Разлика между слипове и боксерки

Труси срещу боксерки

Труси и боксерки са два често срещани типа бельо за мъже. Тези бельо могат да бъдат изработени от всякакъв вид удобни материали и са популярни сред младите мъже. Въпреки това, повечето мъже използват тези бельо като обичайно бельо, което да се използва всеки ден и за всякакъв повод.

Смята се, че слиповете осигуряват естествен комфорт и подкрепа за потребителя. На пръв поглед, слиповете приличат на формата на буквата „Т“ или тип спидометър, най-вече от предната страна. Отзад има разширена зона за настаняване на задните части. Чорапогащи се предпочитат да се носят от тези, които повече се занимават с умерено ангажиращи дейности, което го прави идеално бельо за обикновените дни. Ако носите слипове, можете да се движите по -лесно, тъй като горната част на краката ви е свободна от дрехи. Като такива, слиповете осигуряват по -голяма мобилност на крака на ползвателя в сравнение с други видове бельо.

Боксерките, от друга страна, се правят по различен начин от слиповете. Типичен крак на боксьор прилича на съкратени и по -секси шорти. Противно на Т-образната на слиповете, боксерките изглеждат като М-образни. Този дизайн го прави идеален за опора на краката на високо ниво, като например колоездене. Това също прави боксьорското късо прибиране по -ефективно, когато е разтегнато.

Освен това изглежда, че боксерките имат отпред форма, наподобяваща торбичка, за да побере мъжките полови органи. В тази връзка мнозина смятат, че боксерките са по -добри от стандартните по отношение на медицинските ползи, тъй като позволяват на скротума да виси по -свободно, за разлика от слиповете, които притискат органа близо до тялото. На теория се казва, че идеалната температура за производството на сперматозоиди е малко под (по -хладна) от тялото. Така че притискането на скротума към тялото го прави по-топъл и неподходящ за производството на сперма. Въпреки това, много учени твърдят, че и до днес няма значителни констатации, свързани с това твърдение.

Резюме:

1. слиповете изглеждат Т-образни, докато боксерките изглеждат М-образни. 2. Трусовете осигуряват по -добра мобилност на крака, но по -малко опора за крака. 3. Боксерките позволяват по -добро прибиране при разтягане. Това го прави идеален за по -напрегнати дейности. 4. Боксерките осигуряват по-добра опора за краката, което го прави идеален за дейности, подобни на колоездене. 5. Въпреки че все още не са доказани, боксерките позволяват на скротума да виси по -свободно, което е от полза за осигуряване на идеалната температура за производството на сперматозоиди.

Вижте повече за: