Разлика между Studio и Една спалня

Студио срещу една спалня

Има различни видове апартаменти, в които може да обърка много хора. Човек може да попаднете на апартаменти като апартаменти с една спалня, апартаменти с две спални и студиа. Когато се говори за едно-спални и студиа, тя може да бъде малко объркващо, и те често се използват като взаимозаменяеми.

А двустаен апартамент може да се извика и един апартамент. А двустаен апартамент ще има една единствена спалня, хол, кухня, и баня. Въпреки това, някои, апартаменти с една спалня също ще дойдат с камина, тераса, места за съхранение, а дори и двор. Апартаментите с една спалня могат да идват с различни функции.

За разлика от апартамент с една спалня е, студио апартамент може да се нарече един блок. Студио апартамент е само една голяма, самостоятелна стая, която разполага с кухня и баня. В студио, всяка област в рамките на единния, голяма стая е предназначена за различни цели. Един ъгъл може да бъде проектирана като хол, друг ще бъде проектирана като кухня, а друг като спалня. Като цяло, няма да има разделители или частични стени в-между всяка област.

В един двустаен апартамент, има различни места за хол, кухня, трапезария и спалня. Въпреки това, в случай на апартамента тип студио, има по-различни пространства за кухня, хол, спалня или, но всички те са разделени с разделители или частични стени. Студиото разполага само с многофункционална зала. В размер, апартамент с една спалня е по-голяма. В цена също има значителна разлика между двете. Тъй като апартамент с една спалня е по-голяма от студио, той има по-висока цена от другия.

Резюме:

Двустаен апартамент 1.А ще има една единствена спалня, хол, кухня, и баня. Но някои апартамента с една спалня също ще излезе с камина, тераса, места за съхранение, а дори и двор. 2.Unlike апартамент с една спалня е, студио апартамент може да се нарече един блок. Студио апартамент е само една голяма, самостоятелна стая, която разполага с кухня и баня. 3.In апартамент с една спалня е, има различни места за хол, кухня, трапезария, и спалня. Но в случая с апартаменти тип студио, има по-различни пространства за кухня, хол, спалня или, но всички те са разделени с разделители или частични стени. 4.As на апартамент с една спалня е по-голяма от студио, той има по-висока цена от другия.

Вижте още за: ,