Разлика между Huggies и Pampers

Тъй като нуждата от памперси в света продължава да нараства, родителите и настойниците често са в непрекъснато търсене на най -добрите памперси за децата си. Дори и с наличието на хиляди марки пелени в световен мащаб, все пак ще намерите родители, които тепърва ще намерят най -добрата марка въз основа на техните нужди. Сред най -често срещаните марки памперси в световен мащаб са Huggies и Pampers. Двамата често се изправят един срещу друг в търсене на най -добрата пелена. В тази статия ще разгледаме разликата между двете марки пелени.

Защо Хъгис?

Собственост на Kimberly-Clark, Huggies е марка, която се занимава с памперси, бебешки кърпички и тренировъчни панталони. Представена на пазара през 1978 г., марката замества марката Kimbies. Повечето родители предпочитат Huggies поради наличието на удобни памперси за по -големи бебета, като не забравят използвания разтеглив материал, който позволява на бебетата да пълзят без никакви пречки. Пелените Huggies също имат достатъчно подплата, за да предпазят бебетата от наранявания, които могат да възникнат в резултат на остри предмети.

Сред продуктите за пелени Huggies включват:

 • Малки хамали- Това е предназначено за бебета, които вече не могат да използват малките сгугльори размер 2
 • Пелена Little Snugglers- Първоначално е била наричана Supreme и по-рано нежна грижа. Използва се за кърмачета и е наличен и за Preemies.
 • Плътно и сухо- Тази пелена се продава с функцията LeakLock. По -рано се наричаше Ultratrim и твърди, че предотвратява течове.
 • Пелени за през нощта-Те се предлагат в размер 3-6 и са предназначени за ефективно абсорбиране на течове през нощта
 • Чисти и естествени памперси- Известни с екологичността си, те бяха представени на пазара през 2009 г. Предлагат се в размери за новородени и до 5.
 • Тренировъчни панталони за теглене- Те помагат на малките деца лесно да преминат към бельо и се предлагат в четири размера.
 • Кърпички за естествена грижа- Предлагат се в дизайнерски вани, съединител N 'Clean, вани, дивани, големи опаковки и пълнители.

Защо Pampers?

Основана от Procter and Gamble през 1961 г., Pampers е марка, специализирана в тренировъчни панталони, памперси и кърпички за бебета. Докато ранните памперси бяха тежки и обемисти, сега те бяха подобрени до леки, но функционални продукти, за да задоволят както децата, така и възрастните потребители. Тази марка се свързва най -вече с новородени бебета.

Ето продуктите за памперси Pampers:

 • Спални, бебешки сухи- Това се препоръчва за новородени бебета. Те са произведени от най -мекия материал, който е безопасен за деликатна и чувствителна кожа. Те също имат индикатор за влажност.
 • Baby-Dry-Те се препоръчват за по-големи бебета, новородени, както и малки деца. Те са произведени с три слоя, които са полезни за предотвратяване на течове. Тъй като са дишащи, могат да се носят до 12 часа.
 • Крайцери- Това се препоръчва за по-големи малки деца и бебета. Тъй като имат плътно прилягане, бебетата могат да се движат лесно.
 • Easy Up- Това са тренировъчни панталони за малки деца, докато тренират гърне. Те могат да бъдат откъснати по време на смяна или да бъдат съборени като панталони. Те също имат индикатор за влажност.
 • UnderJams- Това са продукти за овлажняване на леглото, препоръчани за деца 35 кг и по-ниски. Въпреки че са по -подобни на Easy Ups, те имат по -добра абсорбция.

Прилики между Хъгис и Памперс

 • И двете се занимават с тренировъчни панталони, памперси и бебешки кърпички
 • И двете имат индикатори за влажност
 • И двете са изработени от опънати материали
 • И двата имат раздели за оразмеряване, които помагат на потребителите да знаят кога да увеличат размера

Разлики между Huggies и Pampers

Производител

Докато Huggies се произвежда от Kimberly-Clark, Pampers се произвежда от Proctor и Gamble.

Комфорт

Пелените Huggies са по -малко удобни, тъй като са направени от гладък пластмасов материал. От друга страна, памперсите Pampers са по -удобни, тъй като са направени от пухкав и мек материал.

Клирънс на пъпната връв

Пелените Huggies имат по-добър коремен просвет при изрязването на пъпната връв. От друга страна, Pampers няма добра коремна хлабина при изрязването на пъпната връв. Той обаче все още е хлабав и не дразни пъпната връв.

Закопчаване

Пелените Huggies са по -лесни за изтръгване за бърза смяна, тъй като са направени с пластмасов фиксатор. От друга страна, закопчалките в Pampers са направени с усещане за велкро, следователно по-силното задържане, което може да отнеме повече време, за да се откъсне.

Абсорбция

Докато памперсите Huggies са произведени от висококачествен абсорбиращ материал, те са по-податливи на течове. От друга страна, доказано е, че памперсите Pampers са по -абсорбиращи, като по този начин предотвратяват течове.

Хъги срещу Памперс: Сравнителна таблица

Резюме на Huggies срещу Pampers

Huggies е марка, специализирана в тренировъчни панталони, памперси и бебешки кърпички и е основана от Kimberly-Clark. Разполага с удобни памперси с по-добър коремен просвет на изрязаната пъпна връв. Това ги прави по -предпочитани при повечето новородени бебета. Те също така бързо се откъсват за бърза смяна, тъй като са направени с пластмасов накрайник. От друга страна, Pampers е марка, специализирана в тренировъчни панталони, памперси и бебешки кърпички. Те са предпочитани, тъй като са по -удобни, тъй като са направени от пухкав и мек материал, като не се забравя тяхната природа с висока абсорбция. Въпреки разликите, и двете марки пелени имат отлични продукти.

Каква пелена да купя? Huggies или Pampers?

И Хъги, и Памперс са титаните в света на пелените. Това са най-популярните марки, използвани от болниците за новородени и малки деца.

И двете споделят няколко прилики и имат малко различни характеристики. Pampers струват средно от 24 цента до 32 цента на пелена, а памперсите Huggies струват около 24 цента до 31 цента на пелена.

Няма категоричен победител, но родителите казват, че Pampers е по -мек и има допълнителна абсорбция. Huggies Little Movers изглежда се харесва на много родители на малки деца. Това са малко по-големи пелени, които изглежда имат лесни за отваряне фиксатори, а индикаторите за влажност улесняват смяната на бебе, което може да е в движение.

И двете памперси са сходни по отношение на функционалността си и двете работят добре за бебета. Въпреки това, Pampers получава по -висок резултат въз основа на по -добра абсорбция и по -малко течове, а по -малко бебета развиват обриви с Pampers от Huggies.

Когато избирате най -добрата марка памперси за вашето дете, трябва да се вгледате в прилягането на пелената, правилната попиваемост, дизайна и стила и лекотата на използване.

Вижте повече за: ,