Разлика между яденето и пушенето на трева

Хранене срещу пушене на трева

Марихуаната, или по друг начин известна като канабис, рефрижератор, или ганга, плевел или саксия, е класифицирана като вещество от списък I съгласно Закона за контролираните вещества. Той съдържа 400 съединения, които могат да причинят психически странични ефекти като краткосрочен опит или да помогнат за облекчаване на терминални заболявания. Легализацията на марихуаната се лобира завинаги в страни, където се счита за незаконна. През 30 -те години ЦРУ го нарече незаконно и вредно при приемането му. Сега изглежда, че възприемането на растението се е променило драстично. Светът му изглеждаше по -приятелски и показва, че бавно става приемлив. Използването му дори е изобразено във филми (не че е за първи път), но този път във филми с по -светли теми и зрителите са по -млади. Въпреки че марихуаната вече е приета или регулирана в други страни, все още има някои консервативни групи, които отричат ​​марихуаната и нейното въздействие върху обществото, така че когато се спомене думата марихуана, все още има този пръстен , който я прави по -противоречива.

Марихуаната може да се пуши на пръчка, в бонг или да се приема чрез храна. Въпреки че те имат същите ефекти, обикновено те се различават по продължителността на ефекта и колко дълго ще продължи да действа. Някои потребители или фенове предпочитат да го пушат или да готвят и ядат.

Пушената трева е малко по -лесна от готвенето. Всичко, което потребителят трябва да направи, е да го навие с оризова или пшенична сламка, с обикновена хартия или с салфетка. Смисълът е, че когато навивате фуга, просто трябва да поддържате хартията тънка и проста. Разбира се, дебела хартия ще покрие вкуса на плевелите, така че наистина не е идеално. Когато навивате фуга, сложете парчето хартия със изсушения трева в него, след което го навийте. Толкова е лесно. Дори първоначалникът може да го направи. Пушенето е също толкова лесно, колкото звучи. Когато искате да го пушите с бонг, можете да го закупите в магазините или да го направите домашно приготвен. Ако искате да го направите сами, ето стъпките, които трябва да запомните. (1.) Намерете празен съд с вода поне 2 литра бутилка и се уверете, че все още е с капачката. (2.) Направете надолу стъбло от химикалката си. (3.) Направете купа от навито фолио. (4.) Направете дупка близо до дъното на бонга с помощта на нож. Уверете се, че отворът е с правилния размер, за да се побере надолу. Не забравяйте да направите дупка не в самото дъно на бонга. Трябва да има достатъчно място за водата. (5.) Поставете камерата с химикалка. Залепете я, ако не остане на място. (6.) Залепете с тиксо вашата купа от калайдисано фолио в края на камерата на вашата химикалка. Пробийте малки дупки в дъното на купата. (7.) Направете въглехидратен отвор отстрани на бонга поне на сантиметър по -висок от отвора за долния ствол. Тогава вола! Имате своя DIY бонг. Хубавото на бонговете е, че не се развалят. Можете да го съхранявате, докато все още може да се използва.

Яденето на трева е наистина вълнуващо начинание, главно защото не всеки е достатъчно смел да прави хеш брауни и космически сладкиши. Не само това, тези храни, пълни с плевели, са изключителни само за страни, в които марихуаната не е незаконна. Хората, които са яли трева, свидетелстват, че „високият“ ефект на марихуаната, когато се яде, обикновено е 4 пъти по -дълъг, отколкото когато се пуши. Подготовката за космически сладкиши и хеширани сладкиши обикновено са еднакви с начина, по който готвачът прави типични сладкиши, само че готвачът добавя много специална съставка в него - сушени листа марихуана.

РЕЗЮМЕ:

1.

Пушенето на марихуана е по -лесна задача, отколкото готвенето. 2.

Навита фуга е по -лесна за намиране, отколкото хеширани сладкиши или космически сладкиши. 3.

Ефектът от изядената трева продължава по -дълго, отколкото когато е пушена.

Вижте повече за: