Разлика между Индия и Пакистан

British India

Индия срещу Пакистан

Когато британците управляваха индийския субконтинент, нямаше такова нещо като Индия и Пакистан. Имаше една територия, простираща се от Афганистан до Бирма, която британците наричаха „Индоостан“, Британска Индия или просто Радж. Въпреки това, когато независимостта дойде през 1947 г., тя беше придружена от дял. Разделянето раздели Хиндостан на две държави Индия и Пакистан. Днес различията между Индия и Пакистан все още имат силата да разкъсат Южна Азия.

Идеята за Индия и Пакистан

 • Индия “е замислена като светска демокрация от ръководителите наНационалния конгрес като Мохандас Ганди и Джавахарлал Неру. Целта му беше да гарантира на всички хора на южноазиатския субконтинент политическа и религиозна свобода.
 • Пакистан „е плод на идеята на Мохамед Али Джина и други лидери на мюсюлманския Конгрес. С напредването на преговорите за независимост с британците през междувоенните години, британците убедиха Джина и останалите, че мюсюлманите ще станат граждани от втора класа в предимно индуистка Индия и затова се нуждаят от собствената си държава, за да бъдат наистина свободни.

Географията на Индия и Пакистан

 • Индия “заема по -голямата част от субконтинента с територия, простираща се от Кончин в Индийския океан чак до Сринагар в Хималаите. На запад тя граничи с Пакистан в пустинята Раджастани, а на изток обгражда Бангладеш и докосва Бирма. Общият квадратен пробег на Индия е 1 269 221.
 • "Пакистан" имаше територия както в източната, така и в западната част на Индия. Той губи източната си територия през 1971 г., която тогава е преименувана на Бангладеш. Пакистан сега е парче суха земя между Индия и Афганистан с 340 403 квадратни мили до името си.

Населението на Индия и Пакистан

 • „Настоящите данни на Индия показват, че населението на Индия е около 1,2 милиарда души, от които десет процента или 120 милиона са мюсюлмани. Индия е домакин на третото по големина мюсюлманско население в света.
 • Пакистан „има население от 169 милиона, от които почти сто процента от хората са мюсюлмани. Това означава, че въпреки факта, че Индия е светска нация, а Пакистан е мюсюлманска, и двете приемат сравнително голямо мюсюлманско население.

Огневата мощ на Индия и Пакистан

 • Индия „официално стана ядрена през 1998 г., двадесет години след първата си мирна ядрена експлозия. Индийската армия, флот и военновъздушните сили обаче бързо се надпреварват да отговорят на международните стандарти за съвременна армия. Тя продължава да купува оборудване от страни по света.
 • Пакистан „също е ядрена държава; тя отговори на ядрения взрив в Индия в рамките на един месец. Голяма част от военното оборудване на Пакистан е втора ръка от Съединените щати и не е близо до силата на това на Индия.

Резюме: 1. Индия и Пакистан традиционно са били част от една и съща административна единица от времето на Моголите и до Радж. 2. Индия е светска нация, докато Пакистан е мюсюлманска държава. 3. Индия е няколко пъти по -голяма от Пакистан, по територия, население и военна сила. 4. И Индия, и Пакистан имат сходни по големина мюсюлмански популации.

160 коментара

 1. Трябваше да втриеш „военната сила“, нали?

  • Да, той иска да насърчи правителството да купува скъпо оръжие от други страни. ИНДИЯ купува ядрени оръжия от АМЕРИКА и АМЕРИКА, давайки на ПАКИСТАН ядрен безплатно, така че ИНДИЯ да продължи да харчи ценни пари за оръжие, а не за програма за развитие.

   (И ... Съгласен съм с вас, че оръжията и границите не трябва да бъдат замесени в света. Какво Индия и Пакистан. Премахнете границите и вижте, че ние сме създали граници на сушата и нашите умове. Ние никога не разбираме, че западните и европейските компании искат ние сме разделени, така че бизнесът, който работи на омраза, никога не се спускайте.)

   • корекция:

    Индийска ядрена програма в необичайна, Pak програма е копие на Китай, така че нека не правим грешки тук, моля.

    • здравейте, мисля, че трябва да се съберат отново

    • който казва, че pak оръжията са копие на Китай. Пак купува оръжията си от Америка и Япония и Русия ви дава тези оръжия безплатно. И защо винаги ревнуваш Пак. Точно заради вас, индусите и американците, които са вътрешно ангажирани, винаги правите пропаганда срещу Пак и затова ви победихме през 1965 г. И поради това индусите винаги се отнасяха с нас като малцинства, ние получихме свобода от вас.

     • Портукистан спечели войната през 1965 г. ... ??? Историята не казва това скъпи ... иди и провери фактите си .... !!!!

     • мисля, че е по -добре да се видим по -скоро и да видим други .. опитайте се да направим prfct vl по -скоро вариант, а само да посочим други грешки .. nthng от перфектен n da свят. чисто n нечисто понятие просто dpnd върху вашите мисли .nthng може да бъде btr до n, освен ако не се променят мненията и вярата .. и най -мръсният терорист няма никаква религия.

     • Независимо проучване на: Девин Т. Хагерти пише в книгата си „Южна Азия в световната политика“ [75]-Нахлуващите индийски сили се пребориха с пакистанските си колеги и спряха нападението им в покрайнините на Лахор, втория по големина град в Пакистан. По времето, когато ООН се намеси на 22 септември, Пакистан претърпя ясно поражение. „Затова прочетете внимателно, моля“

     • 65 война е спечелена от Паки ???? това ли те хранят в училище ???? познайте какво - ОТНОВО ПОВЕДЕН !! отидете да прочетете някой сайт/книга извън pak.

     • Човек, където живеете на планетата, никога не сте имали победа (стратегически/тактически) в Индия.

     • извинявай скъпи, никога не чувстваме този тип за Пакистан, и двете бяха една нация, това е само мислене за човешкото тяло, че Пакистан и Индия са различни държави. войната и свързаните с нея неща не трябва да се изискват на този свят. така че говорете силно

      ВОЙНЕН ХОР НАА ЯАР.

     • отидете в историята, след това кажете, че индианецът е спечелил около 1000 км2 площ от Пакистан, а Пакистан е спечелил 500 км2 площ от Индия, която е била пустинна зона Раджастан ... но Индия има област Пенджаб ... тогава ни кажете кой спечели войната с ТГА ..

     • Проверете Историята на Индия и Пакистан от google или друг световен автор Историческа книга (не от Пакистанската историческа книга, защото има твърде много грешки) и тогава знаете разликата между Индия (индуски, мюсюлмански) и Пакистан (мюсюлмански). Вие бягате от Индия, ние не сме.

   • Аз съм най -добрият YouTubeър някога. Прочетох тази статия, когато бях в гимназията, и ми помогна да премина теста. МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ТАЗИ СТАТИЯ !!!!

   • Нямате знания за говорене. Моля, първо го подобрете ... Индия мюсюлманите са толкова щастливи тук и какво се случи с индусите в Пакистан? През 1947 г. Пакистан имаше 25% индуси, но сега присъстват само 2% са останки ... Ако си мислите, че имате малко мозък, тогава дойдохте в Индия с нашата земя ...

   • който каза, че го купуваме безплатно, луд човек. Каквото и да ви накараме, момчета, да го унищожите от тероризма

 2. второ това. военната част беше ненужна. малко повече информация за различията в културата няма да навреди.

  • Рахул, фактът, че сте либерален и топъл към Пак, няма да възпре пак джихадист да ви взриви. За него всички индийци са кафири, независимо дали са либерални или твърдолинейни. Да си хардлайн поне ще ти позволи да се защитиш.

 3. Всичко е много казано „когато британците управляваха субконтинента, нямаше такова нещо като Индия и Пакистан“, но това не казва цялата история, нали? Факт е, че за първите 50% от британското управление там зоната, която сега попада под Пакистан (и индийския Пенджаб) не е била част от Британска Индия. Той е бил част от напълно независимо сикховско кралство Пенджаб. Виждате ли, ситуацията сега е точно такава, каквато беше преди идването на британците. Единствената разлика е, че частта от Пенджаб сега в Индия е нещо, където исторически съвсем очевидно не принадлежи.

  • Ти цивилен ли си на SIKH KING ... или каквото и да е казал по -рано. Цивилен ли сте от ПАКИСТАН или ИНДИЯ? Кой ви каза толкова ценна историческа информация. СВЕТОДНИК ли си .... извинявай ... пишеш ли история?

   (ВИЕ БЕЗРАБОТЕН ШОРТ. Ако смятате, че границите са добри за нас, опитайте се да създадете в собствения си дом.)

   • КОЙ Е ЖИВ В ИСТОРИЯТА. НИКОЙ ТЯЛО НЕ ЗНАЕ НИЩО. САМО РАЗКАЗВАТ САМО МАТЕРИАЛ И СЛУШАНА ИСТОРИЯ. ГОРДЕТЕ СЕ НА НАЦИЯТА СИ И С ДРУГАТА НАЦИЯ, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЪЗДАНО ОТ БОГ, АЛЛАХ, БАГВАН И ДРУГОТО, В КОЕТО ВЯРВАТЕ.

 4. Е, мисля, че Пакистан има далеч по -голяма военна мощ в сравнение с Индия. Дори в британското управление правителството на субконтинента принадлежеше на Пакистан. Само Индия беше отделена от Пакистан през 1947 г., защото Индия беше роби на пакистанския и пакистанския народ. В действителност Индия получи независимост от Пакистан, а не от Британската империя.

  • @Rajonder

   Продължавай да тролиш човек.

   Съгласен съм, бих искал да видя повече културни различия между двете нации. Вярвам, че има много малко, но най -очевидният е ХРАНАТА. Мюсюлманите обичат месото си, а индусите обичат зеленчуците си.

   Тази разлика все още е това, за което тетушките от 2011 г. говорят, когато възникнат индуски/мюсюлмански брачни дискусии.

   Не забравяйте хората. Ние сме граждани на тази планета. Не сме част от някакви въображаеми очертани линии, които ни разделят. Всички сме граждани на света. Прегърнете културите на хората, забавно е.

   • Няма съмнение, че ние сме глобални граждани, но най -важното е да споменем мюсюлманите и хиндусите не могат, не трябва и не трябва да се считат за еднакви. МУСЛУМАНИТЕ се различават от ХИНДУЗИ по заключване и цев и всъщност превъзхождат тези на хората, живеещи там в Индия в такъв нечист стандарт на живот. Които дори не знаят тяхното създаване. Дори не им е ясно дали са СЕКУЛАРНИ или имат някакви НОРМИ и ИДЕОЛОГИИ. Като има предвид, че МУЗИЛМАНИТЕ вярващите в АЛЛАХ и НЕГОВ ПРОРОК (САВА) спазват най -високите стандарти за ЧИСТОТА и ЖИВОТ. Мюсюлманите са последователи на такива норми и обичаи, които са божествени и сега в настоящата епоха на такъв бум на научни изследвания и технологии се доказва, че са НАЙ -ДОБРИТЕ стандарти, които човек може да възприеме, за да направи живота си спокоен от сърце и душа. soooooooooo моля никога не се опитвайте да смесвате PURE с IMPURE тъй като това отхвърля ДОСТОЙНОСТТА и ЧИСТОТАТА на майките, които спазват изчистените, чисти и подредени стандарти ………………………….

    БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО

    • @ХамидАли

     Вашата замисъл относно мюсюлманите и индусите беше непоносима. Липсват ви презентационни умения за исляма. Помнете, никога не се разграничавайте от другите човешки същества. Ако някой приеме исляма, само тогава той ще опита този плод, за който говорите, в противен случай не обикаляйте, казвайки, че имате най -сладкия плод, може би някой ден той може да бъде отвлечен от вас и след това даден на други. Нека Аллах да ви пощади от това. (Надявам се, че имате съобщение)

     Шах Сахаб

    • Хамид, ти наистина си много забавен. Как може човек да мрази толкова много други човешки същества? но предполагам, че не сте изцяло по ваша вина .. това е свързано с образованието във вашата страна. Както и да е, Бог да ви благослови.

     • Хей, г -н Рахул, не бъдете …………… ..

      поне приложение tu aise baat на karian ya agar karni hai tu apnay mulk main aur agar itni bardashat ho to zara KASHMIR main ja kar apnay mulk ke образование kay резултати zaroooor dekh lain ………

      като човешко същество SHAH SAHAB е добре, че трябва да отдадем почит …………. и на практика сме в нашата страна, ПАКИСТАН се съобразяваме с благородните стандарти на човечеството …………. тъй като малцинствата получават много по -добри права от правата, дадени на невинни мюсюлмански малцинства в ИНДИЙСКИ ………… ..

      моля, не се преструвайте на светски и дълбоко разбирайте ученията на създателя на тази вселена, тъй като ТОЙ ВСЕМЪЩИЯТ ви забранява да ги правите ваши приятели, но ви насърчава да имате справедливост на основата на максимално равенство с тях ………………… … И дори с враговете си ………………………

    • Приятелю ... трябва да се консултираш с теб ДАДИ. Нормите за изменението на климата, например Коранът предлага да ви измиете ръцете с пясък, ако имате под ръка течност за еякулация. Сега ще го предпочетете, както казаха в КОРАНА, но защо бихте го направили, когато вече имате луксозен сапун и много вода. Харесвам КУРАНА и съм мюсюлманин в много отношения, вярвам в един Бог, защото винаги трябва да го проклинате. Няма значение какво са казали в QURAN, тъй като вече може би знаете, че QURAN е мярка за контрол на популацията на АРАБИ, точно както VEDAS и други бяха в по -голямата част от ИНДИЙСКИЯ континент. А говоренето за ПЮРЕТИ трябва да включва това, което смятате за ЧИСТО? ЧИСТ ли е Твоят ПОП. Не, но ти се скиташ, като държиш глупостите вътре през цялото време. ЧИСТ ли е моят POOP ... Знам, каква шега?

     (СЪВЕТ: Винаги виждайте нещо от всяка гледна точка. Не следвайте сляпо пътя или в крайна сметка ще паднете на лицето си. УСПЕХ!)

     • Наистина разочарован от вашите аргументи или трябва да се шегувате! Историята ни учи на много грешки, направени преди, но какво ще кажете за Бъдещето, Какво наследство бихте искали да предадете на децата си?

     • Хей, мюсюлмани ли сте или какво? Ако не следвате святия КУАРАН, това означава, че не сте мисля и нямате право да говорите против него ... .. добре, така че помислете два пъти, преди да коментирате.

      Амир Хюсеин

    • @Г-н. Хамид Али…

     Ако мислите, че имате собствена държава Пак, но не забравяте, че тази част е дадена от Индия. Вие, просяците, винаги получавате помощ от САЩ и Китай, без тях не можете да ходите и на сантиметър. и ти говориш за нашите братя мюсюлмани ... .. току -що дойдох и ги помолих да живеят в твоята страна, те знаят, че твоята държава са наистина хора без човеци. винаги убивате невинни хора в името на джихад, правите мозъци на сладки деца и ги превръщате в терористи, по целия свят знае, че 80% от общия терорист е приютен във вашата страна. толкова много пари, дадени от САЩ и ООН за вашето основно развитие, вие ги използвате за закупуване на оръжия. Според "Корана" ... ... като мултимедия, която да казва истината и да подкрепя истината до смъртта ви (но вие не правите това), помагайте на хората и бъдете невинни (но хората винаги се опитват да убиват невинни хора; като нападение в Мумбай)… мразя ви всички терористи ………… .. просто отидете по дяволите ……

     • хей ап кех рахе хан ке пак ек терористична държава ха след това елате в пак ще видите, че пак е мирна земя има терористични атаки точно на границата и близо до границата на Афганистан.

     • не можеш да ги наречеш всички терористи …… ..и аз съм индус, който се противопоставя на твоя коментар… .. прегърни всички граждани на света и разпространи любовта.

      любовта не се нуждае от омраза ... ... !!!!

     • здравей,

      Не съм съгласен с теб. Защо говорим толкова негативно един за друг, всички сме хора, всички имаме различни убеждения, защо го преценявате? защо не можем просто да се уважаваме, просто ние правим на другите? Не всички мюсюлмани не са терористи Имам и доказателства http://www.thedailybeast.com/articles/2015/01/14/are-all-terrorists-muslims-it-s-not-even-close.htm проверете го навън !!!!!!!

    • всички неща всичко ... тези как тези пакистанци могат да мислят така за себе си ... първо те се отнасят с жените си като с животни..смятат се за по -висши ... след това се молят за помощ в САЩ и Китай..на добра воля на Индия те не предайте ги и ги оставете да се насладят на река Синдху, която води началото си от Индия ... толкова много пъти ги ритаха задника .. през 1947,72 г. Каргыл ... винаги предатели..не мисля, че намушкването е учение за всяка религия ... Индия durin наводнение и земетресение ... поне честно да ви сол на вкус ..

    • как всъщност можете да мислите, че вашата собствена религия е най -добрата в света ... не е ли абсурдно? Искам да кажа, че дори вие знаете, че Пакистан е известен със своите терористи ... затова САЩ стрелят с дронове там ... дори нямате стабилно правителство..имате ли дори уважение към конституцията? Искам да кажа, погледнете силата на Индия ... сравнете армията, военновъздушните сили с тях ... не мислите ли, че Пак оцелява само поради техните толерантни поведение и по -високи човешки ценности ... никога не съм виждал никоя религия да популяризира убийството на невинни за разпространение на религия или идеология. .

     • шегувате ли се г -н Рахул Ислямът е най -мирната религия в света. Терористите от Пак и Афганистан просто убиват, защото искат да се отърват от Америка и нищо друго. След като тази Америка излезе от Афганистан, ще има мир във всички пак. И трябва да знаете, че смисълът на исляма е мир.

    • ние всички сме равни .. защо принуждавате жените ви да носят бурка е, защото това е грях в ума и сърцето ви ... това е начинът, по който сърцата ви са корумпирани..несигурни ... защото цели по дяволите учението е погрешно ... скривам се, защото знаеш, че имаш склонност да крадеш ... дори не вярваш на собствените си хора как ще разпространиш мира в света? ти се съмняваш в собствената си съпруга..отвратителна..ма си мислил, че са хора?

    • Можете да говорите за индуистки мюсюлмански бунтове в Индия, но какво ще кажете за бунтове на сунитски шиити във вашата страна колко хора са загинали в тези битки, казвате, че сте държава, базирана на исляма, така че смятате ли, че е оправдано да убивате хора във вашата страна в името на религията оправдавате ли дискриминацията, която вашата страна прави спрямо ахмади сектата на хората Съгласен съм, че Индия е виждала бунтове в гуджрат, но това е било веднъж на толкова години, но във вашата страна мюсюлманските терористи убиват равностойно количество мюсюлмани всяка година от друга страна, не забравяйте изнасилването и принудителното преобразуване на индуистки момичета във вашата страна, така наречените ви пред мюсюлмани, помислете два пъти, преди да застреляте дете като Малала Юсуфзай, така че не забравяйте, че Индия все още е по -добре да живее за мюсюлмани, отколкото чистият ви Пакистан ... сега също ми отговорете, че пакистанците, които живеят в САЩ, твърдят, че са индийски мюсюлмани, когато ги попитат техните приятели защо мислите, че това е така, защото вашата страна спонсорира тероризма, факт, известен на света, така че помнете ър, приятелю, ако плюеш слънцето само защото ревнуваш от светлината му, не забравяй, че плюнката няма да намали слънчевата светлина, но ще падне върху собственото ти лице, така че запомни това, преди следващия път да говориш против Индия

     • в Пак няма такива неща, за които казвате, че битките сунитски шиити просто Америка се опитва да накара хората да повярват, че има такива битки. Съседната ни страна Иран, в която 98% от хората са шиити, но ние ги обичаме, защото са мюсюлмани. Пак има много добри отношения с всички мюсюлмански страни, а Индия няма такива отношения с тях и как мюсюлманите в Индия могат да кажат, че живеят добре там и какво ще кажете за джамията Бабари? Светите места не са защитени там, тогава как можете да кажете, че мюсюлманите са спасени там. За Пак знаете само, че те са терористи. в Индия има повече бедност и по -малко съотношение на БВП в сравнение с Пак. Слушали ли сте някога и Храмът е разрушен в Пак. И когато говорим за мюсюлмани, ние управлявахме целия подконтинент около 1000 години.

    • в pepole са родени има индуси (попитайте с баби родители) и се превръщат в други религии, така че нямате право да говорите нищо u pepole може да промени вашата религия в бъдеще.

    • обичам Пакистан.и харесвам Индия. Аз съм пакистански, но обичам да посещавам Индия. Бих искал да мога да посетя Индия.

    • Сър, вие не знаете това, нито индус и нито индуизъм вярват в тази неприятност и целият свят знае вашите чистоти, така че моля помислете, преди да говорите нещо специално за Индия и индианците

  • @Rajinder, Какво пушиш напоследък.

   • Сигурно е пушил кучешки лайна ... Момчета, попитайте го за религията на това куче.

  • Мисля, че просто се шегуваше.

  • Глупаво е да сравняваш Индия с Пакистан и има грешка в статията, Индия тества ядрена способност през 1978 г., но Пакистан изпита през 1998 г., индийците също, преди всичко Пакистан е провалена икономика, повечето от развиващите се страни имат темп на растеж на БВП минимум 5 %, но Пакистан само 2,8%, но Индия се повиши до 9,87%, индийският БВП по отношение на ПЧП е 4,46 трилиона през 2010 г., Пакистан получи само 287 милиарда, като ден след ден Индия става все по -мощна както в икономиката, така и във военната област, тъй като икономиката на Пакистан не позволете им да получат модерно оборудване, както могат индианците, видях коментар, че Индия е получила свобода от Пакистан, той трябва да премине към първи стандарт, тъй като е получил 0 знания, това е най -смешното нещо, което съм чувал! Пакистан сега се бори срещу тероризма си, но всъщност страната е пълна с терористи, най -добрият пример е бин натоварен да бъде убит от къща, която е на около няколко километра от PMA, това дава силен знак, че Пакистан защитава терористите, може би това отношение ще стане причината за края на Пакистан, изчакайте и ще видите!

   • Историята не може да бъде поправена. Опитайте се да им помогнете, като им помогнете в бъдеще. Последният път продадох любов на ПАКИСТАН и в замяна те ми дадоха благословия.

    (ИСКАМ ПАКИСТАН И ИНДИЯ ДА СЕ СЪБЪРНЕТЕ ПОВТОРНО. ОБЕДИНЕНИ ПАК, КАКТО БЕШЕ ПРЕЗ 1906 г., когато водихме една и съща битка за свобода. (ВРЕМЕТО ПРЕДИ ДЖИНА БЕШЕ СТРАХОТНО, СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ИЗВЪРШЕНО. Хайде момче, кажи ми какво мислиш:- Беше ГОСПОД ДЖИНА домашен любимец на БРИТАНЦИ или ПЕТ НА СОБСТВЕНОТО МИСЛЕНЕ.)

    • TINGS са далеч неразкрити от глупостите, които обсъждаме! всички говорим в Индия .. Пакистан.! Какво ??? ВСИЧКИ, които искам да кажа, е .. do billiyo ki ladhai ka fayeda humesha bandar uthata hai 🙂

    • Почти всеки човек, коментирал тази тема, е неграмотен или просто тъп, тъй като владеенето на английски език е беден. Също така 95% от коментарите са зле информирани и нямат фактически доказателства и се основават на собствените глупави, изкривени възгледи на индивидите. Индия стана ядрена държава през 1978 г. и на кой му пука, когато Пакистан стана такъв! Пакистан няма приятели по целия свят, тъй като фондът за бедствия за земетресението получи почти 0 вноски от света, тъй като виждат Пакистан като терористична държава, която е на прага на Гражданската война. Паки мразят Запада, но с радост вземат подаръци от САЩ и смятат, че Чинковете са техни приятели и не осъзнават, че са манипулирани от китайците, тъй като се страхуват от потенциала на Индия да бъде свръхсила. (Забравили ли сте удобно мюсюлманското потискане в Китай) Пакистанската армия дори не е в същата лига като тази на Индия и ако ядрените бомби не бяха използвани и двете страни отидоха на война, Пакиската щеше да продължи няколко часа, ако това. Индия е разработила много необичайни оръжия и също така е в партньорство за разработване на оръжия с най -добрите оръжейни дизайнери от Русия, Израел и САЩ, всички те виждат Пакистан за това, че това е глупава държава, пълна с груби невежи, инбредни, нетолерантни c* ** тези, които смятат, че могат да принудят света да повярва на тяхната изкривена идеология. Попитайте света какво мислят за Пакистан и неговия народ и огромното мнозинство ги мрази. Надявам се 1 ден САЩ | прави ни услуга и ги изтрива от лицето на земята, както заплашиха да направят по време на войната в Афганистан. Светът би бил по -добро и безопасно място без PAKI Stan !!!!!! Ps Rajindeer ти си дебел пич! WTF за какво говориш? върни се в детската градина, ти Muppet. Не забравяйте, че войната е международна афера и много богати страни имат личен интерес да защитават Индия. Какво притежава Пакистан, кацнал в Арид? За британските сикхи, които говорят за приятелство с Паки, нямате представа колко те мразят вас и вашата религия, мислите ли, че ще ви помогнат? Задника ми. Те биха те намушкали без да се замислят, ти си Кафер в очите им. Роден съм и израснал във Великобритания и през годините се запознах с много пакистанци и все още не съм намерил човек с чисто сърце, и двамата са изправени. Религията е просто начин да контролирате масите по целия свят, направете своето проучване и спрете да следвате сляпо Bs, които сте чели в някоя книга. Докато Индия се откаже от някои от своите обичаи и религиозни вярвания, те никога няма да станат наистина суперсила.

     • „Почти всеки човек, който е коментирал тази тема, е неграмотен или просто тъп, тъй като владеенето на английския език е беден на пикня ...“ ... казва гордият индиец, който обикновено използва главни букви в средата на изреченията. И все пак здравият разум никога не е бил силната страна на моите сънародници. Фактите и здравият разум прелитат над главите им. Те удобно забравят или пренебрегват неудобните истини. Тогава винаги е необходимо да ги повтаряте. И така, разликата между моята страна (Индия) и Пакистан е въпросът как всяка нация се отнася към своите малцинства. Това е истинската индикация за това коя е по -цивилизованата. По -голямата част от населението на Индия (индуистки) по природа е много дясно и националистично. Те са склонни да не могат да съпреживяват / съчувстват на затрудненото положение на малцинства като мен в Индия. Така че нека изброим разликите между нациите: 1) а) Международните права на човека са свободно управлявани в Пакистан. Пакистан ги пуска в страната .... Позволява им да се движат свободно и да докладват за всичко, което искат, колкото и отрицателни да са констатациите за Пакистан. б) Индия не допуска никакви наблюдатели на правата на човека. Няма. Международните правозащитни организации нямаха друг избор, освен да промъкнат оперативни работници, изложени на голям риск за живота им, както в Пенджаб, така и в Кашмир.

      2) а) Международните организации по правата на човека, като Amnesty International в Лондон и Human Rights Watch в Ню Йорк, изчисляват, че до четвърт милион сикхи в селския Пенджаб са били убити от Индия от 1984 до 1996 г. б) броят на сикхите, убити от Пакистан през същия период = нула.

      3) а) Индийците редовно извършват варварски кланета срещу неговите малцинства. Срещу мюсюлмани в Гуджарат и Бомбай ... ... против сикхи в Делхи ... и клането през 2011 г. и изнасилванията на няколко хиляди християни в Ориса например. б) Броят пъти, в които пакистанците са били на варварско клане, бушуващо срещу малцинствата си = Нула.

      4) а) В Пакистан тези, които убиват, се преследват и наказват. б) В Индия, където животът на малцинството се придава много малка стойност, убийците на малцинствата се възнаграждават с длъжности с висок пост. През 1984 г. в Делхи, само за една нощ, 10 000 сикхи мъже, жени и малки бебета бяха убити от тълпи индианци, включително полиция и политици. Към днешна дата нито един човек не е арестуван, обвинен и затворен за тези убийства и изнасилвания. Индийските власти оправдават убийствата с това, че „о, хората просто пускаха малко пара“. И винаги, когато сикхите изискват справедливост, индианците ги етикетират като „пакистанци“ или „бойци“.

      5) Най -основното човешко право е правото на съществуване. а) Пакистанската конституция специално признава съществуването на сикхизма. Като такива, законите на земята винаги са признавали религиозните нужди на сикхите. б) Индийската конституция изрично отказва да признае съществуването на сикхизма като религия сама по себе си. Като такъв, например, всеки сикх, който се е оженил в Индия след напускането на британците, не е имал избор (ако иска или се нуждае от свидетелство за брак) да подпише лист хартия, в който се посочва, че са индуисти и са имали индуски брак .

      Сега ми кажете .... Колко от индийските националисти тук биха били щастливи, ако им се наложи да изживеят живота на малцинство?

      Винаги, когато някой иска да знае разликата между една нация и друга, никога не трябва да разчита твърде много на възгледите на мнозинството от населението. Техните преценки по своята същност са замъглени от фалшиво чувство за патриотизъм. Ще разберете колко истински цивилизована или нецивилизована нация е, като погледнете как се отнася към малцинствата си. Като малцинство от Индия позволете ми да заявя съвсем ясно факта, че Индия не е просто нецивилизована, тя е варварска, жестока, без съвест и без срам.

     • 1974 г. е, когато Индия става ядрена, не че това означава нищо, докато Индия не изкорени бедността, глада, липсата на канализация, експлозията на населението, липсата на инфраструктура, религиозния фанатизъм, ислямския фундаментализъм и т.н.

  • Хахаха…. ху… ху… ху…. Ха ха ха ... ... каква шега си направил, хиляди палец надолу, приятелю. Както и да е, не казвайте това на никого в противен случай или ще получите същия забавен отговор. (Съвет: Научете историята, след което коментирайте)

  • Хей, казваш, че ние, индианците, сме твои роби, помни, копеле, ние ти дадохме благотворителна сума от 64 крори, когато хората нямате нито стотинка за хранене, кървави задници. След това колко индуси могат да живеят спокойно във вашата страна, просто вижте над нашата страна, има много братя мюсюлмани, които могат да прекарат живота си спокойно тук, назовете президент, който е бил индус, назовете спортист, който е индус във вашата страна, но вие идиоти идвате и вижте в ИНДИЯ има поне 1 мюсюлманин, определен за всяка област. Всички сте копелета, които винаги се опитвате да ни убодите, отвратително мислене от вас, момчета

 5. Боло джай шри овен

  Jis tarah ram ji lanka ka gand mara tha. Bilkul usi tarah in madarchod gutter ki paidaish ki gand maarenge.

  Aane wale waqt main jab India ka премиер Narendra Modi или президент Bal thackray yaa Raj Thackray hoga tab hum sab milke в Paki madarchod ka gand maarenge. Йех Конгрес саркар хиджре ки аулад… Ганди ке самай бхи хиджра ти аур аадж бхи хай. Hum bhagat singh, Udham Singh aur Netaji Subhash chandra Bose ki tarah sochenge toh hum in paki ki ghar main iodex lagakar aur dhoop main nangaa karke maar sakte hai

  America had killed Osama bin laden very softly and kind heartedly as if laden were there brother. If laden madarchod had given to me I would have made a huge a big utensil in which I would have boiled oil in it, then would have thrown that bastard in that showing all the madarchods as an example.

  • Have better days the good and pure folks over here and have some right thoughts otherwise have even worse days, those who have polluted voices,contaminated words and stagnant thoughts.

   I am not addressing the person,showing the globe the teachings of his parents ,the culture of his state and the norms of his religion.

   Subhan dear you were right,but i think the persons like him, who are even unable to recognize the difference between what is good and what is not. I think they are just the hell trying to settle there frustration.

   let me make you more easy, they are not attacking us not because of there present coward government but because they know that PAKISTAN is an Atomic power and they also have precedent of 1965 as then we let them realize the difference between purity and impurity…………..

   Indians are just can make hell to there words and do not have courage to even stop there SANIA from getting married to a Pakistani HERO…………..

   The are all really jealous and envious from us THE BRAVE NATION so what the max they can do, just ABUSE , and there jealously calms…………….but anyhow its a worse human nature..

   SUBHAN dear BARKING DOGS NEVER BITE so dont worry let him BARK, we will wait till

   ALLAH ALMIGHTY wishes us to over rule and take over this HINDU nation again……………

   • So you confirm that ALLAH is two entity? Don't say that you haven't. If ALLAH doesn't work in India then who does all these time through the history. I think it is your GRANDFATHER.

    (QUESTION: If you consider ALLAH as one GOD then why you keep ambiguityfying it all the time. ALLAH rule over there and in all universe but you don't accept it. All you want is you person on someone else, don't you? If all already rule over the universe then what is the fight for? For the bounty I think, isn't it?)

   • india captured 2500sq km of area of pak. in 1965,we captured 5000sq.km area in 1971 ,captured 90000 pakis .captured kargill in 1999.we hav given stic in your ass hol saveral times,still bloody terrorists (pakistanis)think they can conquer great india.jai hind!!

