Разлика между приятел и приятелка

Приятел срещу Girlfriend

Един приятел се определя като човек, който е известен с някого и да го знае добре също, някой, който се отнася към едно и също лице с обич и лоялност. Един приятел е винаги там чрез тъга и щастие в подкрепа на някого във всички предприятия. Това е тясна връзка с друг човек, който има най-добри намерения и за другите, показвайки симпатия, както и съпричастност чрез разбиране и състрадание и честност във всичко, особено в нещата там, където другите не могат да кажат истината.

Истинските приятели се доверяват един на друг, и те намерят радост в компанията си. Те са в състояние да покажат кои са те наистина са един до друг. Ето и някои от хората, които могат да се наричат ​​приятели: познати, семейни приятели, писалка приятели, колеги, съюзници, онлайн приятели, а един дори може да има въображаеми приятели, но този, който наистина е истински приятел е един най-добър приятел.

Приятели може да е или мъж или жена или момиче или момче в този случай те се наричат ​​гаджета или приятелки. Приятелка е само, че един приятел, който е момиче. Тя може да бъде платонична връзка или една романтична връзка. Той се използва за означаване на момичето или жената, с която един се среща и който един може или не може да се занимава с. Връзката е романтична и изключителен, той споделя с един специален момиче, докато някой може да има колкото се може повече приятели, колкото е възможно.

Приятелка е женска партньор в една романтична връзка. За младите мъже, които имат приятелка е знак за статус и се счита за крайъгълен камък в растежа си към зрелостта. Да си приятелка не е задължително да доведе до женитба, нито пък трябва да бъдат сексуални отношения. Физическият контакт, който не споделя между приятел и приятелка е на различно ниво. Човек може да се прегръщат или целуват един приятел, но това е различно от начина, по който не докосва, прегръдки, или целува приятелката си, която е по-интимно и лично.

Това, което отличава един приятел от приятелка е, че с приятелката си от тях има планове за бъдещето, което той очаква да прекара с нея. С приятели, които могат да бъдат както мъже или жени, има не са такива планове, и те са доволни от наслаждавайки споделени дейности. Думата "приятел" идва от староанглийски думата "freond", което означава "приятел" и за първи път е използвана преди 10-ти век, а думата "приятелка" е използвано за първи да се позова на скъпа на човека през 1922.

Резюме:

1.А приятел е мъж или жена познат докато приятелка е жена, за които човек има романтични чувства. 2.А приятел е някой, когото една акция на платонична връзка с докато приятелка е някой, с когото споделя същата романтична връзка. 3. Всяка една приятелка е някой, с когото един плановете си да споделят бъдещето си с докато няма такива планове за приятели. 4.The физически контакт между приятели е много небрежно с прегръдка, целувка или потупване по гърба, докато физически контакт с приятелката си, е по-интимно.

7 коментара

  1. Добре, така родителите ми не вярваш в приятелки / гаджета. Те го наричат ​​"специални приятели" .. Но аз съм се каква е разликата между тях изобщо.

  2. Мисля, че трябва да бъде една и съща мисъл.

    • Мисля, че има само е приятел Съществува Nt Всеки Gf Или Bf

    • Маниш приятел или приятелка също е аа, който е специален за тяхното противоположния пол, който даде специална грижа, за да ф и Ур всички емоционални или чувство, което един приятел не може да даде, означава физически взаимодействия приятел могат да се чувстват емоциите на ф и да го споделят Но приятел или приятелка може да даде и по-горе, че това е Ю родителите ги наричат ​​специална Тъй като те са специални

  3. Да, това е въпрос на радост 2 имат Spcl Frnd ..

  4. Аз съм единствен

  5. Научих шокиращи неща тук

Вижте още за: