Разлика между Leopard и Cheetah печат

Leopard срещу Cheetah печат

Щампи на животни отдавна били използвани в мода и стил. Датите за тенденциите в древността, когато хората трябваше да се бори за оцеляване животни и храна. Те ще се монтира животински глави като трофеи и да носи кожите им като облекло. С течение на времето, реални животински кожи даде път на тъкани, които са по-меки и по-удобни за носене. Дизайните са отпечатани върху плата, който след това се прави в дрехи, модни аксесоари като чанти и обувки, както и капаци за обзавеждане на дома.

Отпечатъците могат да имат модела на кожи от екзотични и цветни животни като зебри, жирафи, леопарди и гепарди. Може би най-популярните от тези разпечатки са леопард печата и печата леопард, който може да изглежда много прилича все пак те са доста различни.

Cheetah разпечатки са твърди черни кръгли или овални петна с черни линии на разкъсване срещу тен фон. Линиите на сълзотворен движат по ъгълчето на очите си, за да отстрани на носа си и да устата си. Тези линии предпазват очите и кимна утвърдително от слънчева светлина. Cheetah отпечатъци или черни петна върху своите мерки с козина между две до три сантиметра. в диаметър и не са на нейна страна. King гепарди имат различен модел печат, обаче, с петна, които се сливат, които също са по-големи и се появяват петна.

Леопард щампи, от друга страна, имат различни цветове и модели, в зависимост от техните местообитания. В Източна Африка те са склонни да бъдат кръгови, докато те са на квадрат в Южна Африка и Азия. В пустинята, кожата им е по-блед, докато е сив на студени места и е тъмно, златисто жълто в гората. Черните точки на печат леопард са струпани по-тъмен кафяв цвят, които форми на розетки. Този модел позволява камуфлажа на леопард, за да им помогне да плячка улавяне, защото тя прилича сенки и движещи се растения.

Някои части от кожа на леопард, могат да имат твърди черни петна, като кожа, вместо розетки гепардът, но това не е най-розетки, което прави печат леопард различна от тази на леопард печат. На фона на печат леопард е по-тъмна от тази на леопард печат. Cheetah и леопардови щампи са две от най-популярните и най-екзотичните животински щампи, които се използват в модата днес. Красотата на отпечатъците ще излезе, ако те се използват или се носи по правилния начин, като поддържа всичко просто и никога не се е престарал.

Резюме:

1.Cheetah отпечатъци са твърди черни петна, докато леопардови щампи имат черни петна скупчени около тъмнокафяв цвят и която форма розетка модели. 2.Cheetah отпечатъци имат кръгли петна, докато леопардови отпечатъци могат да имат кръгли или квадратни петна. 3. цвета на фона на леопард печат е по-тъмна от тази на леопард шрифт, който е по-бледа и по-леки. 4.Leopard отпечатъци могат да бъдат кръгли, черни петна, докато гепард отпечатъци не разполагат с розетка модели. № 5. модели и фон оттенък на леопардови щампи може да бъде разнообразен в зависимост от тяхното местообитание, докато гепард отпечатъци имат определени модели и оттенък.

1 коментар

  1. Мога честно да кажа, че съм влюбен леопард печат Sooooo много повече от леопард. Мисля, че леопард е ненужен и далеко. Cheetah е мястото, където това е най-Лил авери

Вижте още за: ,