Разлика между тесни дънки и тънки дънки

Тесни дънки срещу тънки дънки

Панталоните или панталоните са дрехи, носени в долната част на тялото, обикновено от кръста до глезена с отделно покритие за двата крака. Те са изработени от голямо разнообразие от материали, но най -често срещаните са тези, които са направени с деним.

Дънкови панталони или панталони се наричат ​​дънки. Първоначално те са направени за американската армия и за работещи хора, защото са много издръжливи. Днес хората от всички сфери на живота, пол и възрастови групи носят дънки. Дънките имат няколко различни стила или фасони.

Има прави, заужени, обувки, клещи, тесни и тънки дънки. Тънките и тънки дънки са два от най -популярните стилове или пасва днес. Те са изработени от еластична дънкова материя, която отговаря на формата на тялото. Тънките дънки са подходящи за формата. Но докато прегръща тялото, все още има място, за да го направи удобно за носене. Моделът на краката му може да бъде леко заострен или да се отваря към по -широк отвор за зареждане. Той е оформен по такъв начин, че по -плътно прилепва към седалката и бедрото, което елиминира появата на торбички.

Въпреки че тънките дънки обикновено са изработени от еластична дънкова материя, те също се предлагат в тъкани, които не се разтягат като памук. Той има пълен преден отвор и повече място за бедрата и бедрата. Той е по -близо до обичайното прилягане и е много удобен за носене.

Тесните дънки, от друга страна, имат плътно стеснен модел на крака, който очертава тялото. Изработен е от комбинация от памучен деним и ликра или спандекс, както и от стреч деним. Комбинацията позволява на тъканта да се върне в нормалното си състояние след разтягане, без да има вид на торба. Той е направен по такъв начин, че да се адаптира към извивките или формата на тялото. Прилепва като втора кожа, особено около бедрото, коляното и крака със заострен модел. Той създава впечатление за по -дълги крака и е стегнат по тялото.

И двата дънки са подходящи за формата, но тънките дънки се изрязват по -тънки от бедрото чак до краката, докато тесните дънки се изрязват дори по -тънки от тънките дънки от бедрото до краката, което го прави по -слаб.

Резюме:

1. Тънките дънки са видове дънки, които са подходящи за формата, докато тесните дънки са видове дънки, които са по -подходящи от тънките дънки. 2. Моделът на краката на тънките дънки е леко стеснен или обут, докато моделът на краката на тесни дънки е стеснен. 3. Тънките дънки прилепват по -плътно до седалката и бедрото, докато тесните дънки прилепват плътно по целия път от бедрото до крака. 4. И двата тънки дънки и тесни дънки са изработени от еластична дънкова материя, но тънките дънки могат да бъдат направени от неразтегливи материали, докато тесните дънки могат да бъдат направени от комбинация от разтегателни тъкани. 5. Тънките дънки имат повече място и са по -удобни за носене от тесните дънки.

Вижте повече за: