Разлика между слонова кост и бяло

ivory-white Слонова кост срещу Уайт

Ако попитате типичен мъж, непосредствената му забележка би била, че няма разлика между слонова кост и бяло.

Слонова кост е просто друг нюанс на бяло като черупка от яйца, диамантено бяло, почти бяло, екрю или сметана. Този бял нюанс е известен като слонова кост, защото прилича на цвета на бивни и рога на животни, „най -известният от които е слонът от слонова кост.

Що се отнася до цвета, бялото е ярко, девствено бяло, без смеси или нюанси на друг цвят, като чисто мляко. От друга страна, слонова кост има лек нюанс на жълто или кремаво.

Разликите между слонова кост и бяло стават изключително значими, що се отнася до темата за сватбените рокли. Повечето жени обичат да носят елегантния и неопетнен цвят, наречен бял, като сватбена рокля и вероятно биха се ужасили от идеята да носят нещо различно от бяло. Обаче огромен брой жени избират нюанси на сватбени рокли от слонова кост. Това е така, защото докато бялото може да покаже бледостта на кожата им, бялото от слонова кост всъщност може да бъде ласкателно за бледния му тен.

Също така, някои жени вярват, че бялото може да бъде твърде строго, но блясъкът и топлината, излъчвани от сватбена рокля в цвят слонова кост, могат да подобрят вида на щастието на лицето на булката. Но внимавайте, докато купувате сватбена рокля от слонова кост без проба или проба или въз основа на проба от сватбена рокля от всеки друг дизайнер или производител, тъй като нюансите на слонова кост се различават от производителя до производителя. Докато някои нюанси на слонова кост имат много фина разлика от бялото, някои известни също като „тъмна слонова кост“ имат ясно изразени нюанси на жълто или праскова.

Друго предимство на роклята със сенки от слонова кост е, че ако се обличате с много детайли като филигранна работа или самобродерия, тя се вижда много по -добре в рокля в цвят слонова кост спрямо рокля от чисто бял цвят.

Според приказката на старите съпруги, бялото е цветът на девствените булки, но няма особено значение в днешния свят. Дали искате бяло или слонова кост е изцяло личен избор.

Резюме: 1. Слонова кост е нюанс на бяло, точно като други нюанси на бяло като диамантено бяло, екрю, яйчена черупка, кремаво или почти бяло. Докато бялото е чисто и ярко бяло, слоновата кост има фин нюанс на сметана, праскова или жълто. Отново оттенъците могат да варират в зависимост от производителя. Някои могат да бъдат тъмна слонова кост, която има подчертан жълт или прасковен оттенък. 2. Някои хора предпочитат слонова кост пред бяла в случай на сватбени рокли и рокли, тъй като тя е ласкателна за бледо тен. Детайлите на рокля от слонова кост също могат да се видят по -ясно на снимките в сравнение с бяла рокля.

5 коментара

  1. „Ако попитате типичен мъж, непосредствената му забележка би била, че няма разлика между слонова кост и бяло.“

    - Ако попитате жена, тя ще ви покаже любимата си блуза от слонова кост и ще ви попита дали изглежда дебела в нея. Точно преди да се върне в кухнята, където й е мястото.

    • Дори не съм феминистка и съм обидена от коментара ти. И ти се наричаш мъж.

    • Дори не съм феминистка и съм обидена от коментара ти. И ти се наричаш мъж.

  2. Можете ли да носите бял катедрален воал с рокля от мъниста от слонова кост

Обратни обрати

  1. Разлика между слонова кост и кости | Разлика между | Слонова кост срещу кости

Вижте повече за: ,