Разлика между Hex и Curse

Hex срещу Curse

Пожелавал ли си някога лош късмет? Искали ли сте някога да се случат лоши неща на някой, който ви е пренебрегнал? Може би просто си мислите, но някои хора биха могли да отидат малко по -далеч, като хвърлят шестнадесетица или проклятие върху противниците си.

Думата „шестнадесетичен“ е съществително и глагол, който може да бъде или преходен, или непреходен. Тя може да се отнася до акта на практикуване на магьосничество или процеса на нанасяне на зли магии върху някого или нещо. Понякога се нарича и джинкс. По същия начин е синоним на думите „чар“ (за пеене или рецитиране на магическо заклинание), „омагьосване“ (за въздействие чрез заклинания и чар), „омагьосване“ (заклинание) или „удар“ (за въздействие) някой или нещо с магическо заклинание).

Очаква се шестоъгълникът да донесе лош късмет на този, който е поставен под него. Счита се за лошо заклинание, защото желае да се случат лоши неща, на които е хвърлено. Нанасянето и премахването на шестоъгълници често се извършва от тези, които практикуват магьосничество и те могат да бъдат намерени във всяко общество в повечето части на света.

Думата „шестнадесетичен“ се използва в Пенсилвания от началото на 1800 -те години, където имаше редица германски и швейцарски имигранти. Произхожда от холандската/немската дума в Пенсилвания „hexe“, което означава „да практикувам магьосничество или магьосничество“. Шестоъгълникът може също да се разглежда като проклятие, което е желание някой или нещо да срещне нещастие, сериозни трудности, лош късмет или трагедия. Някои хора вярват, че проклятието заедно с неговите ритуали притежава сила, която е трудно да се избегне. Смята се, че проклятие е нанесено от сили извън естествения свят. Хората могат да направят проклятието чрез магически заклинания, молитви към боговете или естествен дух, псувайки и изобличавайки. Това е свръхестествена сила, която го кара да влезе в сила.

Проклятия често се казват само, но има и писмени. Практикува се от първите дни и дори днес много хора все още го практикуват. Дори католическата църква го използва, за да изобличи членове на църквата, които са отлъчени. Думата „проклятие“ произлиза от староанглийското съществително „curs“ (молитва, която вреди сполетява човек) и глагола „cursian“ (нецензурно да се псувам). Думите може да са дошли от старофренската дума „curuz“ (гняв) или латинската дума „cursus“ (курс).

Резюме:

1. Шестнадесетицата е практиката да се прави зло магия върху нещо или някого, докато проклятието е практиката да се желае лош късмет и лоши неща да се случат на някого или нещо. 2. И шестнадесетицата и проклятието включват ритуали и магии. Докато шестоъгълниците се правят само от тези, които практикуват магьосничество, проклятията се правят от повечето хора, а не само от вещици. 3. И двата хекса и проклятия се извършват от хора, но силата, която го кара да влезе в сила, се приписва на свръхестествени същества, като шестнадесетиците са изцяло зли, докато проклятия се извършват и от църкви, които показват, че те също могат да бъдат причинени от свято същество.

24 коментара

 1. Имам нужда от информация за Hex, съседът на майките ми казва, че ще нанесе смъртен знак на нея и дъщеря ми, но местният отдел за покери просто ни се присмя. Някой може ли да ми помогне да ми каже какво мога да направя, за да предотвратя това или да му го сложа, моля ви и благодаря Виктория много се страхувам

  • Трябва да направите защитна магия на майка си и дъщеря си или да помолите някой да го направи, който знае как да го направи. Има магии за защита, които просто биха ги предпазили от тази енергия или отразяващи заклинания, които биха ги защитили и изпращали енергията обратно на този, който се опитва да причини вреда. Друго нещо, което бихте могли да направите, е просто да се помолите за защита. Не бих препоръчал да хвърляш шестоъгълник върху съседа на майка си, ако не знаеш много за това. Защита или отразяващо заклинание или молитва за защита би била по -добра идея. Можете да го потърсите в google.

  • Левит 19:31 казва: „Не се осквернявайте от медиуми и не търсете спиритисти, защото ще бъдете осквернени от тях. Аз съм Господ твоят Бог. "

   Човек, който прави магии, псува и хекс, практикува магьосничество и извършва тежък грях срещу Първата заповед. За да се предпазим от тях, трябва да живеем живот на благодат или свят живот, като избягваме всякакви случаи на грях, защото грехът ни осквернява и премахва защитата ни. За да се отървем от греха, трябва да се покаем, да посещаваме тайнството на изповедта, да се покриваме с Скъпоценната Кръв на Исус, да се потопим в Божието Слово, да се молим Светата броеница всеки ден. Дяволът се страхува от Името на Исус и Мария. Битие 3:15 „Ще поставя вражда между вас и жената и между вашето и нейното потомство“. Жената тук е Пресвета Богородица, а нейното потомство е Исус и всички, които вярват в Него. Чрез тайнството на кръщението първоначалните и временните грехове се измиват и ние получаваме Нов живот в Христос. и чрез Силата на Светия Дух ние също получаваме качествата на Христос, като свещеник, Пророк и Цар, който ни дава сила и власт срещу всяко зло, срещу всички хекс, проклятия и магии. За повече информация говорете с католически свещеник.

   • Амин сестра !! Благодаря за постоянството !!

   • Мисля, че хората са дошли тук, за да прочетат разликата между шестнадесетица и проклятие, а не за библейска лекция за това как „грешим“. Звучи, сякаш сте дошли тук, само за да разгърнете библейската догма и да докажете това.

    • Съгласен. Мразя, когато хората правят това. Ако искахме урок по библията, щяхме да задаваме библейски въпроси. Това е сериозно обидно за вярата на Wiccan.

    • Благодаря, братко, че църквата е най -оскверненото осквернено място на земята, там получих всички шестнадесетници, поставени върху мен от църковни хора! Но ИСТИНСКАТА НАЙ -ВИСОКАТА МОЖЕ да ме задържи и за това съм от непоколебим и вечно благодарен.

   • Вземете го библейски религиозни глупости и го бутнете. Обиден си с urderderic. Никое тяло не пита за твоя бог!

   • Очевидно никога не сте имали някой да ви хексира. Католическата църква никога не ми направи нищо добро. Всички религии трябва да се уважават, католическата църква не е единствената религия. Магьосничеството (добрата магия не е лоша) и Wicca са религии, които трябва да се уважават толкова, колкото всяка друга, те не са зловещи практики. Няма зло в изпращането на шестнадесетица там, където е дошло, няма зло в това да се защитите. Погледнете злото, което католическата, протестантската и други религии са извършили през годините, повечето вещици и уиккани никога не биха мечтали да направят такова зло. Католическата църква все още защитава и прикрива престисти сред тях, които са педофили, колко зло е това?

  • Бих използвал магия за защита, за да заобиколя всички вас. Имам 2 малки чинии, държа едно малко огледало (с размер на компактен), което изправих и използвах восък за свещи, за да го залепя, след което го заобиколих с черна сол (направена от морска сол и въглен на прах). Огледалата са с лице към входовете на дома ми. Поставям свещ за чай и оставям да изгори. Докато подготвям това, аз се моля над всеки обект, благославяйки ги за защитата и всеки шестнадесетик, насочен към мен или моя дом, да се върне при изпращача си. Запалвам нова лампа за чай, когато и аз чувствам нужда. Майката на бащите ми постави шестнадесетица преди години и след като научих за това наскоро и след много изследвания, открих, че това работи. Благословен ти и семейството ти. Нека кармата бъде върната на тези, които се опитват да ви навредят.

 2. И четенето на други коментари ... на Мария и Розери ... това също не е начинът ... Това е само чрез нашия ИСУС ХРИСТОС И НАШИЯ БОГ. Мария е била използвана само като съд ... не се посочва къде да се молим на Мария.

 3. Моето 5 -месечно дете започва да плаче, когато майка ми е наоколо. Тя използва, за да може да я задържи, когато беше на 1 или 2 месеца, но сега плаче лошо, когато я чуе или се приближи. Възможно ли е някой да я прецака или да я прокълне? Имам бивша сестра по закон, която не харесва майка ми без причина и преди това я нарани, като попречи на 2 -те ми племенници и племенница да я познават. Всяка информация би помогнала, благодаря ви

