Разлика между планинско и източно време

Планинско време срещу Източно време: часовите зони на големите държави

В Канада и САЩ те следват часова зона като стандартно време. Тези часови зони са известни като планинска часова зона и източна часова зона. Тези часови зони са стандартното време, последвано от тези места, но тези часови зони имат много различия, които трябва да бъдат преодолени. Най -добре е да ги дефинирате така, че разликите помежду им да бъдат лесно разбрани.

Северноамериканската планинска часова зона може да бъде определена чрез изваждане на 7 часа от координираното универсално време. Координираното универсално време е известно още като средно време по Гринуич. Символът за изваждане на 7 часа от UTC е UTC-7. & часовете ще бъдат приспаднати през есента и лятото, докато 6 часа ще бъдат извадени през пролетното лято и ранната есен. В тази зона времето се основава на средното слънчево време на 105 меридиана западно от обсерваторията Гринуич.

Това се нарича планинско време в Канада и в САЩ поради Скалистите планини, които се намират от северозападната част на Канада, простираща се към щата Ню Мексико в САЩ. В Мексико тази часова зона се нарича Тихоокеанска зона. Планинската зона е с час пред Тихоокеанската зона и с час по -късно от централната.

Има някои райони в Съединените щати, които не спазват тази часова зона в някои сезони като Аризона през лятото. Най -големите в тази зона са Финикс, Аризона, и цялата му столична област.

Източната часова зона, от друга страна, е в западното полукълбо. Това е известно като Северноамериканското източно стандартно време или NAEST. Тази часова зона се намира предимно в източния бряг на Северна Америка. За да го определите, трябва да извадите 5 часа от UTC за стандартното му време и четири часа за лятното часово време. Това се основава на средното слънчево време на 75 -ия меридиан западно от обсерваторията Гринуич.

Тази часова зона се нарича Източно време в Канада и в САЩ. Когато спазвате стандартно часово време, то се нарича Източно стандартно време, докато когато наблюдавате лятното или лятното часово време, то се нарича Източно лятно часово време.

Това са някои от дефинициите и разликите между Източното време и Планинското време. Тя се различава от Северна Америка и в Съединените щати и също се различава според сезона.

РЕЗЮМЕ: Планинските времена се основават на Скалистите планини от Канада до Ню Мексико. За планинското време изваждате 7 часа в UTC за стандартно време и 6 часа за лятно време, докато изваждате пет часа в UTC за източното време за стандартно време и четири часа за лятна часова зона. Планинското време се основава на средното слънчево време на 105 -ия меридиан на Обсерваторията в Гринуич, а Източното време се основава на 75 -ия меридиан.

2 коментара

  1. Пристигам по време на разглеждане на категориите Schürrle défensives, но това не е така, както и de fautes par match comme добре.

  2. Thurman a amélioré son record à un anssemble 25-0-1 avec 21 KOs invaincu de carrière.