    • You seem to me a totally mentally retorted guy. You are having now reasonable views. So better you keep silent.

    • Are you mad? Pakistani army is 4 times smaller than the indian army and pak conquered india s more than 1000sq.miles in 1965 and fought bravely. How can you expect more better to a 4 times small army and with less weapons. And do you know who stopped the war it was your Prime Minister at that time who went to the UNO to stop the war. Pak defeats you all the time whatever the competition is like SUR KSHETRA and cricket. PAKISTAN ZINDA ABAD!

   • allah is a pimp for pedophiles. mohammad raped a nine year old girl who read your hadiths you muslim cunt.

  • Dear Sander van der Vliet, Wow mr. indian this much civilized you are? when you talking just think once that you are presenting your nation. I think you havent ever touch the history. Go lil kid have sweet dreams.

 6. Bajrang Dal u stupid pehle tameez se bat krna seekho phir campare krna aur tum indians ki itni oukat nhi hai k tum hun pakistanis ko maro so u better bahave urself Mr…….

  • Why u guys r fighting lyk members of parliameny. Didn't Pakisthan got their result fighting against India. Last four war against us they only got ass kick frm us but nothing. Evey tym they go for war they vl get same result. In Kargil war they seng Mujahiddin instead of Army……. So same on u guys didn't got that much of guts. After the war they reffuse to eccept bodies of their own Army, their bodies bein burried in our land. So, dear My sweet Paki enemies our Armies cn taste ur sister's bubbies by geeting through pussy of ur pregnent mom…. all u cn do is lick ur ass. And Nothing. So, before getting into debait..please go through internet, surf thrugh the site. Get knowledge. Please man before comingin war have a clean shaving.

 7. Jai Hind………………….! Sare jahan se acha hindostan humara………………..!

  India have world's fourth largest economy soon we'll reach at no. third. India have world's third largest army . India is the world's sixth superpowerful country. India (Kashmir is intergal part of india) is most peaceful country in the world. India don't attack first in any other country according last 10,000 years. India is most friendly country in the world. India is a very beautyful country. India is also known as the hindustan. Do you agree guys…………………!

 8. @ avi naqvi,what pakistan got? No economy stength army with old rifiles ……..only you got some terrorists,and one more thing after marriage SANIA now palying for INDIA,can pakistanies stop this? Think twice,pakistan is a cancer of world,the terrorist factory,and never make foolish comments,i got too many muslim friends and i respect all religions,because our country teaches us to respect all religion,but you guys are muslim extremists,thats makes muslim terrorism,First all try to respect all religion not to copare them,we are all humans

 9. Rhetoric & emotions aside, both India and Pakistan were one country with a single army, families had relatives all over India.We have the same mindset, intellect and emotions,like twins,but events and our leaders have made us blood thirsty for each other's neck with divergent beliefs and goals. It is worth pondering why did the native Indians tolerate the Mughals and their predecessor muslim rulers.It turns out that they were real leaders and dispensed true justice which made them favorites. This Hindu Muslim issue was born after the advent of the British, who were led by the Liar Mr.Robert Clive who resorted to unethical impurities of exploitation of divide and rule thus made a brother an enemy of his own brother. The issue gained momentum after partition when initially politicians and later intelligence agencies of both the nations raced to create a justification of separation.The Samba Spy scandal is the true manifestation of what the Intelligence is capable to do and vilify the innocent. I in no way profess a reunification but profess that we should bury the hatchet respect each others sovereignty and work together for the betterment of our people absolutely independent of foreign influence. Look at the Mumbai carnage , no Pakistani of sane mind would ever think of such an unresponsive action since the obvious consequences were of no benefit to Pakistan. Rather the consequences were utterly damaging for Pakistan.So who could these Non State actors be? and who supports them? There is only one answer to this, both India and Pakistan should absolutely shun fingering each other, be it in Afghaistan or Assam. We should develop mutual confidence to openly discuss issues instead of making the world interfere and manipulate our relations for their sinister geoploitical interests.Kashmir does not belong to either India or Pakistan it belongs to the local people of Kashmir. so what are the armies of |India and Pakistan doing in Kargil and Siachin? I implore to the Indians and Pakistanis alike to think out of the box and make a new begining of living like friends instead of being hell bent on destroying each other with foreign exchange spent on purchase of expensive weapons, and butchering our soldiers. Alternatively we should send our politicians to fight on the borders because this way we both shal get rid of our common problem. Britian , France , Germany, Japan and USA never look at each other s as we(Indians & Pakistanis) do. I have read the abusive comments of Bajrang Dal and would like top comment that only the abused people resort to abuses.Sorry for the bad language but (Gaand wohe marna chaata hai jis ki baji hoti hai) Please stop fanning hatered because in india you have more than 140 Million muslims and if you alienate them you will further divide yourself.Look at the Bangla Desh experiment, why do they hate you after all what you did for them? Long live India and Pakistan

  • There so many other countries that are alike and same context but People try to cope with it. Otherwise Indian are well known for their love of Peace, Pakistanis are Muslim so the love of human is the essence and the core Value of Islam religion…so come on join Kaisier Hameed Khan at least his reflexion The Western Countries are aware by what can divide the Third World (even the BRICS) and they let the game playing cause it is running for their own goals. Nowadays, no Country can Claim nor declare that she is secure and safe (economic, military, social…) the countdown has commenced so be aware about what we could loose… nothing last forever

 10. Reply Sam: you are one big mouth “hindu son of a bitch.” You snake worshipper's what do you know beside's drinking cow piss ! “Pakistan a cancer to the world, and a hut for terrorists. What do think about your own “mother fucking India.” Where monkey's, snakes, elephant's and cow's are worshipped as god and have more right's than both Muslim's and sikh's! In Pakistan we have “hindu temple's, Gudwara's and Churches but have you ever heard Pakistanis have (shaheed) any of these religous sites? Infact Pakistan goverment and forces provides great security for these holy sites and genrous arrangement's for sikh vistor's coming Lahore to 'panja sahib. While in India ignorant, uneducated hindu's unlawfully over took (Babri Masjid and shaheed it and then murdered thousand's of muslim's who protested. Have you forgot the 1984 sikh masacare, when thousand's of hindustani forces charged inside (Golden Temple) with dirty mud boot's, killing thousands of sikh's inside there holy temple, after that Indian prime minister Indra Ghandi, very rightly was shot and killed in revenge by her very own sikh bodygaurd's. In response hindu's then butchered thousand's of innocent sikh men and women, committing rape, tourture and burning young and old sikh's with tyres stuck to there head's. Then a few year's back how could we forget the famous (Gujrat riots in Ahamdabad) in which thousand's of muslim's were killed either burnt alive, raped and hacked because they were standing up for there right's and faith! Fine Pakistan is not currently in a good order, but thank's god it's still our land a free land for all muslim's.

  • You are grossly exaggerating, if this is indeed the case why are minorities declining in Pakistan and minoroties flourishing in India ?. Even Indian muslsim agree that they have the most religious freedom, since only in india all muslims, shia,sunni,ahamedia,sufi can freely follow their religion unlike other islamic states. The Sikh riots and godhra train torching and retaliatory hindu riots were true but they have been contained, no minority leader is killed in india. Pakistans only minority assembly member the christian Shanbaz was killed because he supported Asia Bibi. In contrast India has large minority political body many national leaders of repute, artists,public servants, scientists,presidents from muslims even more from christian community. Indian states have reservations ranging from 12% to 5% for muslims in public institutions, all minority instutions have reservations from 90% to 55% for minorities. Wake up my fellow, India is simply secular, and Pak is islamic fundamentalist.

  • Yeah we know pornistan is the shithole of the world ans has been called the international migraine.

  • yes iam with u bro u are 1000000 percent right

 11. I remember a incident a decade or so ago. A father and two of his son's were burnt alive in their car in India, for being christian's. I've never heard such eveil event taking place in Pakistan despite all the negative reports we here about it. Sam, there's no doubt that Indian's like yourself need a good knowlegde before publishing your offensive rubbish that upset's other reader's and creates problem's, on this website. Pakistan maybe five times smaller in size to India and have less armed forces and weapon's. But Pakistan is no push over, trust me, even your Indian army, full of sikh's, understand and respect it. Forget what happened in East Pakistan, that time Pakistan were not united as a nation or military so Pakistan enimies took advantage. Again go and get your proper knowledge before talking bazaari language! HEAR these word's, here first, India would never dare to attack a United Pakistan military and nation if it dare does then India would be taught the lesson of 1965 war and put it's own and whole of asia's exsistance in 'grave danger' then your folk's America and UK would have to save your back-sides again! Finally before you start your crap, India did not win that war, ever been Lahore and Sailkot? If not! Then I'll advice you to start your 1965 Indo- Pak war knowledge from there and not the media, reading paper's or watching bollywood crap.

  • actully not any mistake of pakistans people who hate to indians because they dont no ther forefathers was hindu who defeated by arabic muslims and converted there for they mentaly servant of arabic islam and forgot respect for his original religeon of hinduism

   • what did you say that our real religion is hinduism! My grandfather came from india and he was a muslim. We have only one GOD and we believe in his last Prophet(PBUH). You say that 80% hindus in india well we muslims ruled on this india for about 1000 years and I am proud to be a muslim! Why millions of people converted to Islam in India because it is the most peaceful religion of all times. And if you want to succeed in your present life and the life after death you must follow the sayings of Islam.

  • After partition, India had 81.5% Hindus and 11 % muslims,today it has 80.5% Hindus and 13.4% muslims, most of the muslim increase is from illegal immigration from Bangladesh. By contrast Paksitan had 11% hindus after partition which is now around 1%, this is because Hindus get persecuted against in Pakistan. Even Christians are not spared, recently a popular Pakistani secular governor Salman Taseer and Shahbaz Bhatti the only minority member of national legislature, were killed because they supported a poor pakistani christian lady Aasia Bibi who was accused of Blasphemy and sentenced to death. India encourages all religions, India has a growing muslim population because india allows the practice of all kinds of islam, much unlike any islamic country all groups of muslims like shias, sunnies,ahamedias all of them can pursue their religion freely in India.

   • And what about us Sikhs ? I get the impression India places such a low value on the life of minorities that, like stepping on ants, it brushes aside the death and suffering of minorities as irrelevent. In fact, it doesn't even notice it happening. India officially refuses to even acknowledge that Sikhism exists as a religion in its own right. Can there be a greater insult than this ? The answer to that, of course, is yes. There can. Amnesty International, and other international human rights organisations, estimate that the total number of Sikhs killed by India is in the region of a quarter of a million. Are those 'minority' lives so worthless that you're able to 'forget' about them and place yourself in a position to give Pakistan a lecture on how to treat minorities ? Remember one thing my brother. On the Pakistan side of the border they let independent international human rights organisations in, they let them move freely, and they let them report to the world whatever they find freely. On our Indian side of the border, our country has consistently refused to allow any human rights organisation in. Trust me my friend, we are in no position to lecture anybody in the world about human rights and treatment of minorities. This past week, as the international media was full of reports calling India a 'Banana Republic' for the way in which it wanted to hang a Sikh that assassinated a mass murderer and yet rewarded with positions in high office Hindu killers that butchered Sikh men, women and tiny babies in 1984, has shown our nation to be among the worst in the world when it comes to human rights. He who lives in glass houses…..

    • my dear paki friend, tell me why minorities are reducing in numbers in Pak but in India they are thriving ? why are you lying on your arse pretending to be a sikh ?

     • I am a Sikh. A doaba jatt Sikh. What you have said in your message is indicative of the life of a minority in India. As long as we minorities keep patting you on the back and telling you how lovely you are you promise only to go on intermittent massacre sprees against us. But if we dare speak our mind we are labelled as either 'terrorist', 'militant' or most often 'Pakistani'. You've just highlighted exactly what I said in my previous message, ie the fact that to be a minority in India is akin to slavery but worse. Worse, because not only do slaves not often get killed en masse but they do at least have the freedom to speak their mind without fear. I shall repeat what I stated in my previous message : If the question is 'what is the difference between India and Pakistan' ? then the real answer is this : Pakistan allows international human rights organisations such as Amnesty International to have free unrestricted access into the country and it allows them to monitor and report on everything they find, no matter how bad. India, has for the last 25 years refused to allow any of these human rights organisations in. As a result, organisations such as Amnesty International had to smuggle in it's monitors into Punjab from the late 80's to late mid 90's. They, Human Rights Watch, and other independent groups, estimate that up to a quarter of a million Sikhs were killed by India in rural Punjab during those years. Now tell me….of the 2 nations, which one is trying to hide its treatment of minorities from the world ?

    • Dear Paki friend hiding in England,Stop embarrassing yourself, what ever made you say that a quarter million people were killed in India. I have very little time for agents like you, but the stats don't lie. India : Minorities grow faster than Majority, Sikhs and Hindus and for the most part of urban India Christian and few Muslim communities are integrated. There is huge urban rural divide, there are sectarian problems throughout the country, which needs to be addressed. There is huge levels of corruption and population explosion due to illiteracy. Pak: minorities have been reduced to the point of non existence, there are rural muslim courts that operate in the countryside, there are scores of Sikh people in punjab mostly men who want to bring there family from pakistan back to India, they want India to provide citizenship to them as well. Search for 2 sikh youth beheading in pak, happened a few months back. Search my other posts for stats of minority population decline in Pak and growth in India.

     • what a dumb fi am !! i replaced 'their' with 'there'..can't believe it, such a paki thing to do.

     • Valinder, you claim sikhs in Pakistan want to return back to India! Let me tell you some thing gandu, there was just the one sikh recruit in the Pakistan army during Musharaf's era as president. Now there are hundreds of sikhs who have joined the Pakistan army from bolochistan and they are ready to die for and to defend their country Pakistan. Apart form one or two regretful recent incidents the sikh community here are very happy living here in bolochistan and Lahore Punjab. You REALLY think by sitting in your living room, watching and hearing the crap on television has made you a super agent or something when your just a hater, loner and sick head who does not STOP going on about Pakistan!

    • i believe you're jasvindar singh, my old collegue because he was the same big mouthed prat.

    • kar di na sardaron wali baat (india means everyone, no particular . No matter even if you're sikh or anyone else.)

   • if you are saying that in india there are living all religions in peace then why sikhs are trying to get their Khalistan?

  • U pakistani say thanks to this gay congress govt for saving your brother terrorists in india. But trust me the day when bjp or shivsena comes in to power. We will remove the name of pakistan from world map. Remember the kargil war what happend to your terrorist soldiers

  • Guys do you know, the whole world India attacked Pakistan without any reason.They are fighting with us because why did we left the sub continent. They attacked our mosques and harmed Islam. They were destroying our region. So our founder decided to leave this sub continent the india. Now world tell me is it fair. THey are stopping water in Pakistan because of the problem of Kashmir.

 12. Slovenija is the strongest!!!!!!

 13. REPLY TO YOU:

  If you're all mistaken then you're forgetting that we were once a part of BRITAIN, means we were Britishers. They ignored us that why we kicked them off out.

  Why don't you people improve you locate rather than thinking about boundaries which make no effect on you daily life. You got to care about all because media circulate every information in few minutes. Go out and look at your neighbourhood, problem is bigger than you thoughts in you locality. But no you'll never do anything for it because you want to get satisfaction from abusing and contradicting.

  India and Pakistan are now two countries, does it made any difference, any improvement on our life. If we haven't created CONSTITUTION then there would be no difference. WE BOTH WOULD BE DOOMED AND PUPPET TO SOME WESTERN OF EUROPEAN COUNTRY OR TO CHINA.

  A suggestion to Indian (and especially BAJRANG DAL ke LANGOOR): SHUT THE FUCK UP for the sake of RAM JI, AND FOR ALLAH AND GURU SAHIB AND CHRIST AND MANY MORE. AND YOU ALSO CAN:

  1. improve your surroundings 2. improve you thinking 3. improve you house and your girlfriends. 4. don't get hasty about over religion, if GOD IS ONE one than in no manner it could be divided. 5. learn more of history and you'll know that how religion was used as a weapon to rule over people through the course of history.

  &

  A suggestion to PAKISTANIS: JOIN THE GANG OF INDIANS BECAUSE SOON WE'RE GOING TO BE DEVELOPED NATION IN VERY PEACEFUL MANNER or

  1. improve your surroundings 2. improve your constitution 3. try to look above basic things you got from AL-QURAN because the more you'll read, the more you'll know that how much things you're missing. 4. don't get hasty about over religion, if ALLAH is one than in no manner it could be divided. 5. learn more of history and you'll know that how religion was used as a weapon to rule over people through the course of history. 6. you love SANIA MIRZA, AMITABH, AAMIR, SALMAN, ASHWARYA, HRITIK, IMRAN, AMISHA, AKSHAY, RANBIR, YUSUF SAHIB (Dileep Sahab), LATA JI, AR RAHMAN, SHAHRUK, PARVEEN, SANJAY… AND more. WHY CAN'T YOU LOVE THE WHOLE INDIA, WE WERE ALL INDIAN ONCE UPON A TIME… AND BRITISHERS TWICE UPON A TIME.

  HAVE A GOOD TIME WITH HISTORY.

 14. Re: Vilander. So you claim India allows practise of all religion in there country. So what do you mean ..? Does Pakistan not allow the same freedom for Christians, Hindu's and Sikhs to practise there faith! I am from Lahore, Pakistan and let me tell you that christians are free to go churches and celebrate christmas, hindu's who are still living here, practise there faith without any fear, they celebrate holy, diwali just as yourself very freely and happly in India. Our sikh punjabi brothers are also given all the freedom to practise and enjoy there religion our goverment and the people of Lahore encourage all sikh's to visit there holy site here in Lahore. The people of Lahore give the sikh brother's and sister's a great welcome every year and our goverment provides and gives excellent accomodation to the vistors! Pakistan people respect every faith and person but you do get hot heads and sick heads every where “not only Pakistan.”. Have you ever tryed wondering, why the Pakistan cricket team, when they tour India do not play a single game in mumbai ..? Since 1988 because of religion and politics the shive senna party have barred and threatened Pakistan from visiting mumbai! But when the Indian cricket team visit Pakistan, they play in every city freely without threats and politics. Like Pakistan- the muslim faith in your country also has not been accepted nor recognised till today that is why babri masjid was destroyed (shaheed) and thousands of innocent muslim men, women and children were butchered. I'm gona keep things very brief here .. But what respect did your leader then -Indra Ghandi, In 1984 show to the Sikh community and there holy golden temple ..? The Indian army entered the temple with muddy boots and murdered scores of Sikh brother, sisters and children the masscare continued all over and around India! Where ever a sikh was seen he was murdered (with a burning car tyre around his neck while his sister and wife were raped and children killed. I think I've said enough .. I feel I don't need to talk about the gujrat riots that took place a few years back!

  • @ Sahid, salman taseer killing for assisting poor christian girl, sikh youth beheading for refusing to convert, hindu girl forced conversions in pak. India muslims are growing in numbers vs PAK : hindus and christian and ahamedias killed. shia vs sunni violence. Gujrat and babri masjid were mistakes they are legally being handled, but there have been innumerable such crimes committed in the past by muslims in india (so many temples destroyed)and in the present in afpak ( buddhist relics destroyed). I dont care if you do not understand, but you should know that you are evil and we will get you. pak = pathological liars no other country has people who sit together and lie to each other.

   • Today Pakistan is a target of international propaganda. The story's you are telling here on these pages are the prime examples. Shia killing sunnis, sunni killing shia, sindy killing pathan, Pathan killing bolochy, punjabi killing sindy. In Pakistan notably in Nwfp, 'I don't care if u don't understand' but there is about five foreign intelligence agencies roaming and operating there killing networks. People such as undercover. CIA agent Raymond Davis who murdered 2 Pakistanis in cold blood, agents like him from USA, Israel, UK, Russia and India are sniffing around like dogs for Pakistan's nuclear weapons. These CIA, MI6 and RAW agents are supplying weapons, technology and cash to terrorists in Bolochistan and Karachi. Pakistan security forces have found large Indian currency on many occasions togeather with American made guns, remote devices and suicide vests. The weapons are coming from Afghanistan, where Pakistan haters and enemies America, UK and India are training and arming these young hopeless Afghanis. The embassy's in Kabul where India, America and Uk should be giving out visa's but instead is being used to train, arm and send these terrorists over the border into Pakistan and they carry out these target killings, Shia and sunni violence, suicide attacks and none muslim beheadings just to destablize Pakistan. If u one to fight at least have the guts to come face to face, like a man, don't attack behind our back's like cowards.

    • I also heard that on monday last week pigs flew in the sky in Islamabad, RAW,CIA,MOSAD,MI6 conspiracy

     • Vailander, there is an old say in Pakistan. “Even if a parrot sneezes in India, Pakistan and it's ISI would be blamed.” This example was and is still very famous till today in Pakistan. Especially after the questionable mumbai attacks, when all fingers pointed towards Let and Pakistan's ISI within 20 mins of the incident. That's absolutely not enough time for an investigation, let alone pointing fingers for certain. That's how much hindustan hates Pakistan.

      Pakistan and it's civilised people do not hate India or any other nation! But why has India not allowed Pakistan players to take part in it's IPL series? If it's such a peaceful country and a fast moving nation and democracy as you describe it to be here and why is politics being involved in sports. I feel not all but a few haters living inside Mumbai would have the answer!

    • thank god, i thought indian intelligence agency has done nothing, at least they are supplying something to pakistan, keep up RAW.