 4. Божието слово декларира, че бунтът е като магьосничество и Бог мрази магьосничеството, поради което Той ни насърчава да стоим настрана и да не се бъркаме, или да се оскверняваме, като се консултираме с Medium или търсим спиритист. Когато се консултирате със медиум или спиритист, вие се включвате в магьосничество. Хората, които правят магии и извършват черна магия, са зли зли хора, които служат на дявола. Бог не е зъл или зъл човек. Той е Свети праведен Спасител, който умря за греховете на медиумите, спиритист и мъж и жена обеа. Тези хора се нуждаят от помощ за себе си и животът им не е наред с Бог. Човек трябва да се довери изцяло на Бог Отец, да се покае за греховете си, да приеме Исус Христос като свой личен Господ и Спасител, да подреди живота си според Словото на Господ, да живее според Божиите принципи и нищо, до което не можем да се докоснем или да им навредите. Библията ни казва, че нито едно оръжие, създадено срещу вас, няма да просперира и всяко докосване, което се надигне срещу вас в съда, ще бъде осъдено в името на Исус. Не трябва да се страхуваме или да се страхуваме от това, което човек може да направи с нас, но трябва да се страхуваме и да се страхуваме от този, който може да убие и тялото, и душата, а този човек е Исус Христос. Библията ни казва, че имаме среща със смъртта. Веднъж да умреш и след смъртта е присъдата. Готови ли сте да срещнете Господ? Ако не се пригответе, защото не знаете кога смъртта ще почука на вратата ви. Когато ангелът на смъртта дойде, не можете да кажете на смъртта, че не сте готови, трябва да напуснете земята на волята, дори ако сте подготвени или не.

 5. Виктория! Само Бог може да премахне душите от този свят. „И Той е Спасителят на всички хора, особено на вярващите“. Би било разумно да се покаем за греха и начин на живот без Бог и да се обърнем към Него, търсейки прошка на греховете чрез нашия Господ Исус Христос. Жертвата на Христос и това, което Той е носил на кръста, отговаря на праведните изисквания на Божието правосъдие. „Който сам понесе нашите грехове в собственото си тяло на дървото“ 1peter2.24. Неговата вяра и само доверие в Господ Исус Христос, което ще донесе мир в ума и душата ви Римляни 5.1 „следователно, оправдани от вярата, имаме мир с Бога чрез нашия Господ Исус Христос“ Дева Мария е била използвана от Бог като съд за донасяне на този свят Неговият Единороден Син, нищо повече. Самата Мария трябваше да се довери на Господ Исус Христос за свой Спасител, Лука 1.47. Намерете библия и започнете да четете в новото свидетелство. Потърсете Божието ухо в молитва в името на Господ Исус Христос и Бог ще ви отвори словото. „Този, който идва при мен, няма да го изгоня“ Бог да ви благослови всички

 6. Никой не пита за Исус или за християнския бог. Виктория зададе конкретен въпрос. Не за християнството. Която между другото е една от най -лицемерните религии в света.

 7. Това е първият ми път на този сайт, който ми харесва и току -що научавам за всичко това и беше 2017 г., когато загубих мой близък приятел, който ме вкара в това и това ми помогна много с болката и нараняването не са правили заклинания или нещо друго, но няколко медии ми казаха по имейл, че има отрицателна енергия и тъмен облак надвисва над мен какво означава това ??? Какво трябва да направя?? Благодаря

 8. И така, какво могат да направят Hexs? Те също така просто причиняват лош късмет и други неща? Имам някои стари приятели, които мразят мен и приятеля ми сега заради битка преди 5 години и сега са сатанински, така че е възможно да са се опитали да хекса или да ни прокълнат или вече са го направили и ако това е вярно, как да разберем?

 9. Търся заклинание, търсейки отмъщение на мишена, която погрешно ме уволни от добре платена работа и сега семейството ми страда, току -що започнах да практикувам и изучавам вудизъм и неговата култура, моля отговорете възможно най -бързо

 10. Вярвам, че като вещица или пагон това ще бъде във вашата ДНК. Дар, с който си роден, а не влизаш в метафизичен магазин и започваш да практикуваш. Майка ми, майка й и майка й бяха уикани. Почти като мафия, не се събуждаш и не казваш, добре, че ще се присъединя към мафията. Ако този подарък, както аз самият ви бях даден, тогава не трябва да има съмнения за шестоъгълници и проклятия. И ако сте родени в, тогава духовните водачи ви защитават днес, утре и завинаги.

Вижте повече за: