Разлика между богати и богати

Богати срещу богати

Кой не иска да стане богат или богат? Всеки един човек би искал да може да живее в изобилие и никога да не се притеснява от къде да вземе нещата, необходими за ежедневния живот, и да стане богат и богат.

Да бъдеш богат е състоянието да имаш изобилие от ценни блага, ресурси и други материални притежания. Това е, когато човек е в състояние да осигури на семейството си и на себе си всичко, от което се нуждае, и му остава много повече за лукс. Той е синоним на богатство, изобилие и разкош. Човек става богат, като го печели чрез работа, или може да бъде наследен от родителите си. По какъвто и начин да го придобие, да бъдеш богат означава живот на лекота и лукс.

Един богат човек притежава имоти като недвижими имоти, сгради, стопанска собственост и повече от адекватно предлагане на пари, които може да харчи по начин, който сметне за добре. Думата „богат“ идва от основната дума „богатство“, която произлиза от средноанглийската дума „wele“, което означава „благополучие“. Първата му известна употреба на английски език е през 14 век за обозначаване на богати хора.

Друг термин, който се използва за описване на хора, които притежават изобилие от материално богатство, е „богат“. Когато се говори за богат човек, това, което идва на ум, е картината на огромни суми пари. Обикновено се използва за обозначаване на група хора, които притежават богатство и богатство. Използва се за означаване на хора, които струват много пари, но може да се използва и за описване на качествата на индивида.

Когато се каже „богата почва“, това означава, че тя е много продуктивна и дава на фермерите огромни реколти. Това също може да означава, че има висока концентрация на минерали и други благородни метали или камъни.

Що се отнася до материалните притежания, някои казват, че богатството на богат човек е само добро, докато парите продължават, докато богатството на богат човек обикновено ще продължи по -дълго, тъй като той притежава знания как да генерира богатство и как да го направи траен.

Човек може да стане богат веднага, като спечели в хазарт или лотария, но лесно може да го загуби, ако не го използва разумно. В противен случай той може да се научи как да го накара да генерира повече приходи и след време ще стане богат човек. Думата „богат“ идва от староанглийската дума „ориз“, което означава „могъщ или богат“, който е повлиян от старофренската дума „богат“ и германската „рики“, означаваща „мощен“.

Резюме:

1. Богато е състоянието на изобилие от материални притежания и пари, докато богато е състоянието на притежание на огромна сума пари и живот на привилегирован живот. 2. Богат човек може лесно да стане беден, ако не знае как да управлява богатството си, докато богатството на богат човек обикновено трае, защото знае как да управлява богатството си.

Прочетете още статии за ESL

Вижте повече за: ,