   • Valinder , Namaste, Ram ram aur Sasriakar. Don't flatter your self, India can not hide there evil side, even with passing time. There are still many old generation sikh's living today in India, who have not forgave Indra Ghandi's goverment for the 1984 golden temple event or those evil 'hindu muderers' for the masscare that followed sanctioned by Indra ghandi, in which thousands of innocent sikhs were butchered and many burned alive on street's in Delhi and in there own homes. I can claim the same for 'muslim's' who are living in India, some in fear. Most muslim's in India have still not forgive Lal Krishan Advani and ex-pm Atal Vajpaee for the Gujrat riots, in which innocent muslim men and kids were hacked to death for there religion while there wifes and daughters were raped and murdered, those evil 'Monster Hindu's did not even spare the pregnant ladies-bloody beast's. I can recall a “incident” during the gujrat riots, a pregnant muslim women was stabbed in her sensitive part and her kid was cut out and murdered along with the poor mother. Well, I believe I've taught you enough evil India of morden time so I've decided to skip the babri masjid massacare. FOR NOW! You claim these events are being investigated but evil Lal Krishan advani and Vajpaee are still walking free- protected by the hindu lobby. Till today NO hindu elect prime minister has oppologised for the 1984 golden temple event and neither to the sikh community? Before you come and state on these pagess let me tell you this? Present pm Manmohan Singh did oppologise to the sikh community but to me that is a joke! “A sikh oppologising to another sikh” for a crime that he or his own community did not commit. Now about Pakistan? Salman Tasser's murderer is in custody and is facing his murder charge. The people who are responsible for beheading a sikh brother, would also be hunt down and brought to justice in the mean time you concentrate on your own system in India who have failed and disappointed the sikh's and muslim's. The next time you look in the mirror, remember, all what I've taught you today before acting a civilised Indian. Oh and GO Srinagar! Speak to the muslims there and they would tell you how the evil Indian army is torturing them each and every day and who they perfer to live under evil hindu India or a muslim Pakistan?! Finally, Pakistan have nothing to do with hindu temples being destroyed in India before 1947, because Pakistan was not even created the time your speaking about so I wonder how old you are. Pakistan also has nothing to do with the(buddist statues destroyed in Afghanistan, because it's not our soil it was back then a independent and free country. I see you like a mad dog barking, but does not bite, if India wants to remove Pakistan then what is it waiting for!

 15. Re: I am from Sailkot, Pakistan. Let me tell u I have know interest or either problem with Sanjay Dutt, Salman Khan, Sharukh Khan, Aamir Khan, Amitabh, Dilip Kumar or any of the celebrities mention in the gross letter above! Not all Pakistanis watch, enjoy and fantasies with indian celebrities. The person who wrote the letter above is either stupied or illterate .. Is there any country or nation in the world who don't have hot heads, sick holes or haters ..? So to say Pakistanis like watching bollywood stars but hate hindu's or sicks is ridiculous. No nation can claim to be perfect including India and Pakistan! Pakistan also have famous sport's, tv celebrities past and present who are entertaining all minorites in India, such as Wasim Akram and Rahat Fateh ali Khan, who followed his late uncle ustad Nusrat fateh ali khan foot steps to India. Shoiab Akhtar was also a famous figure in India as was Javed Miandad and the great Imran Khan. Gazaal greats Gulham Ali and Mehdi Hasan are also highly respected singers in India but would I would not say “why love our cricketers and singer's” and hate Pakistanis? Because it's not true and it will be stupied to judge every finger on the hand the same way. Any normal Pakistani civilian does not hate any nation, from any back ground, minority or religion I belive the same about India, Bangladesh, Sri Lanka or any country in the world but every country has haters sadly!

 16. Re: Vailander & Lucky. I am not pretending to be a sikh “ram ram” friend! I am calling sikhs my brothers, simply because I am a Pakistani punjabi and they are punjabis aswell. But obviously you would not understand the context because your a piss-drinker and a snake worshipper. So try understand the meanings before getting your black smelly arse to post your bullshit! Oh and wait till the Americans .. run away from Afghanistan, the Pakistan ISI are desperate to pay back all the dirty propaganda and pain your Indian goverment and raw agency has done for past ten years and still are in Bolochistan and Karachi! RE: Lucky. Pudi. de! Wait until the mullah's come to power in Pakistan! That day Kashmir would be Pakistan's and the rest of India's provinces would be on fire! The Pakistan ISI have enough under cover agents operating inside India waiting to turn it into a big round fire ball. Your army won fuck-all in Kargil 'stop watching to much bollywood' the truth is your then pm Vajpaee ran holding his toti to president Bill Clinton, he begged Mr Clinton to pressurise, Pakistan, goverment and army to pull it's forces out of all captured Indian check points and land. Your dream of removing Pakistan of the map will stay a dream and inshallah like your elders, you will die on it!!

  • 🙂 i hit a touchy subject there dint i, you are so filled with hate, racist streotyping,radical islamism and pure evil that its a waste of time trying to have a civilized conversation with you. You are type of people who kill,rape and forcefully convert Hindus,Christians and Sikhs into muslims in pak. You are the type of people who are spreading hate throughout the world,exporting terror. But there is always a price to pay pig. You are the type of people who are the reason Indian and the World population at large is not going care about what happens to pak people when the war comes. See you in Hell SOB. ( It was Nawaz Sharif who ran to Clinton, watch Hasan Nisar videos)

   • Vilander, seeing how a thousand Christians were massacred in India (Orissa) last year simply for being Christian its probably not a good idea to draw attention to yourself in that regard. I have no idea how Hindus are treated in Pakistan but I do wish you wouldn't include us Sikhs in your list. I'm a British Sikh and each year many many thousands of British, American and Canadian Sikhs visit Pakistan on yatra. You just would not believe how much love there is for us Sikhs in Punjab. Indeed, sometimes the love and respect can be overwhelming. I've never been myself but my mother and relatives that have, come back full of stories of the love and bond between Punjabis and Punjabis from both sides of the border. Which reminds me of another 'Difference between India and Pakistan': D'ya remember the 'friendship' bus service that started between Delhi and Lahore ? When the bus, full of Indians, travels in Pakistan it is showered with garlands of flowers by the public. When the same bus travels in India, full of Pakistanis, it needs an army escort through Haryana because Indians pelt it with rocks. The 'difference' clearly then, is that one group of people are civilised while the other are not.

    • Yes the kind of love that two sikh youth received by getting their heads beheaded. Its clear that you are a pakistani trying desperately to sound non resident Indian in Britain, look at your state, you can even claim that you are a pakistani Muslim such is the stature of your country.

     • My word the bigotry of Hindu Indians knows no limits. Either we Sikhs do as we're told…..say what they want us to say…..think like they want us to think…..or we must be Pakistanis. Удивително. Truly amazing. Sikhs in Amritsar openly shouting 'Khalistan Zindabad' in Amritsar just i month ago : http://www.youtube.com/watch?v=L1UvND3_r94 Sikhs in London shouting 'Khalistan Zindabad, Hindustan Murdabad' just 1 month ago : http://www.youtube.com/watch?v=aHTzW6jWz58 Sikhs in London forcing the Indian Embassy to close its doors in fear just 1 month ago : http://www.youtube.com/watch?v=tPE9icvcNFo Sikhs in Ludhiana, Punjab openly shouting 'Khalistan Zindabad' slogans just 1 month ago : http://www.youtube.com/watch?v=SOSEyMSdCl0&feature=related And………Sikhs in the heart of the capital of India…Delhi….openly shouting 'Khalistan Zindabad' slogans in the streets : http://www.youtube.com/watch?v=Z825RWIzfw8

      So…tell me, my friend. How are you gonna explain all these Sikhs away ? Are pakistanis so clever and crafty that they're able to dress like Sikhs, look like Sikhs, live the life of a Sikh for 40 years…..simply to act out their masterplan of hoodwinking the Indian ? Are all those Sikhs 'Pakistanis' too ?

      Now….as for your contention that Sikh human rights are and always have been fine in India. I suggest you get in contact with Amnesty International in London and Human Rights Watch in New York. Ask them to tell you how many minorities India has murdered. What you need to realise, my Friend, is that India has such a bad reputation in the world regarding human rights it is a core subject area in Universities around the world. I would suggest you start your quest for knowledge on the matter from the Professor of Anthropology at Notre Dame University. She dared to stand up for the Sikhs. By daring to question India's treatment of minorities she was gangraped by the Indian authorities. Here…read this : http://newsinfo.nd.edu/for-the-media/nd-experts/faculty/cynthia-mahmood/

    • Jaz Singh pakistani, Khalistan movment is ISI sponsored. few thousand payed demonstrators do not mean 100 million punjabis want to cede. Sikh beheading in pak what about it you never answered it.

  • Nadeem, i am sorry but paki players although talented will probably not play in IPL. This is because before the cricket team another team came from pakistan to Mumbai, one of them was Ajmal Kasab. See India and Mumbai does not want 2 teams from pak, we have had enough with you guys. Besides stop this , IPL is a domestic competition why is it so important for pak to participate in an Indian domestic competition?. Tell me one more thing, if pakis play in IPL will you support a team that plays with them of against them, will all pakis try to play for Hyderabad as if that makes hyderabad in india theirs ? will pakistani text books stop hating india ? will pakistani talk show hosts stop making programs making fun of another country India? will pakis stop sitting together and lying to each other mostly about India,US etc?, no country in the world is so focused on an other country like pak, i pity you people.

   • The terror team that your talking about is either a home grown talented lot trained and armed by Raw, or maybe it was team invited from Pakistan. What ever the truth is but as a muslim Pakistani I know for a fact that muslim brother's do not wear a rakhi on there wrists like India's visitor or friend Ajmal Kasab had strapped to his wrist, spotted clearly in the camera! You know what they say….the murderer always leaves evidence.! Except it the hindu community like yourself have never moved on from 1947 and are and will always stay Pakistan haters that's why all your letters are filled with hate and jealousy against Pakistan. India along with your American brother-in-laws have carried out the biggest holocaust against muslims in modern day history and still are as I speak in Kashmir, while your brother in-laws are doing it in Afghanistan, Pakistan and the whole of middle east! Finally not all Indians have divorced Pakistan, go (srinagar Kashmir) and you would come back with dirty eggs and poo on your ugly face. Infact you might not even return with all the hate u carry in your messed-up pig mind!!

    • I have been to kashmir a few times, gulmarg is amazing in winter. I have kashmri muslim friends who have shops in bangalore… :). They hate pak for creating militants, they want greater autonomy, kashmiriat which they will get.

     Kasab the pak army commando, wore disguise to appear like indian boy so that he can pass un detected under cover. Elementary, i laugh at your low iq and absolute lack of covert strategy your explinations betray your hate for India and humanity.

 17. Vilander, Namaste/Sasriyakar/RamRam. It seems my letter has burned you up your sensitive back-side!! That's why it has not taken u and your fellow hindu friend Mr Lucky, to show your anti-Pakistan colours. As we all know the truth always' hurt's, and i can see my true word's really left u disturbed that u were helpless to show that your a weak hater. I don't care myself if u don't belive what I said in my previous letter, about the 1984 sikh riots, the truth is your goverment and army mis-treated the sikh community and dis-respected there holy temple. Till today, no hindu Indian prime minister has oppologised for entering the temple and killing sikhs, there has also been no oppology for the massacre that followed there after in which thousands of sikhs were butchered. Present Pm Mr Manmohan Singh, did oppologise to the sikh community, but 'I find that a complete farce' (nonsense) “a sikh oppologising to another sikh”. For a crime that neither he or his community committed. The babri masjid investigation was and is a complete “cover-up” murderers, Lal krishan advani and Mr Vajpaee have blood on there hands and there walking free thanks to the evil hindu lobby ….! The truth is the old generation sikh's and muslims have never forgave India for these two event's, today's young generation of sikh's and muslim's are to busy to sit back and cry for the past, but not all love India or have forgiven them for the temple massacare or for the babri masjid and may I add the 'gujrat riots' a few years back. Now u claim Pakistan to be evil! What about India? What is the Indian army doing in Kashmir, go there, visit the suffering people of srinagar …. and you'll find out if 'muslims today are turning against Pakistan or evil India. Your publishing some truth, some lies and some events that Pakistan have nothing to do with for example the (Buddist relics destroyed) the rest is anti-Pakistan and u know it. U should really concentrate on putting your own house in order, in present time no holy site in Pakistan has been destroyed two or three incident's that occured are being investigated and dealt with, Salman Taseer's murderer is behind bars and soon the people responsible for the sikh killing would be aswell. Finally, u know where Pakistan exsists …. Be our guests and try look for a fight …. What is holding hindustan back any way. Really we Pakistanis aand our ISI cannot wait till the Americans complete there 'great escape' from Afghanistan then your army and goverment would have your feet stuck in our back yard Afghanistan!!!

  • We don't care if you get it or not, but the whole world gets it. Pak has hate for rest of the world. I am sorry Sahid, i don't hate you to abuse you. Listen to Hasan Nisar,Imran Khan while you still have a chance to save your country.

 18. STOP STOP STOP come on guys stop fighting on the name of god For all Pakistanis & Indians more let me clear you all we pray to one god it may be Hindu, Muslim or any religious… Pakistanis you may say we pray god and idols it only because in our culture the Eshwar said same what the Allaha said not to worship and idols but the same time we also informed that he is immortal and everywhere like air,fire,living and non-living things and asked to love all either it may human or animals so normal we give respect to animals but due to some kind of it became a tradition to worship because in our history they are few situation in which animals supported us in our daily life. Idols we worship just like you worship in mazid where you offer clothes and roses but difference is , in mazid the idol which you have don't have kind of shape but in our this we have… and those images are none but the avatars or you can say messenger from the god. Coming to RSS and Bajrang Dal it is made by politics just like in you school books which was mostly teaches a hate on other religious mainly Sanatana Dharma(Hindus) in you history book also it was written that Pakistani was not the small country but later the Mughal Empire got defeated Indian became separate due to Sanatana Dharma(Hindus) but all knows that Pakistan has divided it from India… So guys for Indian and Pakistanis I kindly request not to make such comments on each other and make a miles difference in our hearts… And when you talk about the secularism yes India is still facing some problems in helping minority but am sure India has given better up to 95% because of that you can see minority people are able to live freely and have option to take their rights up to 100% with out any one help. You can say there is war b/w Sikhs and Hindus which has started in the time of Indira Gandhi at that time most of the against human people has made the Gurudwar has den and operated many operation in which many innocent people has died and this happen for months at-last Indira has take a decision with heavy hearted and sent army to kill those people but this was taken as advantage by few people and raised the Sikhs and other people which made another war between Sikhs and Hindus. Now every one is living happy.

  Coming to your's if you can check you politics has made line of hated against India and Sanatana Dharma(Hindus) from debts of you minds from childhood by making wrong text books and wrong history. You may say am saying wrong but guys I came to know by you Pakistani channel and one more thing also that in a year there 25 girls from Sanatana Dharma(Hindus) are kidnapped and killed or convert them to Muslims , sorry guys am not pointing to you but it is happening your country also 5-10 days back it was happen which came in the news channel. That kidnapping was done by few people near the temple with police dress also coming to Sikhs also most of the people left Pakistan and came to India because there is no security which was informed by the Sikh person who recently came from Pakistan ans asked Indian Gov. to provide Indian citizen ship to stay in India with family. You say about Temples in Pakistan before partition there where many temples but now only few left because you people destroyed them. You may say you people destroyed Babir Mazid but as you know it was not only started after partition but before it. As per history there was Sri Ram temple which was destroyed by Mughal Empire and built Babir Mazid. So again few Hindus said that Mughal Empire has completed so let us built again temples which made a conflict b/w Hindus and Muslims in which both the sides innocent people died. But we have built many mazids now in India and we spend 40 Crore on building and repairing of mazid each year For Indian and Pakistan people my only message is it only our dirty politics which made hated lines in us both so please stop fighting and lets leave together so that we can prove that Sanatana Dharma(Hindus) & Muslims are none but a peace lovers.

  • Indian muslims are our brothers so are all Indians. Pakistanies hate us so we shall not have anything to do with them, shun them from our lives we will.

 19. Listen dog! I know your a piss drinker and pig eater. But I have only been responding to your anti-pakistan views. If u cannot handle your India's (past dark days) then I will advise u to 'shut-up' and don't talk and express your anti-views about present Pakistan. In each of your letter's u have threatened India will target and wipe my beloved Pakistan of the map. The same could be said about Mr Lucky. Your views make me believe, that your a illertrate, low thinking Indian citizen from a low back ground. I would not be to shocked if your living in a mud house located some where in the slum shore's of mumbai. Hater's like your self are the sole reason why Pakistan and India would never sort there issue's in a peaceful and educated manner. You are a Hindu fundalmentelist a complete hater, who belongs and attend's the anti- Pakistan Shive-sina rally's and would murder for the the name of religion and Pakistan. That's why I branded you a mad dog, “that bark's but does not bite. You are a complete waste of space and again I would end by responding that a “united Pakistan army and nation would destroy any enemy who carry's out adventures against us. Kute!

  • oh now you are angry, no problem. I dint expect anything other than hate from you. You are a typical pakistani, evil. Readup just about any source on competitive advantages that india has on every field on pakistan. We own you in everything 🙂

   • Angry with you ?? Why! Have I not stated in my two previous letters that I see you like a “dog who barks but does not bite.” Lol happy barking dog!!

  • Shahid: I suspect my dog will read your post, anyhow he has panty water to drink so why will he drink piss, and pork sprinkled pizza is quite costly so he never allowed to eat pig yet.

 20. As a conclusion, India is far more better over Pakistan in strength, beauty, seclusion, democracy, sports, knowledge and in all the other spheres.,,….

 21. Asa Lama Lakem shahid bhai,

  As you said still old sikh's remember it but same time now they are happy and coming to Gujrat riots few people are arrested and CBI is trying to catch the main person and this words are said in you news channel also. In case of Muslims what ever was happen was illegal and gov. is taking action on it. If you think India is not secular then the population of the Muslims was only 8 to 9 % while partitions has done and now it is 15 % ok. Coming to your country Sanatana Dharma(Hindus) where 10% at time of partition but now its 2 % so I hope you can understand which country is better and you are seeing only anti-Muslims but come here I show many places where Hindus are not allowed to pray there prayers and walk safely on the road due to Muslims and you are saying about Gujrat riots it was because of funking idiots in the name of Allah burned a train in which 100 of members burnt live because of that Gujrat riots was happen and here let you clear most(70-80%) are not supporting it including me also because killing innocent people is wrong.

  But what ever happen was illegal and for this illegal action we are taking care and making peace in those areas. But what about you country made a rule to kidnap minority people girls every year and rape, kill or convert them to Islam mainly Hindus. In our movies we never showed hated to any minority but in your movies Ex ( http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=DUqcUWtSth8&NR=1 ) Your saying about Hindu riots in India but I can show some place where Muslims riots has been done in which so many innocent Hindus died and temples where brunt in India and this all because few people from Pakistani who spoiled Indian Muslims and still they are making hate in Indian Muslims after all when it comes to Religions we are human beings and we always make wrong decisions instead of choosing humanity most of people goes with religious and forget that religious never say hate but start making hate each other and that what happens in India.Because of this riots unfortunately few get angry and make there own riots it may be Hindu or Muslim If you think Sanatana Dharma(Hindus) are terrorist then it will be only said by Pakistanis and no other country but if you check about Islam the whole world says it. Their is word All Muslims are terrorist, off course which is not right and that is also accepted later but if you can see most of the terrorist are Muslims and they all are washed their brains from childhood as Islam is great and it only ask to kill the people who are not Islam( Means Non-Muslims) and if you kill innocent people on the name of Allah then it will be forgiven.. don't you think it is very very stupid, but this the way in your country they teaching.., ex: Your text books there are hundred of books in you are daily life which saying other religions are wrong and Islam is correct and making you to learn hated on other religions mainly on Sanatana Dharma(Hindus). This was accepted by your own country people who came out of your country and saw the world.

  At last let me say 1 thing after watching news channels of Pakistan and few people of Pakistan accepting that their daily life is going in wrong way to the humanity and hating all the religions , I thought now Pakistan is waking from the darkness of the government and their rule but I hope am wrong because most of the people completely addicted to the darkness and now you are not ready to hear the truth that why this is my last post because we can say people who are in the starting stage of darkness and help them but can't say to those people who already in the depth of darkness and not able to digest the truth. Now your position is like a tree in the beach which will be always bend and can't make straight. As I said before any religious may be Sanatana Dharma(Hindus) or Islam never say hate each other and every religion teach peace but we people understand in different way for our own purpose and to rule on each other. So Allah might give you the power to hear the truth and go in the correct path and not only for Pakistanis but for all those Indian who think Islam or Sanatana Dharma(Hindus) is better than each other as it is equal. Any religion only teach to love each other not Hate.

 22. Reply Yasasswa: You are chatting complete shit! The truth is that Indian's like your self and Vailander are Pakistani hater's. Pakistani people don't hate anyone for there identity, religion or colour – your claim is a complete uneducated nonsense. The fact is that most Indians are still crying about the 1947 partition when your land was spilt and have never accepted Pakistan as a independent nation. Don't you think it's about time you get over and recongnise that Pakistan is a independent nation for all muslims and eccept that 'inshallah it is going no where! Life is to short.

  • Ajmal Kasab and his commando team came from Karachi to mumbai and killed 166 people including for your information indian muslims as well, that is definition of religious hate indoctrinated terrorism. Your crap about India hating Pak does not hold good, Pak has initiated very confrontation thus far, India merely retaliates defensively. And if you cant see, Indian muslims have divorced pakistan accept it and move on.

 23. The terror team that your talking about is either a home grown talented lot trained and armed by Raw, or maybe it was team invited from Pakistan. What ever the truth … ? As a muslim Pakistani I know for a fact that muslims living in Pakistan, do not wear a rakhi on there wrists like India's cousin Ajmal Kasab had strapped to his wrist. It is clearly spotted in the camera and the camera never lies! You know some thing else .. the murderer always leaves evidence so I and 18 million Pakistanis do not believe in your goverments 'silly hate story's'. Except it the hindu community like yourself have never moved on from 1947 and are and will always stay Pakistan haters that's why all your letters are filled with hate and jealousy against Pakistan. India along with your American brother-in-laws have carried out the biggest holocaust against muslims in modern day history and still are as I speak in Kashmir, while your brother in-laws are doing it in Afghanistan, Pakistan (NWFP) and the whole of middle east! Finally not all Indians living in hindustan have divorced Pakistan, go (srinagar Kashmir) and you would come back with dirty eggs and poo on your ugly face. Infact you might not even return with all the hate u carry in your messed-up pig mind!!

