Разлика между приятел и любовник

Приятел срещу любовник

Влюбените и приятелите са еднакви в смисъл, че често се карат много дори с най -дребните неща. Разликата обаче е, че влюбените обикновено извършват много привързани жестове на целуване и прегръдка по време на процеса на гримиране, докато приятелите просто се гримират. Изненадващо е забелязано, че онези любовници, които не са успели да се компенсират след битка, често водят до охлаждане и дистанциране един от друг. Тъжното е, че обикновено им е по -трудно да се върнат на правилния път. С приятели, дори и да не се гримират, те имат по -добра склонност да се гримират в дългосрочен план.

По отношение на ревността, както приятелите, така и влюбените стават ревниви. Разликата е причината да ревнуват. Приятелите лесно ревнуват, когато близките им приятели не им обръщат много внимание, докато влюбените наистина завиждат само защото имаше някои проблеми с ангажираността. Ако любовникът ревнува, той или тя е адски сериозен за това. От друга страна, приятел, който ревнува, ще изглежда малко смешен, въпреки че някои видове приятели също стават доста сериозни.

Любовникът и приятелят също биха искали да направят вас и вас самите щастливи. И така вашият приятел би искал да се мотае с вас, да говори за почти всичко и дори да споделя стремежи и тайни. Сред влюбените тези действия вече се очакват. Най -голямото действие или израз на щастие при влюбените вероятно е чрез секс. Да, има онази сексуална нужда, която трябва да бъде удовлетворена от влюбените.

Отношенията между любовници и приятели могат да станат твърде сложни. Влюбените обаче са тези, които се опитват да се приспособят един към друг нагласите и различията. Приятелите обикновено нямат нищо против, ако техният колега приятел е точно тяхната противоположност, защото просто не вдигат много шум около това. Дали вашият приятел полудява или се побърква пред вас, изобщо не е проблем - не сте изключени, дори се смеете повече за това.

Резюме:

1. Приятелите просто излизат и се забавляват, за да се зарадват, но влюбените също правят секс на върха, като правят същите неща, които приятелите правят, за да станат щастливи. 2. Влюбените правят по -привързани жестове на целувки и силно прегръщане, особено след кавга. Приятели, след като се възстановиха от кавга, просто спират дотук без допълнителна интимност. 3. Когато влюбените ревнуват, те често изглеждат сериозни или ядосани, но когато приятелите завиждат, те изглеждат малко смешни. 4. Влюбените често полагат повече усилия, за да се адаптират към различията един на друг. Приятелите са очевидно доволни, независимо от това как техните приятели се държат, държат или се появяват.

1 коментар

  1. Това е най -добрият, който съм виждал на този сайт досега по тази тема ... (не перфектен, но все пак ...) добра работа!

Вижте повече за: