Разлика между Penthouse и Playboy

Пентхаус срещу Плейбой

Ако сте запален последовател на списания за възрастни, почти знаете какво да очаквате от популярни списания като Penthouse и Playboy. Издадените от двете списания издания понякога могат да се различават по отношение на подход и стил. Но повечето читатели приемат, че Playboy е по -малко изричен в сравнение с по -едрия Penthouse.

В Playboy изглежда има толкова много аерограф, че моделите вече изглеждат като анимационни герои. Това може да звучи малко преувеличено, но в действителност твърде много пазаруване на снимки и потъмняване на някои области на картината наистина дават известна поверителност на това, което е останало от самите модели.

Пентхаусът е по-ясен, тъй като изглежда по средата между Playboy (класираното списание R) и Hustler Mag (хард-ядрен изцяло XXX материал). Тук можете да видите жени, които разтварят крака и гениталиите им са фокусирани или затворени. Класифициран като списание, по -близо до FHM и Maxim, Playboy има по -малко (ако изобщо няма) разпространение на краката, наблюдавано сред техните модели.

С качеството на списанието, повечето читатели твърдят, че Playboy има класифицирани снимки и добре написани статии. Penthouse, от друга страна, извежда думата меко порно с една степен по -високо, като публикува по -вулгарни снимки и груби статии. Независимо от това, и двете имат добро съдържание “”, въпреки че зависи от вида на четенето или визуалния материал, който искате да видите.

На практика и двете списания показват един и същ стил на разказване на пародии, секс шеги, няколко колони по съвети на експертите и разбира се, разпалените писма, които довеждат всеки читател до настроение и въображение за това кои нови позиции да изпробва. Но сравнявайки съдържанието на статиите във всяко списание, повече читатели биха се съгласили, че Playboy има по -информативни статии. Както бе споменато, много статии от Penthouse изглеждат много груби. Но честността на калай, те също така публикуват някои най -качествени статии за избирателните читатели. Така че, ако искате да прочетете по-еротична, въображаема и изпълнена с екшън секс история, тогава отидете на Penthouse, тъй като има по-голям шанс да го намерите там.

Що се отнася до самите модели, критиците смятат Playboy за най-добре изглеждащите жени. Ако имате дъщеря или сестра, които работят като модел за Playboy, можете поне да успеете да се гордеете с нея. Не е така, когато тя работи за Penthouse, поради вградената стигма, където изглежда, че моделът позира за порно филм (с тези все още кадри в печат).

1. Вижда се, че Playboy има по -малко ясни снимки в сравнение с Penthouse. 2. Твърди се, че Playboy има по -добре написани статии в сравнение с Penthouse. 3. Твърди се, че Playboy има по-добре изглеждащите модели от Penthouse.

2 коментара

  1. Можете ли да изпратите повече информация 1431 agate rd wwllington nv 89444 благодаря.

  2. Няма съмнение, че Playboy побеждава мезонет или друго списание за възрастни. Това е като Disney в сравнение с всички други анимации или Coca-Cola в сравнение с всички други безалкохолни напитки. Разбира се, има и други, но Playboy е златният стандарт-този, с който всички останали се сравняват и измерват. Той беше и ПЪРВИЯТ и имаше най -големите секс символи за всички времена на страниците си, от Мерилин Монро до Джейн Мансфийлд до Бети Пейдж до Брижит Бардо до Фара Фосет. Playboy също имаше свое собствено вариете през 60 -те/70 -те години, собствено риалити шоу (момичетата в съседство) през 2000 -те, както и собствени линии за козметика и облекло, като отличията на зайчетата на playboy са признати по целия свят. Плеймейтките са емблематични, списанието е емблематично, а Хю Хефнър е емблематичен, с моряшката си шапка, лулата и копринената си пижама са легендарни като Майкъл Джексън и неговата пайетна ръкавица. Най -просто казано, нито едно списание за мъже никога не е имало или ще има влияние на плейбоя.

Вижте повече за: