Разлика между NBA Live 09 и NBA 2k9

nba NBA Live 09 срещу NBA 2k9

Ако обичате компютърните игри и спорта, тогава един от начините да се наслаждавате едновременно на двете е да играете любимия си спорт на компютъра или да използвате популярни игрови конзоли. За любителите на баскетбола има две игри, които са подчертани поради чувството им за реализъм и тръпка. Тези игри са NBA 2K9 и NBA Live 09. И така, как се различават игрите?

NBA 2K9 се счита от повече геймъри като по -добрата баскетболна игра в сравнение с версията на NBA Live. Той има изстрел, който се казва, че е по -добър в сравнение с другия. Поради този факт можете лесно да изпълнявате невероятни баскетболни забивания.

По отношение на контрола те също се различават един от друг. Вижда се, че NBA 2K9 има повече реализъм (по -добра графика) и по -добра цялостна игра (добър контрол). Въпреки че и двете игри могат да предложат богато съдържание за изтегляне, все пак NBA 2K9 има по -добра онлайн игра. Всички играчи в отбора (за NBA 2K9) изглеждат уникални за всеки запален геймър, защото всеки един е създаден с различни форми на стрелба.

NBA 2K9 има някои други плюсове. Режимът му на асоцииране е много по -голям от NBA Live. Можете дори да съставите свои собствени играчи за вашия отбор, подобно на лотария, така че да можете да сформирате своя Fantasy Team. Просто трябва да имате най -добър късмет. NBA.com е основната страница, когато играете NBA 2K9. Той ви казва резултатите от игрите, които сте играли, и дори компютърът играе събития. Удивително е да се види, че самата игра може да обяви играча на седмицата, както и най -добрия играч за месеца. Също така имате възможност да търгувате играчи с противниковите отбори, въпреки че това може да бъде трудна задача, точно както е, когато играчите се търгуват в реалния живот. По отношение на практиките, можете да изберете да практикувате с отделни играчи, за да изравните някои от техните индивидуални силни страни, или можете да обучите целия екип да подобри тяхната екипна работа и комуникацията между играчи. Може би най -предизвикателната част е, когато играете за Залата на славата. Тук със сигурност ще срещнете някои на пръв поглед непреодолими шансове, че дори професионалистите от НБА биха имали трудности да играят виртуално.

Напротив, NBA Live 09 се изравнява с гениалните си състезания за стрелба в 3 точки и правене на най-добрите забивания.

Като цяло и двата баскетболни мача са много добри, но несъмнено NBA 2K9 се счита за баскетболна игра номер едно сред повечето геймъри и създатели на игри.

1. NBA 2K9 има по -добра визуална графика и е по -реалистична в сравнение с NBA Live 09. 2. NBA 2K9 също има по -добри и по -удобни контроли за игри. 3. NBA 2K9 има по -висок рейтинг и е обичан от повече геймъри по целия свят.

Вижте повече за: ,