Разлика между NBA 2k8 и 2k9

basketball_pd NBA 2k8 срещу 2k9

Видеоигрите имат отделен пазар и видео игрите бързо настигат много от по -младото поколение. Притурките и игрите правят своя кръг в привличането и привличането на младите към техните видео игри. Много играчи на пазара са опитвали различни методи за игри, за да привлекат хора. Никога не умиращият дух на НБА отново играе жизненоважна роля при възраждането на пазара на видеоигри. Различните версии на истинската игра със сигурност ще привлекат вниманието сред американския народ.

Лос Анджелис Лейкърс и Бостън Селтикс издигнаха игралния дух до нов връх. След тези две специалности, баскетболната видео игра NBA 2k спечели вниманието на много геймъри, като реалистичната игра на видео игри от 1999 г. Sega Dreamcast, шесто поколение компания за видео игри, разработи видеоиграта NBA 2k след успеха на Sega Saturn. Това е същата компания, която излезе с куба Xbox и Nintendo Game. През 2005 г. серията NBA 2k и визуалните концепции бяха поети от интерактивната група Take Two от Sega. Серията 2k се публикува от Take Two.

В NBA 2k участваха Род Уест и Боб Стийл, които изразиха видеоиграта. Тези двама гласови специалисти също направиха популярни предавания по радиото, като Брукс и Фиц. Стартирането на NBA 2k3 имаше по -революционни коментатори, като Том Толбърт, Бил Уолтън, Мишел Тофоя, Боб Фицджералд и Кевин Фрейзър, които изразиха видеоиграта. Кевин Харлан и Кени Смит помогнаха с пускането на коментари и цвета на видеоиграта от серията 2k8, докато Крейг Сагър помогна с страничните репортажи, като Питър Барто направи обявлението. Видеоиграта от серията 2k9 имаше Черил Милър, Кларк Келог и Кевин Харлан като странични репортери.

2k9 онлайн е удобен, тъй като позволява на платеца да създава и качва, както и да споделя списъци и плъзгачи. Той също така позволява на играча да има ДНК характеристики. Функциите за управление на стик позволяват на играча да променя ударите по средата. Докато адаптивната функция ни позволява да четем и да реагираме, тя също така позволява коригиране на стратегията в реално време. По този начин съотборниците могат да режат, да избират и публикуват как да боравят с топката. Противникът може също да промени начина, по който отговаряте на темпото на играта.

Функциите на онлайн NBA 2k9 включват пет на пет мултиплейър режима, с помощта на Total Team Control заедно със система за класиране, която помага на играча да се състезава добре с противниците си. Съоръжението за проекти на класове е бил отстранен от последното издание. Това също може да бъде добра възможност за подаръци за младежи, които искат да направят изявление за стил с видео игри.

Резюме:

1. Състезания от шлем за затопляне и три точки са представени в NBA 2k8. Това е много подобно на спортната серия NBA Live EA. На корицата на NBA 2k8 има и Крис Пол.

2. На корицата на NBA 2k9 има Кевин Гарнет. 2k9 също има функции като 2k актуализации на вътрешен списък за изтегляне, с удостоверяване от парни инсталации.

Вижте повече за: ,