Разлика между Сладко и Горещо

cute_rakoon Сладко срещу горещо Както при всеки жаргонен термин, използван от днешното по -младо поколение, точната разлика между сладко и горещо е неизразима. Определението варира в своите нюанси на значение в зависимост от това дали човек описва момиче, момиче описва човек или човек описва мъж. Някои хора смятат, че сладките и горещи се отнасят само до физическите характеристики, докато други смятат, че само сладкото може да бъде черта на личността и все още има трети лагер, който вярва, че сладкият и горещ са най -добрите термини, с които да опишем човек отвътре и отвън .

Физически характеристики Сладък се отнася за нещо като момиче/момче в съседство, здравословно и изцяло американско. Сладък човек е де факто привлекателен, но по невинен и конвенционален начин. Сладките хора ще имат средна до над средната фигура, но ако не са във форма, момчетата обикновено са слаби, докато момичетата могат да носят твърде много тежест в бедрата и гърдите. Сладък може да бъде много опрощаващ термин, особено ако се използва от вашата половинка. Горещите препратки изглеждат, които се вписват в категорията амбициозни модели или порно звезди. Горещите хора отделят време, за да извайват телата си до идеята си за съвършенство, като в същото време изобилно се грижат за косата и кожата си. Очевидно горещите хора са привлекателни, но по начин, който крещи както секс, така и висока поддръжка. Възможно е да не познавате лично горещи хора, но да сте ги виждали само във филми или модни списания.

Предвидени действия Консенсусът е, че сладките хора правят добри гаджета/приятелки. Когато за първи път срещнете сладък човек на парти, най -вероятно първо ще бъдете привлечени от неговата личност или действия. Едва по-късно, след като вашият приятел попита как ви харесва така и така, ще отговорите: „той е сладък“. Сладките хора са отлични за дългосрочни връзки, кинематографични гушкания и евентуален брак.

Тъй като горещите хора знаят, че външният им вид е мимолетен, действията им също често са френетични. Горещите хора излъчват секси настроение, което граничи с разпуснато. Повечето хора биха предпочели „да се свържат“ с горещ човек, отколкото да влязат във връзка. Усеща се, че всеки, който прекарва толкова много време в нейния външен вид, иска да се покаже, когато е възможно. Възприятието е, че горещите хора превъзхождат една нощ, но не много повече.

Тези думи могат да се използват и според ситуацията. Например, може да кажете на майка си, че приятелят ви е сладък, но кажете на приятелите си, че пуши горещо. Тъй като тези условия все още не са кодифицирани, изборът зависи от вас.

Резюме 1. Горещи и сладки са и жаргонните думи, използвани за описване на нечий външен вид и/или черти на личността. 2. Сладките хора са здрави и умерено привлекателни, докато горещите хора изглеждат невероятно и често имат разхлабен морал. 3. Сладките хора са материал за взаимоотношения, докато горещите хора не са.

22 коментара

 1. Миещите мечки очевидно са сладки. Бих искал кинематографично да се гушка с него.

  • Миещите мечки са сладки. Понякога обаче имат бяс. Ако див миещ мечка (т.е. такъв, който не е отгледан от кученце от хора) е готов да се гушка с вас, той може да има бяс. Също така няколко пъти съм виждал миеща мечка да се изкачва от канализационната канализация. Така че преди да се гушкате с дива миеща мечка, вероятно първо трябва да я изплакнете. Ако енотът ви ухапе, ще искате да го поставите под карантина за около 10 дни и/или да му направите биопсия на мозъка.

   Като цяло миещите мечки, подобно на маймуните, правят ужасни домашни любимци и не трябва да бъдат опитомени, дори ако са отгледани от хората от раждането. Подобно на маймуните, те могат да попаднат във всичко и претоварените собственици в крайна сметка ги ограничават за дълги периоди, което, разбира се, е много жестоко. Така че освободете миещата мечка, след като се гушкате с нея. Късмет!