  • rakhi seriously ? haha pathetic. kasab the pak army commando wore disguise so he is indian i can only laugh at your logic. kashmiries have many business in bangalore and mumbai there is a lot of internal tourism in kashmir as well, they hate pakis for the militancy. You know the whole world hates pakis because terrorism is state policy. And you all sit together and lie to each other as a national pass time.

 24. Ajmal Kasab, was either a home made assassin, trained and armed by the raw agency or a visitor who was invited from Pakistan with the help of insiders living in hindustan. There is no way a group of terrorists armed heavily with weapons could cross into hindustan via Pakistan on a boat! There are many heavily guarded Indian security check points along the way to mumbai, who should have stopped and must have stopped and checked that little boat but turned a blind eye (or maybe were told to do so by some one powerful in the Indian army or government?! Let me be very clear if the guards at these check points flag you to stop you must do so or else they'll shoot to kill and I still can't understand who gave permission to lift the barriers and allow this boat full of terrorists and weapons ship into hindustan. So in my and 18 million other Pakistanis minds there are still many unanswered questions?! Secondly: being a muslim Pakistani I can say with complete certainty that no Pakistani muslim living in Pakistan where's a Indian traditional (Rakhi) strapped to his wrist as was assassin Ajmal Kasab, shown visable in the 26/11 video and photo. I and 18 million other Pakistanis do not believe that Hindustan, has barred Pakistan players from participating in the IPL because of 26/11 attacks, us Pakistanis simply believe that it's a biased decision simply down to hate. ” So agree and eccept it, hindu” that a few hindu hard liners like your self in India don't want to see Pakistanis play or come mumbai or any part of hindustan. 26/11 has just happened a couple years back but Pakistan cricket team has not been allowed to play in then called bombay (mumbai) since the late 80's. Get your facts right son before publishing your rubbish!

  • kasab the pak army commando wore disguise to stay undetected for as long as possible this does not make him indian. There is recorded proof of sat conversations with handlers based in pak,there is proof of pak army involvement. but the commando team were killed like dogs here and thats what we will do to them again, let them keep comming and we will keep killing the paki commandos.

   • The Kasab commando team killed like dogs!? Hahaha You honestly know how to make me laugh at your silly Naive state. First of all I agree with Mr Shahid and Mr Nadeem's opinion that the incident that occurred on 26/11 in Mumbai has more twists, turns and facts to it than what has been told and said by the Indian and Pakistani governments. To be honest.. I also share the doubts as Shahid and Nadeem, how did a little boat full of high tech weapons and terrorists sale in inside India under the well armed security patrollers, surely you could consider a inside job so until now the Indians have not convinced me with there story and investigation. You also claim that the Kasab commando's were killed like dogs?? Tell me if I am wrong but I heard that they killed 166 people along the way and shamefully holded up the Indian elite commando's for days until the Indian government called for Israeli assistant, who then despatched Israeli commando's and they ended the long shameful siege! Moving on…you claim that Pakistan ISI are sponsers of Khalistan freedom group? Oh dear and what are you going to claim NEXT? That Pakistan ISI are sponsering the naxel freedom fighters … who are butchering your jawaans , “your JAWAANS who are dying shouting like pigs! India have a big problem inside there own house “take a good look at New Delhi” (the international rape capital) where women and minors are kidnapped every few minutes and gang raped. Take a good look at Mumbai…. Where the gap between the rich and poor has reached billions of miles apart and look and count how many poor people sleep on the streets of mumbai without food and shelter, then a certain (rich and famous Salman khan who is drunk out of his head kills and injurers those poor people and gets away with a big jail term. Pakistan is in know good state I totally agree … But shut your mouth and put your own house in order before blaming and throwing mud at others. Kashmir what kashmir have you been to… Your full of SHIT…. Complete shit person!

    • 🙂 you quoted yourself bone head in your response, this is what happens when you post in multiple names in the same fourm.

     Besides why are you raging to protect kasab ? because he is your countryman youy army man… gotcha.

 25. A bit of jammu and kashmir will not be given for pakistan.both Indian Hindus and Muslims consider Jammu and kashmir as sole integral part of *India*

 26. it is clearly shown that Mr. Vilander doesn't have any proof and keep on saying stuff that he/she thinks is right. I dont care what that person thinks i'm an Indian but currently lives in American. When i was in india there were often killings going around in cities but were hidden by media but Unired States being a DEMOCARCY shows everything LIVE on TV. Where it shows indians killing innocent minorities. It saddens me and also hurts the reputation of India in America and if India is so great why there is Kalkistan movement going on in India for independence. Iknow wfter reading this you would probably say that your pakistani or terriost or muslim or oyu might even say i'm lying since people usually say that when proven wrong. I have see that here and you might even say that i'm getting angry about it. So before you say any of this stuff i would gladly say no . I dont care what you believe or your thoughts are but i just wanted you to know that Pakitstan is not better than india nor india is better than pakistan its propaganda set by europeon people and the leaders to put HATRED in pak and indian people. Благодаря ти

 27. Valinder, you really need come down and visit us in Bradford where you'll be happy to meet hundred of thousands of “passionate proud Pakistanis.” The nationlism about Pakistan here is no second to living in Pakistan, we really want to invite you here for a day trip with us, your Pakistani friends. We would also take you for a stroll down Halifax and Manchester by the end of the day I am sure you would have seen enough to change your mind “that Pakistanis are hiding because of there countries identity”. We could then round the day of by having a dinner and proper chat!!

  • lol yeah rite …..go to you tube type “nijam sethi on pakistanis living abroad” j

 28. what is your means brain child? explain it

  • Brainchild as explained by cambridge university dictionary: a cleaver and original idea or an invention.

 29. hi????? iwant to say only few words that both india and pakistan are good and no one can becomes like them??

 30. Difference between pakistan and India is that Pakistan got ass raped by muslim invaders untill they start liking it (thats why they are ' proud' of their arab 'ancestory' while they actually are south asians). They tried with India, but India smooth talked itself out of some ass raping, thank god.

  Pakistan, go blow yourself up and stop comparing youself to the might of India, where you use to be a part of, before you became inhumane (gang raping an innocent 12 year old girl because she is a christian? Then marrying here caus of your retarded Shahira law , ahahahahah, sounds very Pakistani to me). Arabs love to say that they are superior, but where is the evidence? Not in the history books nor any statements of today can back that up! . Vedic culture was one of the first scientific cultures, having the greatest minds for milleniums, and pakistan use to be a part of it till they bended over to get ass raped by some barbarians from the west.

  So yeah we laugh when we hear that. You go bomb yourself up and kill some more women and children while we try to rebuild what we once had okay?

 31. We have to take back what was once ours! Pakistan, Bangladesh, Myanmar, Nepal & Bhutan must be conquered and should rightfully join under one name “Union of India”

 32. When south asians leave the subcontinent and live in the West, they are all dying to be best friends with each other, differences aside. Ruling classes all over the world have made the subjects hate each other-its a very simple divide and conquer strategy and because people are stupid, it works on every generation.

 33. see guyz no need to quarrel …. because we oll are sisters and brothers and we supposed to be united ….. and if we would start these nonsense fights , our nations wont ever get unoted or our problems get solved we oll are children of the same parent and so we are not supposed to fight as it would turn into something bad one day ….. U are fighting like animals or people in a fish market so why are u making fun of yourselves in such a stupid manner ? for Gods sake stop this and look into urselves before saying, announcing or commenting on something rare like this … because by settling this problem , u are not just making yourselves relaxed or comfortable as it has a great dignity of your own country…..

 34. pakistan is way better then india. We dont starv to death we have enough food. Poverty is less then india people are happy. Just we are having problem with small quantity of terrorists who are indian paid. When america escapes from afganistan this issue will get over automaticaly. Soo indian friends dont you worry about us. Take a look at your selves. Your population is going out of control. Alot of powerty and chiled labour in your country. Biggest slum holder in the world. you have caste system lower class people are your slaves. You are going down india!! You have a crapy army with third class russian amunition. So just worry about india not pakistan. We are very happy in pakistan

  • Both the countries are facing the same problems like poverty,unemployment,law and order,extremism,adultery,child labour, corruption, pollution,injustice…….. Both the countries cannot reunite again.If they want their existence, they will have to develop peace and co-operation for the prosperity of their people.

 35. pakistani jokes 1 – minorities are safe in pakistan. наистина ли? what about hazaras, shias, christians, balochis being washed away from soil of your country? 2 – every bad thing about pakistan is international propaganda. 3 – pakistan is a peace loving country. the 10 boat terrorists of 26/11 & attack on sri lankan cricketers is a one off thing. 4 – India persecutes its minorities coz gujarat riots of 2001. Cant think of any other incident? 5 – Pakistanis want to free kashmiris but cant agree on the definition of muslim in their own country. all non sunnis are kaffirs. 6 – pakistanis are better looking aka white. This is why your country is failing, we in India value diversity. CONCLUSION ; PAKISTAN AS A COUNTRY AND AS MINDSET NEEDS TO BE NUKED FOR GOOD OF THE WORLD!

 36. Everyone should FORGET about past and think about future, future of your children's prosperity and happiness. If you keep filling grudge from happenings of past, this war will never end. Never pass your personal avenges to your children, their heart is pure and innocent. It is clear and evident that Pakistan is cultivating Terrorist's secretly, to take avenge on the world. Definitely they are going in wrong path and would face serious consequences. They still have time to stop all these activities and think positively to live in this World.

 37. Devin T. Hagerty wrote in his book “South Asia in world politics”[75] – The invading Indian forces outfought their Pakistani counterparts and halted their attack on the outskirts of Lahore, Pakistan's second-largest city. By the time United Nations intervened on September 22, Pakistan had suffered a clear defeat.

 38. Pakistan is a great country of the Muslim world. It is advance in the field of science and technology and very much comparable to India. India is large country by its population size. Indian people are not rich but they usually want dominance in Asia by military power. If Indian want to lead Pakistan then they should less their population. Indian are conservative in their thinking point of view.

 39. Bechare Pakistani. Aap ko dushmano ki jaroorat nahi hai.Tum khud ko destroy karne ki kshamata rakhte ho.Tumhne chorein huye Nuke weapons se jyada,achhe education ki jaroorat hai.

  • One thing i want to clear that in 48 war both countries were losing and winning but india wins that in 65 war indi goes back and in 71 pak ne jan puch kar war nh lari kyun ke oun ko Bangladesh alg karna tha aur 1999 pak was winning pak 300 and indian 1700 soldiers were killed magar america ki waja se pak peche hat gaya

 40. India is my country. India is more advance in all field than Pakistan. Pakistan kitna Bara befkufh hai Jo china se hatiyar le raha hai. Ham Hindustanio se pucho china ka harek mal 2 din bhi nahi tiktha. Pakistan basio, hamare Hindustan army,navy,airfore se bachke rehna Varna tumhara Jo 209970000 ka Jo population ha na Vo bhooka phet mar na jay. BHARAT MATA KI JAY,BHARAT MATA KI JAY,BHARAT MATA KI JAY. INDIA JINDABAD, PAKISTAN KUTTA BAD

Обратни обрати

 1. Difference Between India and China | Разлика между | India vs China

See more about : , ,