Разлика между Queen и Full

Queen срещу Full

Леглата се предлагат в различни размери като кралски, двойни, единични, кралици и пълни.

Тук нека обсъдим кралицата и пълните легла. Когато сравняваме кралицата и пълните легла, те са различни в много отношения. Когато се гледа размерът на тези две легла, двойното легло е по -голямо от пълното легло. Пълното легло или двойното легло са с ширина 54 инча и дължина 75 инча. От друга страна, леглото queen size идва с ширина 60 инча и дължина 80 инча.

Когато спите, краличното легло дава повече комфорт, тъй като дава по -широко пространство. Ширината на човек в пълно легло достига 27 инча, докато е 30 инча на човек в пълно легло.

Високият човек ще има затруднения да спи в пълно легло, докато няма никакви трудности, когато този човек спи в кралично легло. За разлика от пълното легло, двойното легло дава повече комфорт за двама възрастни. Леглото на кралицата е наистина удобно за двойки, които се гърчат в леглото.

Пълното легло се вписва удобно в по -малки стаи от леглата queen size. Двойните легла са добри за малки главни стаи и стаи за гости.

По отношение на разходите също има голяма разлика между пълно легло и двойно легло. Двойното легло е по -скъпо в сравнение с пълното легло. При сравняване на чаршафите пълните чаршафи са сравнително по -евтини от чаршафите за кралици.

Резюме

 1. Пълното легло или двойното легло са с ширина 54 инча и дължина 75 инча. От друга страна, леглото на кралицата идва с ширина 60 инча и дължина 80 инча.
 2. Ширината на човек в пълно легло достига 27 инча, докато е 30 инча на човек в пълно легло.
 3. За разлика от пълното легло, двойното легло дава повече комфорт за двама възрастни. Леглото на кралицата е наистина удобно за двойки, които се гърчат в леглото.
 4. Двойното легло е по -скъпо в сравнение с пълното легло. При сравняване на чаршафите пълните чаршафи са сравнително по -евтини от чаршафите за кралици.
 5. Пълното легло се вписва удобно в по -малки стаи от леглата queen size. Двойните легла са добри за малки главни стаи и стаи за гости.

8 коментара

 1. Защо пълното легло е толкова малко? Само 190 см дължина. Предполагам, че човек може да спи диагонално, защото има голяма ширина.

  • Предпочитам пълна или близнак. Аз съм нисък (5'3 ″). Не съм слаба. Имам достатъчно място за мен, моята много голяма джинджифилова котка, няколко купчини книги и списания, тетрадка и химикалка, малка торбичка с твърди бонбони и моя Kindle Fire (също плюшено мече). Предполагам, че не се движа много. Скоро ще си купя ново легло и мисля да си взема близнак (по -евтино) и да сложа книги на стол или нещо такова. Все още бих могъл да използвам своите „пълни“ чаршафи и одеала, които вече имам.

   • Надявах се, че си купил по -голямото легло. Толкова е важно да си осигурите лека нощ/почивка. Похарчете всичко необходимо ...

 2. Ширината на човек в пълно легло достига 27 инча, докато е 30 инча на човек в пълно легло.

  Предполагам, че сте имали предвид: Ширината на човек в пълно легло достига 27 инча, както е 30 инча на човек в леглото QUEEN.

 3. Авторът се казва Прабхат? Прабхат?

  Това е странен сайт. Късмет!

 4. Това копие/поставено ли е? Някой очевидно НЕ е достатъчно платен, за да си помисли дори за редактирането. Или очевидно работите твърде много „вашите служители“. В никакъв случай - по никакъв начин - това не е качествена „статия“

 5. Предпочитам легло Queen с най -красивия матрак.

 6. Малка грешка при въвеждане. ref 'ширината на човек е посочена както за двете пълни легла.

  искрено РП.

Вижте повече за: , , ,