  • Не съм съгласен с определението на тази статия за сладък и горещ. На първо място, сладкото и горещо не може да бъде определено; това е по -скоро чувство, отколкото причина. Например, кажете сладко куче. Ако попитате хората защо е сладко, всички те могат да имат различни причини. Но всички те чувстват, че е сладко.

   На второ място, сладките хора не трябва да са добре изглеждащи. Те просто имат сладък, невинен детски поглед около себе си, като тесни очи или малък нос. Горещите хора, разбира се, са добре изглеждащи, но при момчетата става въпрос предимно за тялото, докато при момичетата това е лицето, тялото и отношението. За разлика от това, което се казва в статията, горещите хора всъщност могат да бъдат добър материал за взаимоотношения. Отвътре те биха могли да бъдат грижовни, лоялни и надеждни. Горещото е просто външно качество и не изисква непременно много време и усилия; някои хора са естествено горещи без никакви усилия.

   • Съгласен, но никой няма да бъде като, о, това коте (истинско животно, а не човешки прякор) беше толкова горещо!

 2. лололололололололололололололололололололололололололол

 3. +1 интернет за вас, сър.

 4. U guyz rock

 5. сладкото е грозно, но интересно, докато горещото е горещо!

  • Лично аз наистина мисля, че думата „сладък“ е доста очарователна дума… когато „горещо“ ми напомня за голи неща …………, когато приятелят ми се отнася към случаен човек като „горещ“, звучеше сякаш ще иска да си легне с този (случаен) човек ... .. В днешно време все още предпочитам да използвам думата „сладък“ .. вместо „горещ“ …….

 6. LOL толкова вярно

 7. LOL! Аз

 8. Възприемането на сладко срещу горещо е толкова произволно, че двата термина трудно могат да бъдат разграничени, освен в случая на едното спрямо другото и само от същия източник. Би било хубаво да обхванем други подобни описания като „fugly“, „smokin“, „fine“, „a 10“ vs „a dog“ и „shaggable“ vs „baggable“.

 9. Всъщност не сте дефинирали нито една дума, просто обяснихте общото чувство към всяка. Освен това, тъй като говорехте за човешкото сексуално привличане, аз съм объркан от снимката на миеща мечка. Разбирам, че са сладки и какво ли още не, но свързано с настоящия текст означава, че ще има животно, което да се счита за горещо. EWW! mslady върши по -добра работа, обяснявайки с няколко кратки думи. Въпреки че не бих си помислил, че сладкото е „грозно“, просто не е безспорно привлекателно, колкото е горещо.

 10. Не успяхте да се обърнете към чертите на „личността“, които обикновено се приписват на „милостта“, освен много общо психологическо предположение за поведението, свързано със сладки срещу горещи хора. Освен това беше забавно четиво.

 11. „Горещите“ хора не са непременно разпуснати или разхлабени в морала - някои хора всъщност са „горещи“ без усилия или с „висока поддръжка“.

 12. хаха

 13. хмммммм мислех, че сладката е химикал, открит в дъждовната вода край нил точно преди зимното слънцестоене ????????????? където толкова горещо е произведение от латинския маршрут (hawt), което означава господар

 14. Как го разбивам…

  Сладката има невинно лице, подобно на дете, т.е. големи очи, малък нос и / или копче, пухкави бузи и къса брадичка. Сладките хора имат тела с диапазон от средни до добри.

  Hot има лице, което е тънко и е 85% или по -високо при изчисляване на „Златното съотношение“. Горещите хора също имат страхотни тела.

  Сладко горещи са хората, които имат сладко лице и горещо тяло или горещо лице със средно до добро тяло.

  Тази вляво е сладка. Този вдясно е горещ. https://www.goldennumber.net/wp-content/uploads/Marquardt-Beauty-Mask-Photoshop-Revision.jpg

Обратни обрати

 1. Разлика между Canon Vixia HV20 и. HV30 | Разлика между | Canon Vixia HV20 срещу HV30
 2. Разлика между кола маска и бръснене | Разлика между | Депилация срещу бръснене
 3. Разлика между кола маска и скубане | Разлика между | Депилация срещу скубане

Вижте повече за: , ,