Разлика между Swingman и Replica

Суингман срещу реплика

Униформите са стандартно облекло, което членовете на дадена организация носят, когато участват в дейностите на организацията. Училищата ги изискват, корпорациите и правителствените агенции също. В спорта те също се носят, за да отличат играчите на противникови отбори.

Спортните униформи се наричат ​​фланелки, които са получени от материала, използван за направата им. Джърси е машинно плетена вълна или памук, която плътно прилепва и не се отваря отпред. Дизайнът на фланелката на отбора зависи от вида спорт, в който участват.

В баскетбола фланелките са без ръкави и отпечатани с името на спортиста, номера и логото на отбора или неговия спонсор. Повечето спортни фенове копират стиловете на любимите си играчи, включително дрехите, обувките, чорапите и чантите. Автентичните фланелки и тези, които се носят от професионални баскетболисти са много скъпи. И тъй като те са много популярни сред феновете, производителите на спортни обувки и облекла като Nike и Adidas измислиха по -достъпните фланелки Swingman и реплики.

Фланелката на Swingman много прилича на автентична фланелка, но е по -евтина. Произведено е от Nike и качеството му е средно между автентична фланелка и реплика. Тя е по-тежка от реплика, но използваният материал не е толкова мек, колкото автентичната или реплика. Изработена е от полиестерна мрежа с малки отвори за вентилация.

Подобно на автентична фланелка, фланелката на Swingman носи официалното лого на НБА и логото на отбора. И двата лога са пришити върху фланелката заедно с цифрите и буквите. Фланелки Swingman могат да бъдат закупени както в офлайн, така и в онлайн магазини. Репликите, от друга страна, са фланелки, които също са оформени като автентични или оригинални фланелки. Те се произвеждат както от Nike, така и от Adidas и са по -предпочитани от жените, тъй като размерите им са по -удобни за тях.

Реплика фланелка е изработена от по-мек материал, който е дишаща и бързосъхнеща найлонова мрежа или полиестерна мрежа. Той е по -скъп от фланелката на Swingman и освен това е по -малко издръжлив. Той се предлага с плетена яка с плоско ребро и презрамки. Подобно на фланелката на Swingman, тя също е лицензирана от спортни отбори и предлага любимите отбори и играчи на всички. Докато автентичните фланелки имат номера на кепър, репликите имат отпечатани на екран номера, имена и лого, изработени от лек мрежест материал.

Резюме:

1. Фланелките на Swwingman са фланелки, които са направени да приличат на автентична или оригинална фланелка на по -ниска цена, докато репликите са фланелки, които също са стилизирани като автентичната фланелка, но са по -скъпи. 2. Фланелките на Swwingman са по -издръжливи от репликите. 3. Репликите са изработени от по -меки материали, поради което се предпочитат от жените, докато фланелките Swingman не са. 4. Nike прави както Swingman, така и реплики, докато Adidas прави само реплики. 5. И двата са лицензирани от спортни отбори, но номерата, логата и имената на фланелките на Swingman са пришити, докато са отпечатани на екрана върху реплики.

Вижте повече за: ,