне в пълна необходимост да стане част от противоположния пол (транссексуализъм) ”

  Първо, в случая на транссексуалистите това не е сексуална криза, а полова идентичност. Малко, но важно отличие, особено в свят, изпълнен с дезинформация, че по своята същност той е „сексуален фетиш“. Въпреки че това може да се каже за НЯКОИ (не всички) телевизии, би било неправилно да се каже това за TS изобщо.

  Освен това сте доста забележими и оценявам, че отделихте време, състрадание и енергия, за да обясните това на хора, които търсят валидна информация в свят на лоша информация.

  Може би по предложения въпрос може би ще мога да хвърля малко светлина от моя личен опит.

  Що се отнася до променящата се природа, която понякога се наблюдава в нечий преходен процес, бих приписал това на човека, който често излиза от състояние на тежко отричане, докато прави първите стъпки, за да позволи накрая да се прояви. Това може да бъде МНОГО страшно време, изпълнено с несигурност, а в някои случаи, разрушаването на стената на илюзията, която сте донесли в предишния си живот на съответствие ... Опасявах се от много ранна възраст, че животът ми ще бъде ад, преминаващ през младши, Страхувах се от отхвърлянето, което може да възникне от близките, страхувах се за живота, който може да загубя, като „оставя“, може да съм различен и да затворя себе си, ума си и всякакви „женски“ качества, които бих могъл да видя в себе си, в малко кутия в съзнанието ми и направих всичко възможно да го блокирам и да се опитам да променя кой съм отвътре навън. За да бъда Момчето, всички сякаш мислеха, че съм… .. Изглеждаше, че работи известно време, но излишно е да казвам, че това е опасно и вредно нещо, което трябва да си направите…. Ако можех само да върна времето .... Излишно е да казвам, че това беше контрапродуктивно и само ми причини много повече проблеми, отколкото предотврати. Това създаде живот, изпълнен с ужасен страх, безкраен страх, изолация, нещастие и депресия. …. Добавете всичко това и „излизането“ става много много страшно, а „развиващият се“ характер на излизането е по същество предприемане на една много неубедителна и страшна стъпка наведнъж .. Комбинирайте това с обща липса на познания по темата ... някои TS не знаят, че са TS, защото самите те може да не са запознати с терминологията ... Когато растях и докато не научих много повече по темата, не знаех. Израснах около толкова много погрешни схващания и доколкото знаех тогава, всички сякаш мислеха, че от вас харесвате момчета и обичате да се обличате като момиче или искате да бъдете момиче, това означава, че сте гей или объркан гей човек ... колко грешаха! Грешах, бях! Отне ми години и години да срещна правилните хора, хора с реални познания по темата. Не можехме да си позволим компютър, затова не получих първия си, докато не бях на 18 или 19 години, ограничавайки строго информацията си. Сега съм на 35 и живея като жена на пълен работен ден и на HRT от около 11 години. Никога не съм бил по -щастлив.

  Съжалявам за свръх дългия коментар, хаха, току -що започна да изтича все повече и повече, докато продължих 😛

 2. Това малко не се различава от това, което би казал вашият небрежен чичо или вие през 90 -те, ако сте родени през 70 -те или 80 -те години. Важното тук е да помним всички тези времена. Ако си идиот, тогава си бил идиот и беше много по -малко представителен. Има 2 до 5 поколения, които са прецакани чрез технологичния напредък. Wi Fi всеки изневерява с телевизия в сънищата си

 3. Обяснението ми хареса, то направи очевидното, сега нещо по-ясно, винаги съм била от петгодишна, много сексуално привлечена от момичета тогава, мацка inte'll, Някой момент те станаха дами или жени, увлечени толкова невероятно, между всяка буква от всяка дума, която мисля или казвам, постоянно изобразяваща пропускане на жените, сексито и нейното малко нещо и всичко и всяко нещо, така че така, че имайте предвид, че не спите, тъй като съм уморен Аз съм в това истинско, виждам реалността на това и това е лигитамация, макар че ако оставам лузисен, превключвател или ключов механизъм привличат вниманието ми, привличат ме към съня, а друг при този контрол завой обратно към мен, за да мога разгледайте различни реалности и вижте града, може да видите, нашето минипулиране в решаващ инструмент за превъзходни проблеми, който може да използва реални фактори, много миханиси и различни точки за начало и времена на пистолета, промяна на параметрите / отбелязване на резултатите, които се изпълняват, стартиране на друг на негово място, щракнете малко, започнете да го стартирате. Така че, както казах, между всяка буква е непрекъснато умствено бягство, вероятно на моята 6 -та или 7 -та обиколка около земята досега! Може да е толкова звездно, а ти си мислеше, че ще се забъркаш! Сега нека започнем, така че като секси женски тапитерии, артисти, които пресъздават първоначално шедьовър, жените могат да създадат такива илюстриращи изображения, за да бъдат вашият контролер, а някои са много добри, страхотни в рисуването на картина, която казва Хиляда различни думи, снимки и т.н.

 4. Здравейте, току -що прочетох двете статии по -горе и ми се сториха много интересни. Тъй като от ранна възраст винаги съм имал желание да се обличам. Преди да навърша 21 години, трябваше да извадя и двата си тестиса, тъй като те не се понижиха в чистота, но за да гледам в скротума всичко изглеждаше добре, около 11 години по -късно получих проблеми с ерекцията и отидох да видя GPS (доктор) , и той ми уреди инжекции с хормони, които започнаха да действат веднага, но нищо не беше казано за здравословното ми състояние, през цялото това време от време на време все още съм кръстосана, След това преди 8 години отидох в болницата с рамо нараняване и Консултантът ме вдигна и каза, че виждам, че сте родени със синдром на Klinefelters. Току -що я погледнах и казах за какво говориш и тя ми обясни, че имам допълнителни дънки xxy, а не xy, нещо започна да щрака в съзнанието ми. Оттогава ходя на ендокринолог, някои неща имат смисъл, други не, никога не съм им казвал, че се кръстосвам, но все още правя тайно повече от всякога, все още си правя инжекции на всеки 3 седмици, всъщност имам повече дамски дрехи, отколкото мъжки и през последните няколко седмици започнах да говоря с други хора като мен в интернет. Но на теория това, което и двамата казахте по -горе, трябва да ви се разказват неща от ранен етап в живота и няма значение дали се наричате транссексуален или трансвестит, сега, когато започнах да излизам, се чувствам малко по -добре в аз и аз все още обичам да съм с жени. Съжалявам, че беше малко дълго.

Вижте повече за: , ,