Разлика между затвора и центъра за задържане

Затвор срещу Център за задържане

Като цяло може да се каже, че затворите са по -малки съоръжения, които обикновено принадлежат на местните (окръжно ниво) власти, въпреки че все още има затвори, които са обхванати от държавния и федералния контрол. Центровете за задържане като цяло са по -големи съоръжения, които често са от регионален до национален обхват или обхват.

Мнозина казват, че терминът „център за задържане“ е наистина широко име, което се отнася до съоръжение или място, където хората са затворени. Според BOP (Бюрото на затворите, САЩ), центърът за задържане е място, където затваряте лица, които все още не са обявени за осъдени, но са обвинени за нещо. Тези лица не отговарят на условията за освобождаване под гаранция. Независимо от това, ако дадено лице ще бъде считано за заплаха за другите и дори за „риск от бягство“ или някой, който може да излети, само за да избегне обвиненията, повдигнати срещу него или нея, тогава най -вероятно той или тя ще бъде държан в плен в центъра за задържане предишна присъда. Затворите също могат да бъдат описани по подобен начин.

В САЩ центровете за задържане могат да бъдат затвор, затвор, концентрационен лагер, лагер за интернирани и много други места, където един или група хора са задържани отново. Тези центрове са класифицирани като центрове за максимално, средно и минимално задържане. Очевидно максималната сигурност е мястото, където са настанени много жестоки престъпници като тези, които са осъдени на доживотен затвор. Центровете за задържане със средна сигурност са за тези, които ще служат за присъди от среден клас. В сравнение с максимума, затворниците тук имат по -малко криминално минало. Минималният център за задържане, известен също като форма на трудов лагер, е предназначен за тези, които са нарушили политика или закон за първи път. Това е мястото за тези с най -кратки изречения. Затворниците са много по -либерални в смисъл, че могат да работят около простора на околността с малко или без насилствена намеса от персонала по сигурността на центъра.

Има много видове центрове за задържане. Някои са много големи до степен, че вече са реални институции. Те могат да се отнасят до много подспециални поправителни заведения като центровете за задържане на непълнолетни за непълнолетни престъпници, центъра за задържане ICE (имиграционно и митническо изпълнение) за тези, които пребивават или идват в САЩ нелегално и (противоречивия) военен център за задържане за настаняване на затворници война, заловени шпиони и други подобни.

В обобщение:

1. Затворът е вид център за задържане. По този начин това е по -специфичен термин в сравнение с центъра за задържане, който обхваща наред с други затвори, затвори и лагери.

2. Като цяло затворите обикновено са по -малките места за задържане в сравнение с центровете за задържане.

3. Центърът за задържане е широк термин, който може да включва специални съоръжения като центрове за непълнолетни, военни и имиграционни центрове.

1 коментар

  1. .МОЙ СИН ТЕРЕЛ УИЛИАМ МККЕЛВЕЙ „ИЗПРАЩАНО В ЦЕНТЪР ЗА ЗАДЪРЖАНИЕ НА ВИСТА“ ОТ КРАЙ САН ДИЕГО ”ХАРЕСВАМ ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩО ГО ИЗПРАЩА ТОЗИ ДАЛЕКО? И МОЖЕ ЛИ ДА НАЗВЕЕ НЕГОВИЯ МИ? АКО ТАКА КОГА? И МОЛЯ, ДАЙТЕ МИ МНОГО ТЕЛЕФОННИЯ МНОГО МНОГО ВАЖЕН ”619 396-3792 ТЕРЕЛ РОЖДЕН ДЕН Е НА 10 АПРИЛ 1983 МОЛЯ МИ ЕЛЕКТРОПОЩРЕТЕ МНОГО„ БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО **

Вижте повече за: за ,