Разлика между добри и лоши плевели

weed-pd Добра срещу лоша трева

Има ли наистина добра трева и ако да, как да различим добрата трева от лошата? Очевидно плевелите са по -известни с лошите си аспекти, а не с многото си лечебни предимства и дори използването му като билка. Многобройни научни изследвания показват, че марихуаната има много ползи за здравето, ако се използва правилно, и само за тези заболявания.

Физическа идентификация

Добрият трева има различни физически качества, които лесно можете да идентифицирате. Растението има оранжеви или по -близко червеникави косми и е леко лепкаво. Пъпките са оцветени (не зелени) и покрити с малки бели кристали. Има силен аромат и обикновено може да се помирише на повече от един крак, ако съдържащата се торбичка е отворена. Тъй като растението е много плътно и пъпките са непокътнати, плевелът трябва да бъде изтръгнат от стъблата.

Що се отнася до лошия плевел, лесно можете да го идентифицирате с тези физически качества: Той е изключително сух и треперещ. Плевелите не трябва да се разбиват толкова много, тъй като са много рохкави. Семената са много лесно горими, когато са изложени на пламък. Също така, що се отнася до неговите последици, лошата трева ще ви накара само за десет до двадесет минути и ще причини параноя, последвана от главоболие.

Химични качества в организма

В медицинските среди е широко прието, че употребата на марихуана не води до дългосрочни сърдечно-съдови заболявания при нормални хора. Това каза обаче, че си струва да се отбележи, че пушенето на марихуана, често в големи количества, води до промени в сърцето и кръвното циркулация. Това е типично за стреса, който може да влоши всички сърдечно-съдови проблеми, които са съществували преди това. Заболяванията като коронарна болест и по -специално хипертония се влошават.

Установено е, че употребата на марихуана действа като преход към други силни и пристрастяващи наркотици. Всъщност проучванията показват, че много строгите правила срещу употребата на марихуана са най -големият фактор, който тласка зависимите към по -тежки наркотици, като хероин и кокаин. Проучванията всъщност показват, че когато употребата на марихуана е частично легализирана в Холандия, през 70 -те години, употребата на по -твърди наркотици като кокаин и хероин значително намалява, въпреки значително увеличение на употребата на марихуана.

Резюме: Добрият плевел има лепкави косми и силен аромат, докато лошият плевел има сухи стъбла, които са хлабави и лесно се чупят. Добрият плевел е много гъст и семената не се отстраняват лесно; докато лошият плевел има разклатени стъбла и семената се отстраняват лесно. Лошата трева причинява параноя и главоболие, докато добрата трева не.

1 коментар

  1. Не е вярно, че „лошата“ марихуана причинява „параноя“, а „добрата“ марихуана не. Всички видове канабис съдържат няколко химикали, които засягат състоянието на съзнание на потребителите.

    Реакцията, която потребителят има към тези химикали (независимо дали от мощни растения или растения с ниска мощност), ще бъде същата (макар и по -слаба с некачествен канабис) при равни условия.

    Мисля, че е справедливо да се каже, че начинаещият потребител е по -вероятно да получи симптоми на параноя, когато използва силна марихуана, тъй като ефектът е по -силен и по -вероятно да предизвика паника.

    Тежките потребители на канабис рядко получават отрицателни ефекти от употребата им, тъй като психологията им е свикнала с редицата ефекти, които има.

Вижте повече за: ,