Разлика между аниме и Cartoon

Аниме срещу Cartoon

Една карикатура е визуално изкуство под формата на картина или рисунка за целите на сатира и хумор. По време на Средновековието, тя е била използвана, за да се съдържат в чертежите, които са били извършени в процес на подготовка за боядисване, гоблен, стенопис, или стъклопис.

През 19-ти век той дойде да се позова на забавни рисунки и илюстрации във вестници и списания. Днес тя се използва за означаване на комикси и анимационни телевизионни програми и филми. Една карикатура обикновено е анимирана телевизионна програма или филм за деца, които се отличават супергерои, животни и приключенията и мъките на детето, който е главният герой на анимационен филм, заедно с приятелите си.

Повечето програми анимационни са хумористични, но има и някои, които имат по-сериозни теми, обикновено свързани с главния герой спасяването на света от злите сили. В илюзията за движение се постига чрез проектиране на серия от снимки чертежи в бърза последователност.

Успехът и популярността на карикатури е вдъхновила японски аниматори, водещи до развитието на "манга", което е японската дума за "Комиците" и "печат карикатури", които по-късно са превърнати в анимационни филми.

Думата "анимация" Английски се съкращава в Япония като "аниме", която някои хора мислят, че са дошли от френските думите "dessin аниме". Той е говорил с ударение в последното "е". Това е вид на анимационен филм, който разполага енергичен и колоритни персонажи с парцели, които са пълни действие и много завладяващ. Изживей обикновено има едно страхотно и футуристична тема.

Аниме е насочен към по-зряла публика, защото има по-сложни и по-дълъг сюжет от анимационен филм. Повечето програми анимационни са кратки и прости от аниме програми. Аниме или японски анимационни филми придобили световна известност през 1980 г., въпреки че японската анимация е съществува от началото на 1900г. Днес популярността му надминава тази на карикатурите, защото тя не само възрастните, но привлича деца, както и.

Аниме може да се извършва чрез теглене на сцените на ръка или сцените може да бъде компютърно генерирани. Неговият жанр е разнообразно, и те са показани на филми, телевизия, видео игри, и интернет.

Резюме:

1. А карикатура е анимационен филм или телевизионна програма, която разполага супергерои, животни и деца герои, докато аниме е вид карикатура, която е разработена и направена в Япония. 2.Both използва проекцията на заснетите чертежи в бърза последователност, за да се получи илюзията за движение; докато една карикатура обикновено насочени към малки деца аниме е насочена към по-стара аудитория и възрастни, въпреки че децата също го гледате. 3. сюжет на едно аниме е по-сложна, докато тази на анимационен филм е по-просто. 4.Both карикатура и аниме може да се създаде чрез теглене сцени и герои на ръка или чрез тях генерират от компютър. Докато анимационни програми се ползват с голяма популярност, аниме го надмина в по-късните години. 5.Cartoons са съществували още от Средновековието, под формата на рисунки, направени в подготовката за други произведения на изкуството, докато аниме е разработена и печели популярност през 1980г.

2 коментара

  1. 2 добър американски дизайн не винаги е предназначена за детска аудитория така да се каже някои възрастни проекти могат да се позовават на мицел, wathmen г. Maxx, g1 Джо решителни, Simpsons, Futurama, Family Guy, American Dad и други 3 добри обръщат към аниме история да бъде добър по-сложна, това зависи много сложна кашони могат да се позовават на чертежи на DCAU Батман отвъд, правосъдието лига, млади справедливост, супер човек други рисунки с добра история и мицел гаргойли смачка Kats др 4 добро аниме карикатура никога не надминават в слава е, че Бъгс Бъни и Мики и други са в списъка на най-популярните герои 5 аниме лъжа създадени слава с момче звезда и дори и да не кажа най-много е да Hokuto не Кен 1984

  2. който е име тази статия на автора и което е той / тя пише за това?

Вижте още за: